selam kizlar son zamanlardir uyku problemi cekiyorum.Geceleri uyuyamamaya basladim ve en kotusu her gece karabasan geliyor.En korkutucusu gecenlerde oldu bagirarak uykumdan uyanmisim ve uyandigim anda ayak ucumda kivircik sacli bir kararti vardi inanin cok korktum...dun gece yine oldu ama kisa sureli olarak ne yapacagimi inanin hic bilmiyorum her sabah cok yorgun uyaniyorumumarim kimsenin basina gelmemistir....
yattığın yatağın her tarafını kontrol et ekmek kırıntısı yemek artığı falan var mı
ayetel kürsiyi 7 kere okuyup odanın bütün duvarlarına her okuduğunda üfle
en son 7. sini okuyup yut
ve Allaha dua et.duanda kendi annenin adını ve senin adını söyleyerek onlarn uzak olması konusunda dua et
bu tarz bi sıkıntı yaşadığında hemen ezan okumaya başla onların en çabuk uzaklaştığı şey ezandır
sıkıntı geldiği anda da hemen ezana başla.
üzerinde cevşen taşı ve bir kağıda ayetel kürsiyi ve felak nası yazıp içine sok
en önemlisi de mümkün olduğunca aklına getirmemeye çalış
Rabbim kolaylık versin
:90:
:90::90::90:Samimi ve faydali tavsiyeler icin tesekkur ederim.Cok Bilgilendirici ve maneviyatli olmus.Elinize saglik.Birini bile uygulasa rahatlayacaktir (tecrubelerimle sabittir)
soluna doğru yat.
sağda cinler oynaşırmış
dicem siz de inanıcaksınız
şaka bi yana kan sağ tarafta göllendiğinde oluyor
kalp yeterince atamıyor
bir de yatmadan germe egzersizleri yap
tüm kaslarını rahatlat
yoga da yapabilirsin.
güzel düşün güzel uyu
dua da edebilirsin rahatlamak için
Erkek ceketi mi?
Batıl inancında böylesi..Şaşırdım..lakin saygı duymak lazım..:44:
Bol dua etmek insanın kalkanıdır,cekette nerden çıktı yani?
arkadaşım sen lohusa mısın?lohusalarda oluyor genelde.üzerine erkek ceketi koyup yatırıyorlar.degilsen bundan kurtulmak için yatmadan önce abdest al.tuvalete sol ayagınla gir sag ayagınla çık.üzerine idrar sıçratma sakın bu çok önemli .ekmek kırıntısına dikkat et.yere çöp torbası koyma.nas felak oku ve sag tarafına yat.ha bu arada yatagının yeri de önemli kıbleye ayak uzatılmaz.Ben evimde yerleri haftada bir sirkeli suyla silerim üç harfliler sevmez ve uzaklaşır nazarda gider diyordu babannem. psikolojik olarak takıntı haline getirdiysen ve uyuyamıyorsan sana melisa çayını öneririm.sakinleştirici ve uyku getiriyor.inşallah kurtulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?