Exper tabletlere bakabilirsin canım fiyatları uygun oluyor :)
samsung'un 7" tabletini kullanıyorum. Çok memnunum. İlk çıktığı zamanlar 400'e almıştım. Şuan daha uygun olabilir. Bi bak istersen
merhabalar,
yakın arkadaşımın doğum günü için tablet hediye almayı düşünüyorum
fakat bütçem max 300 tl
bir sürü marka model var ama hiçbiri hakkında nasıl olduklarına dair fikrim yok
alacağım tablette film izleyebilmesi internete girebilmesi ve iş için kullanabimesi( ürün fotolarını müşterilere gösterebilmesi, maillerini kontrol edebilmesi vs..) yeterli extra birşeye gerek yok
kullandığınız veya arkadaşlarınızın kullandığı önerebileceğiniz tabletler var mı, yardımlarınızı bekiyorum
Cocuguma almayı dusunuyorum bende ama kararsızım
Canım bak bu çok iyi 179 tl mediamarkta dur ürünün adını yazayım link verilmiyor sanırsam EXPER Easypad H7G 7 inç Cortex A9 1,2 GHz 8 GB Tablet bu ekran büyüklüğüde normal yada istersen sen teknosaya yada mediamarkta git orda da bi danış ama ben bunu öneririm :)
evet güzelmiş gerçekten mediamarkt a gittiğimde ipad ve samsungu söylüyorlar diğerlerini tavsiye etmiyor satıcılar..
samsung alacak kadar da bütçem yok maalesef
Eğer bütçeniz uyarsa Samsung Galaxy 10.1 tavsiye ederim kullanıyorum kendim çok memnunum çok dayanıklı düşmelere falan ve garantisi oldugu için değişim yapıyolar
cocuk için kullanışlı olurmu acaba bütün gün bagımlı olsun ıstemıyorum ama gta gıbı (4 yasıan gırecek) oyunları oynamayı sevıyor
Cocuguma almayı dusunuyorum bende ama kararsızım
Çocuk içinse almanızı önermem .
Benim yeğenimde 4 yaşında, tableti elinden bırakmıyordu .
Sürekli oyun oynuyor çizgi filmler izliyor .
Vermedik bir süre şimdi de cep telefonlarına taktı kafayı .
Günde yarım saat diye kota koyduk ama dinleyen kim ?
Yanı bende boyle oalcagını dusunuyorum evde mesela pc oyun oynuyor kendısı ınt gırıp acıyor bır takım kelımelerı ogrenmıs enter esc caps lock start play game loading pc kendisi acıyor cokta oyuna elverişli değil laptop zaten biz kullanmıyoruz sadece o kullanıyor tablet olursa sadece oyun oynar dıye dusunuyorum ama amacından asarmı dıyede düşünmüyor değilim hani
zaten o arkadaşın gösterdiği çok işlevsel bişey sadece cocuk için oyun için o parayı veremem ama daha uygunlarda oyunları acarmı bilmem
İpad mini alabilirsiniz daha uygun fiyatlı .
Kullanışlıda hem ama günde 15 dakika oynamasına müsaade edin en başta .
cocuk için kullanışlı olurmu acaba bütün gün bagımlı olsun ıstemıyorum ama gta gıbı (4 yasıan gırecek) oyunları oynamayı sevıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?