Uyarim dedim pişman oldum:(

Masallah mideler konya ovasi. Kv gorumce emin olmasa da bir seyler biliyor ama tek yaptiklari dedikodu. Elti ogreniyor o da elticigini uyariyor dikkat et suphe cekme diye. Kayin duyuyor bu isin asli astari nedir demiyor tek derdi ablasiyla annesinin lafinin yetistirilmesi. Buyuk ihtimal koca da ogrenince sonuc degismeyecek. Ailecek degisiksiniz. :/

Baya kötü olmuş keşke karışmasaydınız. Telefon dinlemek filan çok ayıp şeyler hiç bi açıklaması yok. ki siz bide neye güvenip bunu yetiştirdiniz millete anlamadım. Şimdi ayıkla pirincin taşını. Yengeniz aldattığı halde daha kolay sıyrılcak bu işin içinden bakın görün. Yengeniz masum kv ve görümce öyle bişey konuşmadı olur siz fitne fesat

Nasil
nasil yani adam tuvalete gidemezken karisini mi aldatiyomus sen buna inandin mi? O kadar muhtac haldeyken hele ki kanser gibi bi derdi varken eltin kendini aklamak icin adama iftira atiyor. Dikkat et sira sana da gelecek. Bu tip insanlardan her sey beklenir.

Kadindaki rahatliga bak yedigim haltlar.ortaya cikiyor diye korkmuyor da bi de cingar cikariyor. Suclu bagirir sucsuzun odunu koparirmis...

Kv ve görümce madem farkında ve anlamışlar kendileri deseydi yengeye. Onlar niye susuyor? Sizde keşke uyarmasaydiniz siz iyi niyetlice yaklaşmışsınız dikkat et diye uyarmışsınız ne hakla size kızılsın ki? Ortada yanlış bir durum var ve bunun sizle hicbir ilgisi yok. Rahat olun.

aldatan yenge yavuz hırsız ev sahibini bastırır peşinde kaynana görümce bilio eşinin derdi laf taşınmanmı olmuş nasıl geniş bir mezheptir sizinki aile kabulenmiş demmekki sizde boşverin

Kaynımın aldattıgını herkes biliyo o konuda yengem dogru söylüyo telefonda arıyodu kadını yanımızda. Görüsüyodu hasta olmadan zaten kimse bise demiyodu ona

Kocam kv nin soyledikleri ortaya cıktı diye kızıyo bana bugün gelcek konuscakmısız bende anlatcam herseyi. Uyarmak içinde dememiştim aslında zaten anlamıs herkes dedim konu ordan cıktı. Kocam ailesine niye yengem için bole dediniz demez ben suclu oldum acıga cıkardım diye

Her seyi oldugu gibi anlat madem. Annen ablan hakli cunku yengen aldatiyor zaten de. Annesiyle ablasinin yaninda ol bi de oyle bi kadin icin kendi yuvandan olma. Gerci kocan da tam tekmelik ama ne diyim senin tercihin.

gizli sakli isler pesinde olursan onun bunun telini dinlersen dedikodu pesinde olursan sonun bu olur iste esinle de aran bozulur kotu de olursun ailen de uzulur yuvan bile yikilir.

Eltide de ne kalın omurga varmis. Hem sevgilisi oldugunu kabul ediyor hem de baskasi anlayinca nasil derler diye cildiriyor. Yersen....

Bir de "madem birakamiyorsun hareketlerine dikkat et" guzel bir uyari da degil. Kimseye caktirmadan iliskine devam et insanlari salak yerine koy demek bu uyari degil ki bu.

Soylediklerinizi de kabul edin, eltinizin size dediklerini de soyleyin, kvnin telefonunu dinlediginizi de soyleyin. Banane deyin cekilin kenara. Elti aklinca yaptigini unutturmaya calisiyor. Yer miyiz lan biz.

Ben uyarmadımki anladılar zaten dedim baska bise demedim simdide eltimle konustum ben sizi denedim kimseyle gorusmedim hiç diyo

Aileye bak elti kocasını aldatıyor bunu küçük eltisine rahatça söylüyor küçük elti yenge dikkat et diye uyarıyor sadece sonra k.valide ve görümce bunu biliyor ama sadece dedikodusunu yapıyor

Her bireyi aile değil konya ovası mübarek

demek eltin kocası ölsün diye bekliyormuş bak herşeyi ortaya sen dökmüş oldun
heryer bok koktu

Her sey tamam da kocaniza noluyor onu anlamadim bir de evlilikte annenleri arayıp her seyi anlatacagim diye tehdit etmek de bir tuhaf. Anneler çocuğunu babana soylerim diye tehdit eder ya.
Hayir bir de ne anlatacak onu anlamadim. Gizli sakli bir seyiniz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…