• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku problemi :( !

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Canlarım, kimine göre dert olmayabilir ama.. Benim şöyle bir sorunum var.
Uykuyu çok seviyorum. Daha doğrusu ben değil ama bünyem çok seviyor.

Çok dengesiz bir uyku düzenim var. Gece 3'ten aşağı uyuyamıyorum ve gündüz de 11'den aşağıya kalkamıyorum. Ve istersem akşama kadar uyuyayım kalktıktan sonra çok bitkin, yorgun ve uykusuz oluyorum.

Geçen sene okulumda 2 gün derslerim 8buçuktaydı ve ben o derslerde devamsızlıktan kalıyordum neredeyse. Hep uykuma yenik düşüyorum mafoldumben
İşin kötü tarafı bu dönem bütün derslerim 8buçukta olacakmış ama ben uykularımı hala bir düzene sokamadım.

Sağlık açısından bir problemim olabilir mi acaba. Var mı aranızda benim gibi olan? :(
Okuduğunuz için çok teşekkürler...Ve de kucak dolusu sevgilerr...opuyorumnanaktan

aynı dertten ben müzdaribim napcam bilmiyorum bide ben evliyim canım yaa çok kötü bi durum bu

aynı sorunu yaşıyorum canım bnde
2.öğretimim bi de ben derler 5 den sonra başlıyo onun vermiş olduğu rahatlıkta vat şimdi2-3 gbi yatıyorum
ama kışın 4-5 i buluyo çok kötü oluyo sonra taa öğlen kalkıyorum
annem gece uykusu başkadır sen öğleyey kadar uyusanda yine yorgun hissedersin der hep ama pek değişmiyo benim durum

sabah saati kurup mecburen erken kalkicaksin, okuldan sonrada kesinlikle sekerleme yapmak yasak:olmaz:
bak aksam nasil uykun geliyomirmirmirmir

aynı sorunu yaşıyorum canım bnde
2.öğretimim bi de ben derler 5 den sonra başlıyo onun vermiş olduğu rahatlıkta vat şimdi2-3 gbi yatıyorum
ama kışın 4-5 i buluyo çok kötü oluyo sonra taa öğlen kalkıyorum
annem gece uykusu başkadır sen öğleyey kadar uyusanda yine yorgun hissedersin der hep ama pek değişmiyo benim durum

aynen canım. Gündüz uykusu gece uykusu gibi olmuyor kesinlikle ama ben ne kadar erken yatarsam yatayım kalkamıyorum sabah erkenden :1no2:

ben de uykuyu çok severim ama mecbur sabah 8de kalkıyorum kaçta yatarsam yatayım o yüzden kendime prensip edindim 12den daha geç yatmıyorum sen de öyle yapmak zorundasın başka türlü olmaz ömrünü gündüz uyuyarak geçirmezsin alarmı duymuyosan bile gerekirse bi kaç tane alarm kır hepsini kapatmaya çalışırken kendine gelirsin zaten

kansızlık vitamin eksikliği insanı halsiz ve sürekli uyuma isteği verir.isterseniz bir doktora gidin

sabah saati kurup mecburen erken kalkicaksin, okuldan sonrada kesinlikle sekerleme yapmak yasak:olmaz:
bak aksam nasil uykun geliyomirmirmirmir

Benim en büyük sorunum bu sanırım , Okuldan sonra uykuya dayanamayıp şekerleme yapıyorum işte :bbo:
Ama kendimi zorlayıp akşam 11'de falan uyusam bile sabah kalkmakta zorlanıyorum. Yatakta irademle cebelleşiyorum resmen ve genelde hep uykum yeniyor :(
Oysa etrafımda bazı insanlar var saat kurmadan her gün otomatikman erkenden kalkıyor.
Çok özeniyorum öyle insanlaramafoldumben

kansızlık vitamin eksikliği insanı halsiz ve sürekli uyuma isteği verir.isterseniz bir doktora gidin

kansızlık için ilaç alıyordum zaten ama şu an kan değerlerim normale döndü.
Vitamin eksikliğinin uyku yaptığını bilmiyordum.
Bu gidişle sonum doktorda bitecek sanırım.:gitme:

siz bir hafta 7de kalkin bakalim
en gec 11 de yatarsiniz
nasil alistirrirsaniz kendinizi öyle gi der
sizöyle alistirmissiniz

kardesiminde uyku problemi var ve bu mutlaka doktora gidilmesi gereken bir durum
kardesim okulu olmasına ragmen sabahı görmeden uyuyamazdı...uyuyuncada kalkmak bilmezdi doktora giti ve doktor ilaç vitamın ılacları vs. verdi şuanda ıyı

ayrıca bende uykuyu cok severim
sabah 6*30 da hergün kalkıyorum
işten eve döndüğümde utanmasam hemen uyuycam
ama evli oldugum için hemen uyuma lüksüm olmuyor
keske bende 11*e kadar uyusam ohh ne güzel :))

gece 3'e kadar yatmamanın sebebi nedir?

eğer internet gibi bir cevabın varsa, kendini kontrol edemiyorsun demektir. bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.

gece 3'e kadar yatmamanın sebebi nedir?

eğer internet gibi bir cevabın varsa, kendini kontrol edemiyorsun demektir. bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.

tatilde olsam cevabım internet olurdu ama üni.de kaldığım evde zaten internet yok...
Yatağa yatsam bile uyuyamıyorum kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım
Keza uyusam bile yine erkenden rahatlıkla kalkma gibi bi durumum olmuyor. :(

kardesiminde uyku problemi var ve bu mutlaka doktora gidilmesi gereken bir durum
kardesim okulu olmasına ragmen sabahı görmeden uyuyamazdı...uyuyuncada kalkmak bilmezdi doktora giti ve doktor ilaç vitamın ılacları vs. verdi şuanda ıyı

Kardeşinizin problemimin ilaçlarla geçmiş olmasına çok sevindim.
Şu an uykuları düzenli mi? Ve en önemlisi yeterli bir miktar uyuduktan sonra kalkınca uykusuz ve dinç oluyor mu.? Çünkü ben kalkınca çok yorgunluk ve bitkinlik hissediyorum...
Hangi vitaminin eksikliğinden kaynaklanıyor acaba bu problem.bilmiyorumkismile
Benim de uykularımı düzene sokmaya çalışmaktan ve o da olmazsa doktora gitmemden başka bir seçeneğim kalmıyor sanırım

Kesinlikle olur! Üniversitedeyken ben de senin gibiydim... Gün içinde yor kendini, yürüyüş yap hatta mağaza gez. Ben yurda 4-5 durak kala iner yürürdüm, vitrinlere baka baka...Asla şekerleme yapma bence de, bu sayede erken yatma şansın olur. Eğer alarmla kalkamıyorsan çevrendekilerden yardım iste, ben oda arkadaşlarımı görevlendirmiştim. Beni dürtüp cam açıyorlardı, tabi yorganımın yerinde de yeller esiyordu. Doktora gitmek de iyi fikir ama...

Back
X