üye olduğu chat sayfasından işlettim

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
işlettim onu konuşturdum evlenmek istiyorum anlaşabileceğim biri çıkarsa karşıma diyor çok tatlısın seni tanımak isterim diyor kıza bak bak bak..
ama sen beni beğenmezsin dedim sen okumuş etmişin ben okumadım ailen kabul etmez dedim
bence sen kendine güvenmiyorsun dedi..
drananananam işte altın kelime kendine güvenmiyorsun !!
ben buna kendim olarak güvenmediğimi zaten fazlası ile belli ettim
asıl oyunu şimdi başlatacağım...
şu konuda kendime çok güveniyorum asla benden daha iyisini bulamaz..
oda farkındaki beni cepte tutup bi yandan kız aramaya devam ediyor..
ama bulaaaamaaaazzz...
oyunun detaylarını hep yazıcam size

Sen hastasısın farkında mısın? Bulsa ne bulmasa ne adam seni bin kere aldattı hakaret etti yeter artık düş şu adamın peşinden ya

Sen kendini cepte ki keklik görülmeye layık buluyorsan oyun oynamaya devam et tabiiii ....

Önceki konunuzu biliyorum. Siz neden bu kadar uğraşıp vaktinizi kendinizi harcıyosunuz onu anlamadım ?
Yeni bir hayata başlamak silip atmak bu kadar mı zor ?

İşte tercih budur
İnsan kendi yolunu çizer
Kimisi boş işlerle uğraşır
zaman geçer elimde birşey yoktur
Sonra düşünür ben nerede yanlış yaptım

kendinize yazık.
bu kadar özgüvensiz ve değersiz kılmayın
kendi değerinizi kendiniz biçiyorsunuz, gerçekten çok yazık...
fakat anlayacağınızı düşünmüyorum, bin tane insan da yazsa size, anlamayacaksınız.

boş işlerin peşinden koşmayı ne çok seviyoruz ...belli ki senin gibi birini bulamıycagını anlamışsın ama adamın hala nie başka kız arayışında olduğunu anlayamamışsın ... adamın karşısına geç konuş hala neyın peşindesin de ve tekmeyi bas...

En büyük intikam af etmek ve unutmaktır. Karşıda ki kişinin inadına çok mutlu olmaktır. İntikam soğuk yenir vs zırvaları basit insanların söylemleridir. Asil insanlar bir kalemde siler atar bir daha da ardına bile bakmazlar ki karşı taraf eşşekten düşmüşe döner ve o insanı asla unutamaz... Tecrübe ile sabittir... Yıllar sonra bile köpekler gibi pişmanım diye mesaj atanlar oldu hepsine aynı cevabı yazdım... "gibi" kelimesi fazla olmuş !!!

Hayat olmadık kişiler için zaman kaybetmeyecek kadar kısa ve güzel. Aldatan erkeklerden alinan intikam çok gereksiz geliyor bana, filmlerde bile gereksiz geliyor. Salin ipini gitsin, ötede oynasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…