Yani tüm bunlar normal değil hatta çok kötü şeyler öyle değil mi benim abartmam ya da benim yüzümden olan şeyler değil . Eşim beni okadar suçluyor ki bazen ben mi çok kafaya takıyorum herşeyi diye kendimi suçluyorumvalla hoderi boyle evdeki kadini horlayanlar genelde coktannn tutunacak sonraki dali bulmus oluyor. Seninki de bariz bulmus:
Merhaba . Arkadaşlar çalışan evli bir kadının evli bir erkeğe sürekli kocasıyla olan sıkıntılarını boşanacağını anlatması doğru bir şey mi yoksa ben mi abartıyorum ? Üstelik kadın benimle de çokça girip çıkmak istiyor . Gözümün içine baka baka eşime iş yerinde allahtan beni anlayacak bi eş dost istedim bana seni gönderdi vs diyormuş böyle bir saçmalık olabilir mi
- hoderi
- Yorumlar: 127
- Forum: Bir derdim var
Merhaba . İki üç haftadır ailevi sebeplerden dolayı aile evimdeydim . Eşimde çalıştığı için yaşadığımız şehirde kalıyordu . 3 yıllık evliyim ve eşimle hemen hemen her gün ilişkiye gireriz bu konuda bir sıkıntı yok . Eşimle telefondan yine +18 şeyler konuşurken bana ya ben gerçekten seni özledim ama gelmeni bekleyemeyeceğim bişeyler yapsam olur mu dedi bende tamam dedim yani ben sanıyorumki kendini yalnızca tatmin edecek . Neyse evimize geldiğimde öyle sohbet ederek konuşurken bana +18 film izleyerek kendini tatmin ettiğini söyledi . Bende doğal olarak şaşırdım üzüldüm diyemeyeceğim...
- hoderi
- Yorumlar: 16
- Forum: Cinsellik +18