Uyku Problemi

Kaizen-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
1.257
2.255
53
Arkadaşlar rahat uyumanızı sağlayan bir şeyler var mı? Gözümden uyku aksa da bir türlü saatlerce dalamıyorum, kafamda sürekli istem dışı düşünceler dönüyor. Engelleyemiyorum. Sizin uyumadan önce uyguladığınız sizi rahatlatan bir şey var mı acaba??

Süt içebilirsin. Melisa çayı da iyi geliyor sakinleştirip rahatlatıyor tavsiye ederim üniversite sınavına girmeden önce içmiştim hep :)

Lavanta yağı kullan odanda, suya damlat biraz. Ya da lavanta özlü kokular al.
Düşünceler beyine yerleşirse uyuyamazsin.
Adacayi da rahatlatır, Yasemin Papatya çayı da.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangi-yag-neye-iyi-gelir.900398/

Burada birçok yağ sıraladım, bak belki fikir verir.

Süt içebilirsin. Melisa çayı da iyi geliyor sakinleştirip rahatlatıyor tavsiye ederim üniversite sınavına girmeden önce içmiştim hep :)
Sütü denedim işe yaramadı ne yazık ki ama melisa çayını daha önce de duymuştum deneyeceğim teşekkürler :)

Lavanta yağı kullan odanda, suya damlat biraz. Ya da lavanta özlü kokular al.
Düşünceler beyine yerleşirse uyuyamazsin.
Adacayi da rahatlatır, Yasemin Papatya çayı da.
Çözüm bitkilerde diyosunuz :) teşekkür ederim deneyeceğim

Kafan doluysa eğer,garip fikirler olaylar vs geliyorsa aklına,balyozla da vursan işe yaramıyor.Kafayı boşalt önce.Tecrübe ile sabit.
evet asıl problem bu.aklıma gelmeyecek bir sürü şey kafamı yastığa koyunca beynimi kemiriyor.Kafayı boşaltmak için önerin var mı

Aynı sorun bende de oluyor ve nefret ediyorum bu durumdan... Süt içtim olmadı papatya çayı olmadi.. Çok çok uykum oluyor ama kafam daki eski yeni farketmez birşeyler beynimi kemiriyor çok kötü.. Sadece ben böyle yim sanirdim

Yoğurt , süt , papatya çayı tavsiye ederim. Üzerine de kitap okursan uykun gelir. Acaba uyuyup uykunu mu alamıyorsun ? Bilinç altı açıklığı olabilir bu durumda.

Genelde hayal kurarım yada biri hakkında derin düşüncelere dalarim o şekilde uyuyakalirim. Cunku beynimi mesgul eden dusunceleri hayalle kamufle ediyorum :) bazen de dua okurum okurken uyuyakaliyorum.

Hayır yalnız değilsin

Yoğurt , süt , papatya çayı tavsiye ederim. Üzerine de kitap okursan uykun gelir. Acaba uyuyup uykunu mu alamıyorsun ? Bilinç altı açıklığı olabilir bu durumda.
Kendimi hiç zinde hissetmiyorum. 15 saat de uyusam tüm gün üzerimde bir halsizlik, uyku hali oluyor.

Genelde hayal kurarım yada biri hakkında derin düşüncelere dalarim o şekilde uyuyakalirim. Cunku beynimi mesgul eden dusunceleri hayalle kamufle ediyorum :) bazen de dua okurum okurken uyuyakaliyorum.
deyeneceğim teşekkür ederim umarım işe yarar :) duayı ben de denedim ancak birsüre sonra fark ediyorum ki beynim kendi kendine duayı bırakıp yine başka düşüncelere dalmış :/

Cunku ayni sorun bende de var. Dusunmeme enge
deyeneceğim teşekkür ederim umarım işe yarar :) duayı ben de denedim ancak birsüre sonra fark ediyorum ki beynim kendi kendine duayı bırakıp yine başka düşüncelere dalmış :/

Evet aynı sorun bende de olduğu icin biliyorum. Dua her zaman uyutmuyor :) ama hayal kurmak beni her zaman uyuttu.

kesinlikle ve şidettle ayran iç kocaman bir bardak olsun ama.resmen sızıyosun olduğun yere.iki saat öncesinden iç.biz karı koca yemeklerde ayran içtiğimiz gün baygın yatıyoruz.uyku hapı etkisi yapıyor.

kesinlikle ve şidettle ayran iç kocaman bir bardak olsun ama.resmen sızıyosun olduğun yere.iki saat öncesinden iç.biz karı koca yemeklerde ayran içtiğimiz gün baygın yatıyoruz.uyku hapı etkisi yapıyor.
bu kadar etkili olduğunu bilmiyordumm mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…