Diger eltim yengemi ewinden kowmustu hasta adamla dısarda kalmasın diye gelsinler demiştim sonra memleketlerine gittiler zaten dr yapcak bise yok heran bekleyin dedi diye.Bu ne yaa, iyilik yapıp eltini evine almışsın olaya bak.
Aslında belki sen de kadını evinden kışkışlamaya bahane arıyordun en haklı bahane çıkmış. Ömür boyu görüşme onunla.
Hayatım konu cok hassas acaba eltinin böyle birşey yapacağına ihtimal mi vermedi anlamış değilim. Üstelik hatayı yapan sen değilsin ne bu sözlü şiddet falan sen eğdirme hayatım kendini daha fazla birşey söyleme ama bu ama kadar ne söylediysen arkasında ol hayatımDestekleyici yorumlarınız beni cok rahatlatıyo tesekkürler. Kocama gore ortalıgı karıstırdım ama annesini korumak istiyo cünkü. Anneside benim hakkımdada konusuyo kendilerine kötü dawranıyomusum aglamıs falan. Kocamda onları tuttu bana annemin anlattıklarnı sendende dinlim diyecegi yere senin bigün kemiklerini kırcam cok oldun annene babana konuscam diyo. Bunlar yüzünden bosancaktım ailem arayı düzeltti esim pasif kalıyo arada kalıyo bende sadece sinirlendiğimle kalıyorum bide bu konu war hep bunaldım hep benmiyim suçlu
Yengemi sewmiyolar kv falan cünkü yengem kendini ezdirmiyodu kocasıda karısının arkasındaydı hep. İkisininde ikinci ewliliği. Kv kaynımı eski esinden bosandırtmıs iftiralarla aglayyıp zırlamalarla, görümcemde oyle anbesi gibi sewmiyo yengemi benide sewmiyolar onlar kadar genis degilim sesimide cıkarıyorum kocamda istedimi yapyo diye. Diger eltim kacarak ewlendi ailesi sahip cıkmadı ezik kaldı sesi cıkmıyo benden baska kimseye,onlarda sadece uyumaya ewlerine cıkıyolar oda arada yanii ben bunu kabul etmedim yengemde etmedi kötü olduk. Esim benle ewlendiginden beri eniştesine para gondermiyo oda beni istemiyo bu yüzden. Cocugun basını yaktık diyoKadının kocası yatalak ya da komada falan mı? Nasıl aldatıyor böyle rahat? Zaten KV de normal biri olsa gelini oğlunu aldatırken bu kadar gevşek ve geniş mezhepli olmazdı. Senin suçun yok yere burnunu sokman ama ne KV ne de eşin normal görünüyor, eltin zaten anormal ötesi. Belki bunlar kafayı yedirtti kadına. Sana birşey anlattı mı? Onun da görümce ve KV ile sorunu var mı ya da eşiyle?
Ben olanı söyledim niyetim kimseyi birbirine düsürmekte degildi. Hatalıyım aslında hic karısmasaydım zaten bigun kimin ne dediği ortaya cıkardı ama insan bazen yaptıgı seyin farkına sonra warıyo artık bida bole bise kesinlikle yapmam herkes pisliginde bogulsun benim basım yandıHayatım konu cok hassas acaba eltinin böyle birşey yapacağına ihtimal mi vermedi anlamış değilim. Üstelik hatayı yapan sen değilsin ne bu sözlü şiddet falan sen eğdirme hayatım kendini daha fazla birşey söyleme ama bu ama kadar ne söylediysen arkasında ol hayatım
Seni istemeyen çocuğun başını yaktık diyen kimYengemi sewmiyolar kv falan cünkü yengem kendini ezdirmiyodu kocasıda karısının arkasındaydı hep. İkisininde ikinci ewliliği. Kv kaynımı eski esinden bosandırtmıs iftiralarla aglayyıp zırlamalarla, görümcemde oyle anbesi gibi sewmiyo yengemi benide sewmiyolar onlar kadar genis degilim sesimide cıkarıyorum kocamda istedimi yapyo diye. Diger eltim kacarak ewlendi ailesi sahip cıkmadı ezik kaldı sesi cıkmıyo benden baska kimseye,onlarda sadece uyumaya ewlerine cıkıyolar oda arada yanii ben bunu kabul etmedim yengemde etmedi kötü olduk. Esim benle ewlendiginden beri eniştesine para gondermiyo oda beni istemiyo bu yüzden. Cocugun basını yaktık diyo
Aldatıyomus bana daha gorüsmüyorum demişti ama görusuyomus bende kızdım yanlıs oldugunu söyledim ne yapabilirdim baska. Tabiki onay wermiyorum anlamıslar dedim sadece
Kaynımda beyin tümörü war. Kaynanam cok içten pazarlıklı işini aglayarak kendini acındırarak yaptırıyo görümcemde annesinin yanında hep. Onlar herzaman haklı olcak hep onlar karar wercek herseye. Kaynımda buna izin wermiyo annesine yeri gelince tepki gösteriyo kv buyüzden ogluyla anlasamıyo bide oglu ilk karısını bunlar yüzünden cok döwmüs we sonuc bosanmıslar, bu esinide ezdirmiyo kv bunu kaldıramadı. Oglu elden ayaktan düstü kv nin hastalıkları basladı ben kendime bakamıyom onu nasıl bakim diyo ama benim oglumu kendisine bırakmamı istiyo ne hikmetseKayninin ne hastalığı var, neden kimse bakmak istemiyor da eltinin kaynini aldatmasina göz yumuyor kaynanan görümcen
Yengem kv benim hakkımda nasıl dostu war der diye kocama sitem etmis aileme dicem gitcem bakın kardesinize demis esimde niye yengene annemin söylediklerini anlattın diye kızdı bana. Kaynanamda bi yandan kocamı doldurmus benle ilgili biseler demis kocamda onları falan aileme anlatcakmıs kızınız bole bole dawranıyo diye. Baska bi konuda yazmıstım bakarsanız bunların yalandan fitne cıkardıgını anlarsınız istemiyolar beniPeki ortalığı nasıl ayağa yengen kaldırdı ben onu anlamadım. Kocana kim ne söylemiş seninle kavga ediyor seni ailene şikayet ediyor.
Enisteleri diyo büyük gorümcemin kocası. Para kaynagı kesildi cünküSeni istemeyen çocuğun başını yaktık diyen kim
Yen
Yengem kv benim hakkımda nasıl dostu war der diye kocama sitem etmis aileme dicem gitcem bakın kardesinize demis esimde niye yengene annemin söylediklerini anlattın diye kızdı bana. Kaynanamda bi yandan kocamı doldurmus benle ilgili biseler demis kocamda onları falan aileme anlatcakmıs kızınız bole bole dawranıyo diye. Baska bi konuda yazmıstım bakarsanız bunların yalandan fitne cıkardıgını anlarsınız istemiyolar beni
Off of bilmiyorum arada kaldm bakalım nolcakGarip gurup bir aile var burada. Kadının oğlu hasta karısı baksın diye fark ettikleri şeyi görmezden geliyorlar. Kocanız da aynı kafada bu arada abime kim bakacak karısı giderse diye gelmiş size sarmış. Sizi ailenize şikayet ederse orada söyleyin. Yengesi kanımı aldatıyor, bakmaya devam etsin diye görmezden geliyorlar ama dedikodusunu yapmaktan da geri durmuyorlar. Bu da geldi beni size şikayet ediyor işte diyin.
Bu olayda en masum sizsiniz. Ama her zaman olduğu gibi mazluma patlamış olaym herkes her haltı yemis siz kötü olmuşsunuz allah yardımcınız olsun.İyi geceler hanımlar yazıcaklarım biraz uzun sıkıntıdan uyuyamıyorum. Konu kayınwaldemler ve eltimle ilgili.
Ben büyük eltimle iyi anlasıyorum kocası hastaydı o süreçte bende kaldı arada kendi akrabalarına gidiyodu. Bigün yine gitmek istedi bizde kayınwalidemi aradk kaynının yanına gelsin diye cünkü bebegim war tek zorlanırım diye oda istemesede geldi. Neyse sonra kv benim telefondan kızını aradı benimde telde arama kaydetme programı vardı şeytana uyup odaya cekildim ne konuştuklarına baktım yengem için dostuna gidiyodur falan diye konusmuslar cok sasırdım. Sewgilisi wardır ondan gitmiştir diyolardı.
Baska bigun eltim bana gorustugu biri oldugunu soyledi bende yenge yptıgın yanlıs ama benim baska dicek biseyim yok bırakamam diyon madem hareketlerne dikkat et anlamıslar dedim duyduklarmı ayrıntı wermeden soyledim sonra pisman oldum kocm bana kızcak diye dediğim gibide oldu yengem ortalığı ayaga kldırdı nasıl derler diye kocam nye dedin falan bi ton küfür edip kızdı ortada kaldım sabah bnle konuscakmıs esim anbeme babama beni anlatcakmıs daha nolcak kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?