uygulama indirdim para çekmiş

Asli060

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
43
5
6
34
Bitane uygulama indirdim bebeğimle ilgili sonra ücretsiz denemeye bastım o ara nolduysa telefon iPhone deneme süresi için para çekmiş yıllık 1500 anında iptal ettim sorum şu deneme süresi bitince yani 7 gün sonra parayı çeker mi yoksa hemen iptal ettim diye çekilmez mi kafayı yiyicem ya nolur yardım edin

7 gün içinde iptal etmezseniz üyelik ücreti çekilir. Kart hareketlerinize baktiniz mi, gerçekten çekim olmuş mu?

Ücretsiz denemeleri bende bazı programlarda yapıyorum. Tam günü gelmeden 1-2 gün öncesinden iptal ettiğimde herhangi bir çekim olmuyor. Kartı kontrol ettiniz mi 1500 kesin olarak çekilmiş mi? Eğer çekilmiş ise zaten 7 gün sonra çekim olmaz 1 senelik almış oluyorsunuz.

Kartımdan para çekimi olmamış üyelik başlar başlamaz 3 dakika sonra iptal ettim şöyle göstersem size

Eklentiler

• IMG_1873.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1871.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 34
Kartımdan para çekimi olmamış üyelik başlar başlamaz 3 dakika sonra iptal ettim şöyle göstersem size
Ay sorun yok ki. Ücretsiz denemeden sonra ''YENİLEME FİYATI'' olarak gösteriyor zaten. 1 gün öncesinden iptal etmeniz yeterliydi

Para cekimi olmamış, size hatırlatma yapıyorlar 7 günlük deneme sürümü bitince ücrete tabi olacak diye.Şimdi iptal etmenize gerek yoktu 1 gün önceden iptal etseniz yeterliydi.

Para cekimi olmamış, size hatırlatma yapıyorlar 7 günlük deneme sürümü bitince ücrete tabi olacak diye.Şimdi iptal etmenize gerek yoktu 1 gün önceden iptal etseniz yeterliydi.
Çok teşekkür ediyorum daha önce hiçbir şey üye olmadığım için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…