Uygulayalım mı acaba ? Yoksa başkasına da danışalım mı ?

Yapmaya uğraşirken sakatlanmasinlar

Koni sahibi bagimli olmazsiniz olursaniz da adamin isteksizliginden iyidir uyarici ihtiyaci varsa deneyin derim.

Blue is the warmest colour oluyorsa ateşli oda da olur. Orijinal adı room in rome. Çeviren arkadaşın kafa nasıl yandıysa artık izlerken

Reactions: JES

Koni sahibi bagimli olmazsiniz olursaniz da adamin isteksizliginden iyidir uyarici ihtiyaci varsa deneyin derim.
Hahhahaha valla o kısmı hiç düşünmemiştim sakatlanırsak adam iyice soğumasın haftada 1 yapıyordu 3 e çıksın diyoruz onu da göremeyeceğiz sakatlanırsa ayda 1

Hahhahaha valla o kısmı hiç düşünmemiştim sakatlanırsak adam iyice soğumasın haftada 1 yapıyordu 3 e çıksın diyoruz onu da göremeyeceğiz sakatlanırsa ayda 1
Misyoner de bir kamasutra pozisyonu ya. Her zorluk ve basitlikte bulabilirsiniz . Yeter ki uygun aramayı yapin
Yoracak, kucağa alınacak vs vs , akrobatik bir şeyler görürseniz es geçersiniz. Sonuçta bu bir oyun , kuralları siz koyabilirsiniz...
Karanlıkta parlayan kamasutra zarlar var, birinde mekan yaziyor koltuk- sandalye-yatak vs, diğerinde de hareketler var. Hangisi gelirse bahtiniza. Her yerde satılıyor. Ha, bana göre boşa para :) ama eğlencelik olarak alabilirsiniz. Hiç pahalli degil aslida, n11'de yirmi lira.

Ya seni öpüyorum hemde öyle yüzü yanaklara bastıra bastıra çılgınlar gibi aynen dediğiniz gibi ben zaten dünden beri araştırıyorum pozisyonlara baktım zaten uymayanı eleyeceğim ama şu zar işi filan aşşırı güzel boşa da olsa 1-2 defa kullanır kenara koyarız çok eğlenceli ya . N11 e bakayım adını yazınca çıkar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…