Uyku Problemi

Klasik müzik, sözsüz müzik dinlerim. Özellikle piyano sesi bana çok iyi geliyor. Müziğe odaklanırım her notada, piyanoyu çalan kişinin el haraketini gözümde canlandırıyorum. Parmaklar dans ediyor gibi.

Kısık ses, 15 dk – 30 dk geri sayıma ayarlıyorum. Bütün gece çalınca da yorgun uyanırsınız.

Bunu bir arkadaşım da önerdi aslında ama bir sorun var, odamı şu an kardeşimle paylaşıyorum rahatsız olabilir kulaklık tak diyeceksiniz ancak karanlıkta kulaklık takıp gözümü kapatamama gibi aptal bir huyum da var

bu kadar etkili olduğunu bilmiyordumm mutlaka deneyeceğim teşekkür ederim :)
deneyince yorumunu yazarmısın çok merak ediyorum bizdemi var bişi karıkoca sanada böle olacakmı.bardağın büyük olsun ama birde yatmadan iki saat önce iç.hoş biz bi saat sonra ölü pozisyonunda olduğumuz yerde sızıyoruz.

evet bende bir ara böyleydim yatağa yatar iki saat dönüp dolaşırdım sürekli kafamda birşeyler canlanır falan ama şimdi değişti artık yatınca on dk içinde uyuyorum nedeni okulu bitirdim askeri okul olduğu için çok bunaltıyordu iş stresi bitti mükemmel bir işe sahibim evlendim kocamda iyidir sağolsun yani düşünecek dert sıkıntı kalmayınca böyle rahatladım :) sennde uyuyamama sebebin büyük ihtimal bu sorunlarını halletmeden kolay kolay uyunmuyor.

Göz bandı takmanı öneririm.

Tamamdır bu akşam deneyeceğim yarın yazarım :)

Evet haklısın zaten hep sorun yaşadığım zamanlar böyle oluyor dikkat ettim :/

bende melisa demek istiyorum veee bir ara senin gibi düşüncelerden uyuyamadıgım zamanlar serbetcı otu tuketirdim. Gerçektende çok faydası oluyor. bu ikisini dene kesinlike. Uyuyamamak çok kötu gercekten hıc unutmam ramazanda 7,8 e kadar uyumadıgımı bilirim. neyse ki geçti hamdolsun

Şeretçi otunu ilk kez duydumm, nasıl tüketmem gerek ? :)

Canım kafana tak tak bir şeye yaramıyor hersey olacağına varıyor sen kendine zarar veriyorsun inan ki

Herhangi bir rahatsızlığın var mı?
Ruhsal olarak olduğunu düşünüyorum. Çok fazla takıntılı bir insanım. Düşüncelerimin %90'ı da erkek arkadaşlımla ilgilii zaten. Onun dışında bir rahatsızlığım yok

Canım kafana tak tak bir şeye yaramıyor hersey olacağına varıyor sen kendine zarar veriyorsun inan ki
Bunun bilincindeyim ama uygulamaya geçemiyorum

Kendimi hiç zinde hissetmiyorum. 15 saat de uyusam tüm gün üzerimde bir halsizlik, uyku hali oluyor.

Demir eksikliği ve kan düşük olduğu zaman da uyku bozukluğu ve uykudan zinde uyanamama durumu oluyor. İsterseniz tahlil yaptırabilirsiniz..

Demir eksikliği ve kan düşük olduğu zaman da uyku bozukluğu ve uykudan zinde uyanamama durumu oluyor. İsterseniz tahlil yaptırabilirsiniz..
Bilmiyordum teşekkür ederim geçmezse yaptırıcam

Kitap okumaya başla yatmadan önce hemen uykun gelir :) yada internette rahatlatıcı müzikler var onları dinleyerek uyumaya çalış zihnini rahatlattığı için uykunda gelir tatlım youtube de bir sürü var

Uykuya dalmasadan sabahladigim cok olmustur tabi bu anne olmadan onceydi.Simdi zaten uyuyamiyorum.Az once uyku ilaclarini arastiriyodum netten.Cozum bulursan banada haber ver :)

Bana baya faydası oldu valla güzel bir çay :) melisa çayı gibi kaynaşmış suda beş dakika demliyosun biraz daha fazla da olabilir
Teşekkürler aklımda :))

Kitap okumaya başla yatmadan önce hemen uykun gelir :) yada internette rahatlatıcı müzikler var onları dinleyerek uyumaya çalış zihnini rahatlattığı için uykunda gelir tatlım youtube de bir sürü var
Uykumun gelmesinden çok zihnimin rahatlaması gerek sanırım çünkü uykum hep var ama dalamıyorum müzikleri deneyeceğim sanırım teşekkür ederim çok :)

Uykuya dalmasadan sabahladigim cok olmustur tabi bu anne olmadan onceydi.Simdi zaten uyuyamiyorum.Az once uyku ilaclarini arastiriyodum netten.Cozum bulursan banada haber ver :)
Tabiki haber veririm :) uyku ilacına hiç bulaşmadan doğal yollarla halledebiliriz umarım bunu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…