Uyarim dedim pişman oldum:(

Seni neden suçluyorlarmış Allah Allaah...
Yenge de bir tuhaf ortalığı ayağa kaldIracak cinsten.hem suçlu hem güçlü evdeki herkeain bu kadından kıllandığı belli , gizliden gizliye sevgilisne gitmiştir diye arakarında konuştuklarına göre...
Kocasıda hastaymış, yazık bırakın pisliği ortaya çıkıversin.seni suçlayarak o kadına izin vermşş olmuyorlarmı sizcede.?

Boyle biseyi nasıl söylim peki abi karın seni aldatyomu dicem kolay söylencek bise diğilki karsımdaki koskoca kadın bu saatten sonra akılda weremezdim görusmeyide pat diye kesemezdim kişisel sorunumuz yok cünkü. Siz napardınız böyle durumda bunun için açtım konuyu zaten destek için cünkü buradaki hanımların cogu olgun yasta insanlar bi yol yordam gosterin diye

Söylesem olanları yengemin bana demediği kalmaz kendi tarafıda ise karısır cunku simdide ole biri yoktu oylesine demiştim diye inkar ediyo

Ne münasebet canım olur mu öyle şey doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek. Eltine de yazıklar olsun gerçekten bir halt ediyor birde marifetmiş gibi sana söylüyor. Hayatım sen en doğru olanını yaptın eşin seni tehdit ediyor ailene söylemekle ama aldanma lütfen sen en doğru olanını yaptın

Arada kalmak konusunu siz kendiniz yapmışsınız konuşulanları kaydedip dinlemek çok çok ayıp, ayrıca yengenin paylaştıklarını sır olarak verdiklerini siz anlatıp yaymışsınız.. yani bu olayın kabagı size patlar bunu siz kendinize yapmışsınız.

Milletin telefonunu gizliden dinleyerek kendi kendine çelme takmışsın. Hem hakkın yokken kadınların telini habersiz dinlemiş, hem konuştuklarını en olmayacak kişiye eltine yetiştirmişsin, zaten suçlu olan o neden ona söylüyorsun ki? Ne alaka yani? Kusura bakma da arada kaldıysan suç senin, yengenin suçu apayrı bir durum ama milletin telini dinleyip başkasına yetiştirmenin ceremesini çekiyorsun şu an.

Destekleyici yorumlarınız beni cok rahatlatıyo tesekkürler. Kocama gore ortalıgı karıstırdım ama annesini korumak istiyo cünkü. Anneside benim hakkımdada konusuyo kendilerine kötü dawranıyomusum aglamıs falan. Kocamda onları tuttu bana annemin anlattıklarnı sendende dinlim diyecegi yere senin bigün kemiklerini kırcam cok oldun annene babana konuscam diyo. Bunlar yüzünden bosancaktım ailem arayı düzeltti esim pasif kalıyo arada kalıyo bende sadece sinirlendiğimle kalıyorum bide bu konu war hep bunaldım hep benmiyim suçlu

Haklısınız pisman oldum ama söylemiş oldum bikere.

Söylesem olanları yengemin bana demediği kalmaz kendi tarafıda ise karısır cunku simdide ole biri yoktu oylesine demiştim diye inkar ediyo
Bırak o zaman kendi pisliğinde boğulsun...
Er yada geç çıkacaktır foyası ortaya. Senide zor durumda bırakmaya çalışırsa isbatlarım kayınvalidenin hakkında söylediklerini de sende. Suçu işleyen sizmişiniz gibi nasılda üste çıkabiliyorlar...
Kusura bakmayın ama ben böyle bir durumda kalsam, tahammül edemem bildiğim halde olanlara ve haksızlığa...

Bu kişiler beni kocamdan sogutmaya cok calıstı aramızı cok bozdular bunların üstüne gizli gizli konusunca telefonumdada program olunca merak ettim ister istemez. Cünkü her fırsatta konusuyolar bana zarar wercek seyler yapıyolar

Bu ne yaa, iyilik yapıp eltini evine almışsın olaya bak.
Aslında belki sen de kadını evinden kışkışlamaya bahane arıyordun en haklı bahane çıkmış. Ömür boyu görüşme onunla.

Bende sizin gibi düsünüyodum yengem daha söylememişti sewgilisi oldugunu bende kv boyle nasıl der diye sinirlenmiştim

Kadının kocası yatalak ya da komada falan mı? Nasıl aldatıyor böyle rahat? Zaten KV de normal biri olsa gelini oğlunu aldatırken bu kadar gevşek ve geniş mezhepli olmazdı. Senin suçun yok yere burnunu sokman ama ne KV ne de eşin normal görünüyor, eltin zaten anormal ötesi. Belki bunlar kafayı yedirtti kadına. Sana birşey anlattı mı? Onun da görümce ve KV ile sorunu var mı ya da eşiyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…