• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyku problemi :(

belenhatun

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
268
140
323
35
problemim özetle: uyuyamıyorum. kahve - çay içmesem de, gün içinde uyumamış olsam da, sabah erken kalksam da uyuyamıyorum. neden böyle artık bıktım çünkü bana zarar vermeye başladı bu durum. gördüğünüz üzere gecenin bir köründe buradayım, çünkü saat 01.00 'dan beri yatakta dönüp duruyorum ama olmuyor. üstelik sabah 7 de evden çıkmam lazım :KK43: gün içerisinde çok yorulsam dahi gece uyuyamıyorum ve ertesi gün tam olarak dinlenmeden tekrar uyanmak zorunda kalıyorum. gerçekten yıpratmaya başladı. daha önce de yaşamıştım pskiyatrist uyku yapan bir antidepresan vermişti, etki etmedi daha ağırını yazdırdım. bir süre sonra düzeldim ama şimdi yine böyleyim. tekrar antidepresan kullanmak istemiyorum, o hafif bulanık antidepresan kafasını yaşayacak zamanda değilim şuan. staja başlıyorum yarın ama olmuyor işte, uyku düzeni oluşturmak için çabalarım boşa çıkıyor. bu sorunu başka yaşayan var mı? ya da uyumamı sağlayacak bir öneriniz var mı kızlar, gerçekten yardıma ihtiyacım var. :KK42:

kaç gündür içmiyorum bugün canım çok istedi dayanamadım kahve içtim, öyle pişmanım ki :( birkaç saat dahi olsa uyuyup dinlenmem lazım 7 ye kadar, ama inanın uyumaya çalışmaktan sinirlerim bozuldu artık.

Aynı derdi paylaşıyoruz canım benımde sıkıntı demeyelim de kendimce çok taktıgım bır konu eylülden beri dogru duzgun uyuyamıyorum hep kesik kesik uyuyorum bir gün düzgün uyuyosam ertesi gün uyku yok.Ben gözümü kapattıgım zamn çok düşünürüm o yuzden buna baglıyorum.Annemde internette okumuş şerbetçi otunu uykuyu düzenliyormuş bende 4,5 gündür içiyorum sankı bıraz ıyı geldi gibi en azından 4,5 saat uyudugumu hıssediyorum yanı artık.
Sende onu bir dene derim ben 15 gun kullanmak gerekıyormuş İnş faydası olur

Aynı derdi paylaşıyoruz canım benımde sıkıntı demeyelim de kendimce çok taktıgım bır konu eylülden beri dogru duzgun uyuyamıyorum hep kesik kesik uyuyorum bir gün düzgün uyuyosam ertesi gün uyku yok.Ben gözümü kapattıgım zamn çok düşünürüm o yuzden buna baglıyorum.Annemde internette okumuş şerbetçi otunu uykuyu düzenliyormuş bende 4,5 gündür içiyorum sankı bıraz ıyı geldi gibi en azından 4,5 saat uyudugumu hıssediyorum yanı artık.
Sende onu bir dene derim ben 15 gun kullanmak gerekıyormuş İnş faydası olur

inşallah, çok teşekkür ederim. yarın hemen alacağım aktardan. bünyem zayıfladı artık hissedebiliyorum. kahve bana hiç dokunmaz ama şuan kalp çarpıntım var ya resmen bu yaşımda :KK43: hem de içeli kaç saat geçmişken. havalar da soğuk direncim düşüyor hemen hasta olmaktan bıktım artık. zaten normalde de çok dayanıklı birşey değildim şimdi hepten :(

Saglık şakaya gelmez canım dıkkat etmelısın . al al banada sonucu bildir bakalım ama sabırlı ol hemen bir kaç kez içip bırakma tadı bıraz acıdır yuzden belkı bırakmak ısteyebılırısn cunku :9

Saglık şakaya gelmez canım dıkkat etmelısın . al al banada sonucu bildir bakalım ama sabırlı ol hemen bir kaç kez içip bırakma tadı bıraz acıdır yuzden belkı bırakmak ısteyebılırısn cunku :9

beni uyutsun de bir yolunu bulur içerim ben onu. yeter ki uyutsun. sonucu yazarım beşer gün arayla :KK66: bu gece için bir önerin var mı canım peki? bilsem kendim yaparım demenden korkuyorum ama yine de bir umut :)

bak işte orada çaresizim :) ne desem yalan olur tek diyebilecegim yatagına dön ve keçileri saymaya başla :KK70:

kaçırdım ben gayri keçi mi kaldı :KK70::KK70:
şaka bir yana gözlerim altındaki siyah halkalar boyut atladı ya, insan içine çıkarken çekinmeye başladım millet dönüp bir daha bakıyor bazen :KK70: uyuşturucu bağımlısı falan sanıyorlar belki de, göz altı roll-on um bile kapatmıyor artık yeterince, koyu ton da yanaklarımla uymuyor kaldım böyle :110:

düzelir düzelirrrr :) Sende benım gıbı çok düşündüğün için böyleysen atlatılır da öbür türlü walla zor bacıı :)

bende normalde 12 saat uyurdum fix
son 3 aydır 5 saat yetiyor ...
aslında yetmiyor çünkü haftada 1 baygın tavuk oluyorum depolayıp yine 1hafta sürünuyorum..

Merhaba uyku problemini bende yıllardır yaşıyorum çok araştırdım gıda intoleransı sebep olabilir henüz bu bilgiye yeni ulaştım.Gıda intoleransı vücut direncini etkiliyor.Gluten intoleransını araştırın kan gruplarına göre beslenme size yol gösterebilir.

Merhaba uyku problemini bende yıllardır yaşıyorum çok araştırdım gıda intoleransı sebep olabilir henüz bu bilgiye yeni ulaştım.Gıda intoleransı vücut direncini etkiliyor.Gluten intoleransını araştırın kan gruplarına göre beslenme size yol gösterebilir.
gluten intoleransım olsa çoktan komalık olmuştum, Allah muhafaza :) ben de gıdacıyım o yüzden az buçuk bilgim var intolerans konusunda ama haklısın bak hiç aklıma gelmemişti. belki de alerji veya aşırı duyarlılığa sahibimdir birşeye. onu nerden baktırabilirim ki, her hastanede yapılmıyor alerji testi diye biliyorum o_O ama kan gruplarına göre beslenmeye bakacağım teşekkürler :KK66:

problemim özetle: uyuyamıyorum. kahve - çay içmesem de, gün içinde uyumamış olsam da, sabah erken kalksam da uyuyamıyorum. neden böyle artık bıktım çünkü bana zarar vermeye başladı bu durum. gördüğünüz üzere gecenin bir köründe buradayım, çünkü saat 01.00 'dan beri yatakta dönüp duruyorum ama olmuyor. üstelik sabah 7 de evden çıkmam lazım :KK43: gün içerisinde çok yorulsam dahi gece uyuyamıyorum ve ertesi gün tam olarak dinlenmeden tekrar uyanmak zorunda kalıyorum. gerçekten yıpratmaya başladı. daha önce de yaşamıştım pskiyatrist uyku yapan bir antidepresan vermişti, etki etmedi daha ağırını yazdırdım. bir süre sonra düzeldim ama şimdi yine böyleyim. tekrar antidepresan kullanmak istemiyorum, o hafif bulanık antidepresan kafasını yaşayacak zamanda değilim şuan. staja başlıyorum yarın ama olmuyor işte, uyku düzeni oluşturmak için çabalarım boşa çıkıyor. bu sorunu başka yaşayan var mı? ya da uyumamı sağlayacak bir öneriniz var mı kızlar, gerçekten yardıma ihtiyacım var. :KK42:
Ben de düşünmekten uyuyamıyorum.
Saat 9a kadar böyle, sonra dalıyorum bir ara.
Ne zaman sarı kantaron içsem uyurum ama bilemiyorum onun etkisi mi tam olarak.
Kafamı rahatlattığını hissediyorum.

Ben de düşünmekten uyuyamıyorum.
Saat 9a kadar böyle, sonra dalıyorum bir ara.
Ne zaman sarı kantaron içsem uyurum ama bilemiyorum onun etkisi mi tam olarak.
Kafamı rahatlattığını hissediyorum.

evimi görseniz aktar gibi, normalde de bitki çaylarını seven biriydim. o yüzden baya kullanmışlığım var maalesef. ekinezya iyi geliyordu bana bir ara ama şimdi onun da etkisini hissedemiyorum :KK43: bir arkadaş şerbetçi otu önerdi onu deneyeceğim bakalım inşallah faydası olur. şu anda uyku getirecek bir mucize biliyor musun canım peki :KK51: gerçi kala kala 2 saatim kaldı ya

Henüz test yaptırmadım nerde yapıldığı hakkında bilgim yok malesef.İnternette araştırdığıma göre gluten için kan testi yapılıyor.Gerekirse endoskopi yapılıyor.

evimi görseniz aktar gibi, normalde de bitki çaylarını seven biriydim. o yüzden baya kullanmışlığım var maalesef. ekinezya iyi geliyordu bana bir ara ama şimdi onun da etkisini hissedemiyorum :KK43: bir arkadaş şerbetçi otu önerdi onu deneyeceğim bakalım inşallah faydası olur. şu anda uyku getirecek bir mucize biliyor musun canım peki :KK51: gerçi kala kala 2 saatim kaldı ya
2 saat mi? İşe mi gidiyorsunuz uykusuz?
Çok sıkıntılı bir durum.
Müzik dinlerim, olmadı televizyonu açarım.

Merhaba uyku problemini uzun zamandır bende yaşıyorum. Melisa çayı iyi gelmişti banada ama sürekli kullanınca etki etmiyor sanırım. Çok yöntem denedim sosyal hayatı çok etkiliyor dr randevumu bile kaçırdığım oldu. Sırf gündüz uyumaktan hiç uyumadan işkence çeke çeke gitmek zorunda plduğum işler vs off offf halada böyle uykuya dalamamak uyuyamadıkca sinir bozukluğu yaşamak birde üstüne sabahın köründe kalkabilen normal insanların salak salak yorumları "ya nasıl uyuyamıyosun anlamıyorum. Yok hiç uyuma bigün erken uatarsın yok efendim nasıl yeaa yat işte uyursun " vs yaşayamayan bilemez tabi. Şimdi son günlerde bir yöntem geliştirdim ve uyuyamamamın sebebini düşüncelere bağlıyorum. Bu yüzden sesli kitaplar var bazı video sitelerinde hatta bu eski radyo tiyatroları telefondan onları dinliyorum bir bölüm bitmeden uyuyorım zihni boşaltıyor iyi geliyor.

Back
X