- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi LargeGemini
-
Oluyor boyle ya. Beni de bi ara Ruspular caldirip kapatiyorlardi
Rusya numarasi, caldirip kapatiyor ki geri sen ara.
Bence esinizle alakali bi durum yoktur ya.
Aah ah aramiyor ki Johnlar HanslarBeni de Bulgar ruspular aradıydı
Beni de ha bire bulgaristandan arayıp duruyorlar, arama da değil çağrı. 100 kere çağrı bırakmışlardır hiç olmadıysa. Bazen peşpeşe bazen 2-3 ay arayla. Ama hiçbir alakam yok bulgaristanla. Eşinizin son 6 aylık arama dökümünü online işlemlerden görebilirsiniz, bu aranma olayı yeni olduysa ve eşiniz de onları aradıysa yakın zamanda olmuştur. Online işlemlerde aramalarda bu numarayı görmezseniz benim bulgaristan gibi anlamsız bir şekilde aranmış olabilir
Geçenlerde parkta yaşlıca bir amca yanımıza gelip kendisine çağrı atan bulgaristan numarasını kaydetmemizi istedi. Amca bak dolandırırlar seni dedik zaten 1 sene önce 5 bin liramı kaptırdım birine ama siz bunu kaydedin belki bu seferki ihtiyaç sahibidir dedi bizeBeni de Bulgar ruspular aradıydı
Esin aramadan onlar bulamazlar. Veya internette uygunsuz yerlere girdiyse ordanda buluyorlar.Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.
Esimin bir saat oncesinde telefonuna bir mesaj geldi mesajda uygunsuz seyler yazio ve altta su malum numaralardan var konuşmak istersen asagidaki numaradan ara yazili.
Sonra 5 dk gecmeden baska bir numara cagri birakti esim yanimda aradi mesgule atiyo
Ben o iki numarayi da kaydettim vatsaap profil resimlerinde ciplak kadin fotoğrafları var.
Sorum şu ki hic bu eskort kizlarin numaralarini arayip yada ınternetten arastirmadan o kisiler rastgele ararlar mi yoksa esimin numarasini nerden bulmus olabilirler?
Cok moralim bozuldu lutfen yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?