Uygulayalım mı acaba ? Yoksa başkasına da danışalım mı ?

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.792
598
31
Merhaba kızlar biz 2 yıldır evliyiz eşimin isteksizliği için doktora gidelim soralım dedik. Neyse içeri girdi önce o işte beni de sonra çağırdı doktor. Testlerde sorun çıkacağını sanmam herşey normal dedi. Hayatınızı renklendirin birlikte birşeyler izleyin vs. Dedi kostüm giyin monotonluktan çıkarın gibi. Bu konuda ben zaten doktor gibi düşünüyorum eşimi de ikna etmeye çalışıyordum. Ama eşim p***o izlemem diyor açıkçası benim de midem bulanıyordu bekarken de izleyemiyordum ama o izliyormuş bekarken. Onun yerine +18 film izleyelim kabul dedi. Bu konuda anlaştık. Benim sorum şu sizce bunun bize olumlu olumsuz getirisi olur mu ? Bağımlı filan olur muyuz ? Doktor uyarıcı iyidir vs dedi yine de kafam çok karışık ☹

Yasim 36. Dolayisiyla +18 film onerisiyle geldim. Benim en sevdigim filmlerdendir. Richard Gere Unfaithful

Bağımlı neden olun bir iki kere izlediniz diye koca koca insanlarsınız sonuçta. Hoşunuza giderse renk getirmiş olursunuz.

Bağımlı olacağınızı sanmam, farklılık iyidir. Aliexpresste epey eğlenceli oyuncaklar kostümler var oraya da bakabilirsiniz.
AliExpress yüklüydü bende açıp bakayım farklılık olur bulurum birşeyler

Bağımlı neden olun bir iki kere izlediniz diye koca koca insanlarsınız sonuçta. Hoşunuza giderse renk getirmiş olursunuz.
Ya bir kaç yerde okudum hep yanlış aksettiler. Haklısınız hem farklılık olur güzel olur ya ben çok istiyorum zaten

Isteksizlikten bağımlılığa zor bence ama. Bu şekilde çekinerek cinsellik olmaz ki.

Ya bir kaç yerde okudum hep yanlış aksettiler. Haklısınız hem farklılık olur güzel olur ya ben çok istiyorum zaten
Çok istiyorsanız mutlaka deneyin o zaman. Başkalarının ne dediğini çok takmayın. Önemli olan sizin istemeniz.

Çok istiyorsanız mutlaka deneyin o zaman. Başkalarının ne dediğini çok takmayın. Önemli olan sizin istemeniz.
Ben hep farklı şeylere sempati duydum bu evliliğimde neden olmasın çok güzel olacak inanıyorum

Bir şey sormak istiyorum.Çok neşeli görünüyorsunuz. Bu durum sinirinizi bozup sizi üzmüyor mu? İsteksizlik değil ama acayip bi erken boşalma sorunumuz var ve hiçbir şekilde geçmiyor. Ben çok üzgünüm mesela. Konu da açıcam hatta.

O değil eşler burayı okusa
" karımın telefonunda kk. Açık kalmıştı, aslında hiç huyum değildir bakmam ama bişey beni dürttü, baktım. Aman Allahım arkadaşlarıyla birbirlerine +18 film öneriyorlardı, demekki karım +18 film izliyor, şu anda elim ayağım titriyor, çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Beyler ben şimdi napsam ona sorsam mı? Yoksa babamın evine mi gitsem?" Derler mi acaba

ah ya kıyamam tüm malzemeler var ama helva yapılamıyor
şartlarda müsait çoluk çocuk yok ortam mevcut
kimi arar bulamaz kimi bulur yapamaz bu nasıl bir dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…