• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uygulama indirdim para çekmiş

Asli060

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2024
43
5
6
34
Bitane uygulama indirdim bebeğimle ilgili sonra ücretsiz denemeye bastım o ara nolduysa telefon iPhone deneme süresi için para çekmiş yıllık 1500 😞anında iptal ettim sorum şu deneme süresi bitince yani 7 gün sonra parayı çeker mi yoksa hemen iptal ettim diye çekilmez mi kafayı yiyicem ya nolur yardım edin

7 gün içinde iptal etmezseniz üyelik ücreti çekilir. Kart hareketlerinize baktiniz mi, gerçekten çekim olmuş mu?

Ücretsiz denemeleri bende bazı programlarda yapıyorum. Tam günü gelmeden 1-2 gün öncesinden iptal ettiğimde herhangi bir çekim olmuyor. Kartı kontrol ettiniz mi 1500 kesin olarak çekilmiş mi? Eğer çekilmiş ise zaten 7 gün sonra çekim olmaz 1 senelik almış oluyorsunuz.

Ücretsiz denemeleri bende bazı programlarda yapıyorum. Tam günü gelmeden 1-2 gün öncesinden iptal ettiğimde herhangi bir çekim olmuyor. Kartı kontrol ettiniz mi 1500 kesin olarak çekilmiş mi? Eğer çekilmiş ise zaten 7 gün sonra çekim olmaz 1 senelik almış oluyorsunuz.
Kartımdan para çekimi olmamış üyelik başlar başlamaz 3 dakika sonra iptal ettim 😔şöyle göstersem size

Eklentiler

• IMG_1873.webp
    IMG_1873.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1871.webp
    IMG_1871.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 35
Kartımdan para çekimi olmamış üyelik başlar başlamaz 3 dakika sonra iptal ettim 😔şöyle göstersem size
Ay sorun yok ki. Ücretsiz denemeden sonra ''YENİLEME FİYATI'' olarak gösteriyor zaten. 1 gün öncesinden iptal etmeniz yeterliydi :D

Para cekimi olmamış, size hatırlatma yapıyorlar 7 günlük deneme sürümü bitince ücrete tabi olacak diye.Şimdi iptal etmenize gerek yoktu 1 gün önceden iptal etseniz yeterliydi.

Para cekimi olmamış, size hatırlatma yapıyorlar 7 günlük deneme sürümü bitince ücrete tabi olacak diye.Şimdi iptal etmenize gerek yoktu 1 gün önceden iptal etseniz yeterliydi.
Çok teşekkür ediyorum daha önce hiçbir şey üye olmadığım için bilmiyorum

Back
X