T twetty25 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2014 570 39 0 Zonguldak 1 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi twetty25 #1 kızlar başlıkta söylediğim gibi iptal ettirmek istiyorum dün akşam muneye msj atım ama hala silinmedi başka ne yapabilirim ne zaman üyeliğim silinir
kızlar başlıkta söylediğim gibi iptal ettirmek istiyorum dün akşam muneye msj atım ama hala silinmedi başka ne yapabilirim ne zaman üyeliğim silinir
tolin PITIRCIK MUNE!:D Pro Üye 23 Ekim 2011 19.418 23.893 598 1 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi twetty25 #2 twetty25 .!.: kızlar başlıkta söylediğim gibi iptal ettirmek istiyorum dün akşam muneye msj atım ama hala silinmedi başka ne yapabilirim ne zaman üyeliğim silinir Genişletmek için tıkla... üyeliğiniz silinmez sadece iptal edilir mune gormemıstır bakar bırazdan
twetty25 .!.: kızlar başlıkta söylediğim gibi iptal ettirmek istiyorum dün akşam muneye msj atım ama hala silinmedi başka ne yapabilirim ne zaman üyeliğim silinir Genişletmek için tıkla... üyeliğiniz silinmez sadece iptal edilir mune gormemıstır bakar bırazdan