Uygunsuz Misafir

Midem bulandı konudan. Çok acil şekilde sert konuşmanız gerekiyor. Eviniz resmen randevu evi gibi kullanılıyor. Hele ki o koltuktaki düşündüğünüz şeyse , güzelim koltuk gitmiş elalemin zevkine , insanda birsz utanma olur , arkadaşlarınıza türlü bahane etmişsiniz gene anlamamış bıçak gibi kesin atın, saf bulmuşlar sizi

Konu sahibi yazdığınız diğer şeyleri de okudukça ben sizde büyük suç buldum.
Böyle iğrenç bir insanı hala evinize sokup arkadaşım diyorsanız en büyük suç sizin.

Bana gelip kimse eşin seni eninde sonunda aldatır seninle mesleğin için evlendi bence boşan diyemez.
Siz nasıl bunları size diyecek kadar edepsiz terbiyesiz karaktersiz bir insanı evinize sokuyorsunuz?

Ya gerçekten siz iyi misiniz?

Benim o kadar samimiyetim yok çift aslında eşimin yıllardır arkadaşları, benim samimiyetim evine davet ettiğinde gidecek şekilde, sanırım direkt söylemeye kendim utanıyorum. Ne diyeceğimi de bilemiyorum. Fesat görünmek, evini kıskanıyor görünmek, yanlış anlaşılmak istemiyorum. Böyle diye diye de kendim dert sahibi oluyorum. Eşime bile göstermedim mesela koltuktaki lekeleri, herkesin hatasını örte örte en sonunda dert sahibi oldum.. 😔
Ben bu koltukki leke olayını anlamlandiramadim. Misafirlerinize çarşaf sermiyor musunuz? Ya da onlar uyku siz başka odalardayken böyle bir şey mi yapiyorlar acele bir şekilde?

Konu sahibi yazdığınız diğer şeyleri de okudukça ben sizde büyük suç buldum.
Böyle iğrenç bir insanı hala evinize sokup arkadaşım diyorsanız en büyük suç sizin.

Bana gelip kimse eşin seni eninde sonunda aldatır seninle mesleğin için evlendi bence boşan diyemez.
Siz nasıl bunları size diyecek kadar edepsiz terbiyesiz karaktersiz bir insanı evinize sokuyorsunuz?

Ya gerçekten siz iyi misiniz?
İşte ilk başta herkes çok iyi geliyo tanıdıkça anlıyoruz bazı şeyleri, bir de bu çift eşimin yıllardır yakın arkadaşı ben eşim dolayısıyla tanıyorum. Arkadaşlarıyla ara bozan olmamak için anlayışlı olmaya çalıştım o yetmedi kadının psikolojisi bozuk o yüzden ne dediğini bilmiyor deyip anlayışlı oldum, derken taviz tavizi doğurdu..

Ben bu koltukki leke olayını anlamlandiramadim. Misafirlerinize çarşaf sermiyor musunuz? Ya da onlar uyku siz başka odalardayken böyle bir şey mi yapiyorlar acele bir şekilde?
Çarşaf vardı ama anlaşılan Alez de sermek geriyormus..

Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Kadın güvenmiş gelmiş ne demek ya, güvenle ne ilgisi var çat kapı, misafirim var vs demenize rağmen gelmesinin. Gereksiz iyi niyet çabalarını geçin, burda baya suistimal var, yapılan da hoş değil gerçekten sevişmeye geldikleri belli. Ben olsam ikinciden sonra asla kabul etmezdim.

Çarşaf vardı ama anlaşılan Alez de sermek geriyormus..
Çok şaşırdım zaten kardeş kardeş yatacak hâlleri yok ama şahsen ben asla evimde böyle bir şeyi kabul etmem. Kimsenin ahlak bekçisi değilim ama benim evimde böyle bir durumun da olması hoşuma gitmez. Evli insalarin evinde daha usturuplu olmalılar. Çocuğumun doğru örnekleri almasını isterim.
Bence çekinmeden düşüncenizi söyleyin en fazla küser ve gelmeyi keser ki bu da sizin için dert değil.

İşte ilk başta herkes çok iyi geliyo tanıdıkça anlıyoruz bazı şeyleri, bir de bu çift eşimin yıllardır yakın arkadaşı ben eşim dolayısıyla tanıyorum. Arkadaşlarıyla ara bozan olmamak için anlayışlı olmaya çalıştım o yetmedi kadının psikolojisi bozuk o yüzden ne dediğini bilmiyor deyip anlayışlı oldum, derken taviz tavizi doğurdu..
Psikolojisi bozuk olan gitsin hastaneye yatsın.
Siz hem kendinize hem eşinize haksızlık ediyorsunuz hala evinize alarak.

Kusura bakmayın ama bence bunu duymaya ihtiyacınız var, çok pasif ve karşısındakine hoş görünmek için her yapılanı sineye çeken bir yapınız var gibi duruyor. Bu kadının da psikolojisi bozuk değil bence, karakteri bu, her bozuk karakterli insanın psikolojisi bozuk olmuyor, canları öyle istiyor öyle davranıyorlar. Siz de iyi görüneceğim diye alttan almaya devam ederseniz daha çok çekersiniz böylelerini.

Çok yakın arkadaşım bile olsa, evime hiçkimsenin bu kadar rahat girip çıkmasını istemem.. Evim özel alanımdır ve ihlal edilmesinden hiç hoşlanmam. Kaldı ki benim özel alanım, bir yabancı tarafından, 'sevişilecek alan' olarak belirlendiyse çok sinirlenirdim. Cok da uzatmadan konusur engel olurdum.

Üniversitede iki arkadaş güya sevgili değiliz diyorlardı ama benim banyoya girer 2-3 saat cikmazlardi. Kapıyı acmazdim, telefona çıkmazdım, ay neler çektim, o elemanın kokusu eve sinerdi, koku hafızam yoktur ama nerde o kokuyu duysam midem bulanır, ortamdan kaçarım.

Nedense midem bulandı ya
Ha bire evime gelip koltuğumda seks yapan arkadaş istemezdim
Hadi 2 hafta kalır durmazlar tamam ama günübirlik seks için kullanıyorlar resmen

:(

Üniversitede iki arkadaş güya sevgili değiliz diyorlardı ama benim banyoya girer 2-3 saat cikmazlardi. Kapıyı acmazdim, telefona çıkmazdım, ay neler çektim, o elemanın kokusu eve sinerdi, koku hafızam yoktur ama nerde o kokuyu duysam midem bulanır, ortamdan kaçarım.

Arkadaş arkadaş 3 saat ne yapıyorlarmış banyoda? Ağda mı?

Arkadaş arkadaş 3 saat ne yapıyorlarmış banyoda? Ağda mı?
Ara ara aklıma geliyor hala bende anlayamıyorum, hayır arada bizde eşimle banyoda şettiririz ama en fazla 15 dakka 🤭
Yani banyoda klasik bakımsız öğrenci evi banyosu 🙄

Ben olsam direkt konusurdum.Gelip kalmasinin problem olmadigini ama her geldiginde eski esinin de gelmesinin hos durmadigini soylerdim.Kimsenin ahlak bekcisi degilim ama evimde buna musade edemem derdim.Esiniz bu duruma nasil tepkisiz kalmis cok ilginc benim esim olsa be kadar arkadasi dostu bile olsa eve sokmazdi bu durumun bu hale gelmesine biraz da sebep bu davraniş.Acikcasi eviniz mahreminizdir,bereketini kacirmalarina musade etmeyin.

Gerekirse arkadaşlığımı bile bozarım, bu size iyi bir ders olmuştur zaten. Kazık kadar insanların alenen ilişkileri varken barıştırmaya çalışmazsınız birdaha, herkes kendi problemini kendi çözebilir, başkasının toparlamaya çalıştığı 'yuva' bir süre sonra dağılır zaten. Bu iş farklı boyutlara bile gidebilir ki oraya evriliyor yazdıklarınızdan ortaya çıkan bu. Bence tüm ilişiği kesin

Vay canına ne geniş insanlar. Ben de kendime takıntısız, insanları önemsemeyen derim. Bugüne kadar misafirliğe gittiğim hiç bir evde sevişmedim. Ev sahibine karşı bir utancı olur insanın. Arkadaşlarınızın ki benim için çok aşmış bir durum. Yani eşinizin de buna karşı çıkmaması çok garibime gitti. Benim çevremdeki tüm erkekler böyle bir durumda arkadaşına söylenmesi gerekeni söylerdi. Madem asıl beyler arkadaş siz neden kadınla konuşup mesafe koymak zorunda kalasınız ya da koymaya çekinesiniz.

Açıkça neden söylemyorsunuz istemediğinizi?
Açık açık söylemeyecekseniz bu tutumunuza devam edin, bir süre sonra anlarlar.

Back
X