Uyku problemi

Katre-i umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
28
15
3
39
Arkadaşlar hamileliğin çok başında olmama rağmen uyku tam bir problem oldu sağa sola dönemiyorum uykum çok hafif oldu bir de kalkıp oturur oldum geceleri. Hamilelik yastığı varmış kullanan memnun kalan var mı hangisi kullandınız u seklinde mi uzun mu nerden aldınız ya da uyumak için öneriniz var mı acaba

Canım bende de var uyku problemi birkaç haftadır. Gece 3-4 gibi uyanıyorum sabah 8 e kadar uyuyamiyorum. Ama sabahları uyuyorum. Benim düşük tehlikesi yüzünden içtiğim ilaçlar uyku duzenimi bozdu biraz. Sorun yapma bence bebeğin sağlıklı olsun da gerisi çekilir.

Aynı sorun bendede var, sağa sola dönmekten yoruluyorum ve çok sık uyanıyorum hamilelik zormuş ya. ..

Evet bazıları hoplaya zıplaya o kadar rahat geçiriyor ki. Ne bulantı ne kanama ne düşük tehdidi ne uykusuzluk ne tansiyon vs hiçbiri yok. Çok ozeniyorum. Bense şimdiden yerimden bile kalkamiyorum. Beni motive eden en büyük şey bebeğimin sağlıklı olması. Çok şükür o yüzden.

Canım benim de düşük riskim var ben de progesteron yanında da cleksan iğne kullanıyorum acaba onlarla ilgisi var mı ki
Sen ne kullanıyorsun

Arkadaşlar bu arada bir arkadaşım soğuk buhar makinesi önerdi uyumadan yarım saat önce calıştır kapat yetiyor dedi hatta suyuna salatalık dilimle at daha iyi oluyor dedi ama henüzbuhar makinem olmadıgı için denemedim. Bilginize sunarım ;-)

Canım benim de düşük riskim var ben de progesteron yanında da cleksan iğne kullanıyorum acaba onlarla ilgisi var mı ki
Sen ne kullanıyorsun

Aynen ben de progestan hap ve pruloton iğne kullanıyorum. Zaten progestan uyku yapıyor. Doktorun progestani vajinal yoldan kullan dedi ama yapamam ki öyle de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…