merhaba, ben de 10 gündür uyuyamıyorum ama ben bir de hırs yapıp çok işim var diye sabah 8de kalkıyorum, sabah erken kalkarsam gece de mecburen erken yatarım dıyorum ama eşim yanımda uyurken mışıl mışıl, ama benimki psikolojik biliyorum.sıkıntılı bir dönemden geçiyorum.dün akşam dayanamadım bir uyku ilacı aldım hayatımda ilk defa, ya bana mısın demedi bir de üzerinde ekstra güçlü yazıyor, zombi gibi oturdum.düşün taşın b.ktur işin derler ya öyleyim ben de.
ben de bir dönem doktora gidip uyku ilacı kullanmıştım ama işe yaramamıştı anlayabiliyorum yani sizi:gitme:
sıkıntılı bir dönemden geçiyorum demişsiniz inş. biran önce atlatıp eski düzeninize kavuşursunuz:Saruboceq:
ben şimdi chess arkadaşın söylediği bitkinin tabletinden denemeyi düşünüyorum doğal olduğu için siz de deneyin isterseniz..
ben de lisedeyken okul zamanı 7.30 da dersim başladığı için düzeliyordu uyku düzenim akşam 9 10 gibi uyurdum ama yazın yine bozulurdu şimdi gece okuduğum için hiç düzelmiyormafoldumben
biara yine düzelmişti 1 2 hafta kadar yine bozuldu niye böyle oluyor hiç anlamıyorum:1no2:
çok zor birşey herkes uyurken ben ayaktayım canım sıkılıyor oturuyorum boş boş Allah kimseye vermesin diyorum belki önemli gibi görünmeyebilir ama zorluğunu yaşayan bilir:gitme:
Sağol canım, evet haklısın gerçekten de zor bir şeymiş, ben şu an yurtdışındayım o bitkisel üründen burada bulamam sanıyorum ama Türkiyeye gelince hemen alacağım, burada ilaçlar markette satılıyor, ben de kafama göre bir tane aldım, gerçekten fayda etmedi ya ben ona şaşıyorum, bir de boğazımı kurttu acaip derecede gece nefes alamadımbenim durumum geçici, fakat biliyorum sabahlara kadar oturup öğleden sonra kalkınca resmen koca gübü çöpe atmanın ne kadar zor bir iş olduğunu.bir de uykunu alamadığın için sağlıklı görünmüyorsun betin benzin atıyor.bazen güzel bir kitap çok işe yarıyor bu arada benden söylemesi.
hmm anladım cnm ama marketlere bi bak istersen netten araştırınca markaları çıkıyora.s
kitap okumayı çok severim ama elimde kitapla uyuyamam çünkü bi kitaba başladığım gibi bitirme huyum var cnm gece gündüz demeden okurumboshayallersmile
başını yastığa koyduğu gibi uyuyanlar var nasıl özeniyorum onlara:çok üzgünüm:
ama yarın fln almayı düşünüyorum bu tableti inş düzelir hepimizin uyku sorunukaydirigubbakcemile5
buarada geçmiş olsun cnm ilaç boğazını kurutmuş bence ilaçların marketlerde satılması biraz tuhaf bilmeden yanlış ilaç alınabilirbilmiyorumkismile
Solgar Valerian Root dene canım nede olsa yılların markası, tonla sertifikası var. ama ondanda ilk atışta mucize beklememek lazım bi kaç hafta devam et bakalım. Canım sen o zaman okulun bitmesini beklicen ya, bence senin bu durumunu okulda etkiliyo o zaman.
10.30 okuldan geliyosun haliyle zihnin uyanık, belki o saate yemek yiyosun, mide dolu, oturamışsın dinlenmemiştin, ne bilim rahatlatıcı bi faaliyet yapmamışsın haliyle uyanık zihin. zaten uyku hormonu denen melatonin en çok akşam 10-12.30 arası salgılanıyo bu saatleri kaçırdığım zaman ben uyuyamıyorum mesela. ama bu saatler arası yatarsam 11-11.30 gibi uyuyorum.
belkide çok kafaya takmamalısın canım ya ben 2. öğretim okuduğunu bilmiyordum. bence bu uyku sorunun mental açıdan seni zorlamıyosa gün içinde, bence böyle devam et okul bitene kadar kasma kendini ille uyuycam diye
tuhaftır, insanın kendine ille uyucam, uyumalıyım diye baskı yapmasıda insanın uykusunu kaçırıyokaydirigubbakcemile3
Solgar Valerian Root dene canım nede olsa yılların markası, tonla sertifikası var. ama ondanda ilk atışta mucize beklememek lazım bi kaç hafta devam et bakalım. Canım sen o zaman okulun bitmesini beklicen ya, bence senin bu durumunu okulda etkiliyo o zaman.
10.30 okuldan geliyosun haliyle zihnin uyanık, belki o saate yemek yiyosun, mide dolu, oturamışsın dinlenmemiştin, ne bilim rahatlatıcı bi faaliyet yapmamışsın haliyle uyanık zihin. zaten uyku hormonu denen melatonin en çok akşam 10-12.30 arası salgılanıyo bu saatleri kaçırdığım zaman ben uyuyamıyorum mesela. ama bu saatler arası yatarsam 11-11.30 gibi uyuyorum.
belkide çok kafaya takmamalısın canım ya ben 2. öğretim okuduğunu bilmiyordum. bence bu uyku sorunun mental açıdan seni zorlamıyosa gün içinde, bence böyle devam et okul bitene kadar kasma kendini ille uyuycam diye
tuhaftır, insanın kendine ille uyucam, uyumalıyım diye baskı yapmasıda insanın uykusunu kaçırıyokaydirigubbakcemile3
Canım ben hala uyumadım baktım bu böyle olmuyo kalktım doktora gittim daha yeni geldim ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi bakalım ne olcak bu sefer düzelirim ins:Saruboceq:yok canım problem olmaz çünkü bu ilaç değil besin takviyesi
umarım çözersin sorununu canım ya, gece yemek yemek çok kötü, zaten dolu mideyle uyumazsın üstelik uyusan bile dinlenlenemezsin, çünkü vucuttaki tüm kan yediklerini eritmek için midene toplanacak, vucut faaliyet halinde olduğu için uyusandanda dinlenemicek
bi dene bakalım, uykusuz kalmana neden olan çok faktör var tek tek elemelisin onları:hulya:
Canım ben hala uyumadım baktım bu böyle olmuyo kalktım doktora gittim daha yeni geldim ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi bakalım ne olcak bu sefer düzelirim ins:Saruboceq:
inşallah canım, bende üstteki mesajımda tam da bunu yazacktım ilaçlara karşı önyargılı olma diye, zaten istemiyosun ilaç diye sildiydim
iyi yapmışsın bence, belki vücudunda bi hormon eksik ne bileyim belki yağı eksik belki tuzu fazlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani ilaç, vucudunda eksik yada fazla bişey varsa bunun düzenlemesini yapabilir, olmadı tam cekuptan geç, tiroidlerine falan baktır
işe yarar umarım ilaç, hemen yaramıyo diye bırakma ama, dr nin söylediği süre, söylediği gibi kullan bakalım
cnm bu ilaç beni mahvettikafamçokkarıştı
sarhoş gibi yaptı resmen gözümü açamadım yürüyemedim başım döndü fln çok kötüydüm gece mafoldumben
egede 2. öğretimler cts sabahları da derse gidiyor gidemedim okula:gitme:
bu akşam yarım almayı düşünüyorum ilacı bakalım o zmn nasıl olcak böyle çok ağır geldi bana yine aynı olursam bırakıcamsenağlama
canım o zaman bence tekrar dr ye gidip, okul hayatını etkilediğini daha hafif bişey istediğini söyle
yada dediğin gibi ilacı bırakıp bitkiselleri deniyceksin
bence de inş. olmaz cnm ve olmamalı
ne o öyle raftan çikolata beğenir gibilmaz:
hem öyle birşey olursa eczacılar ne iş yapıcak? (en çok istediğim meslektiboshayallersmile)
cnm ilacı araştırdım benden büyüklere bile doktorlar özellikle yarım iç diye tembih etmiş bana doktor 1 tane iç dedi çok sinirlendim yarım içenler bile 15 20 saat uyutup 1 2 saat sersem gibi dolaştırıp tekrar uyutuyo yazmış ben bide tam içtimlmaz:
bakalım bu akşam yarım içince nasıl olucam yine bu kadar kötü olursam bırakıcam çünkü hala başım dönüyo yürüyemiyorum doğru düzgün sersemleştim iyicemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?