Uyku Problemim

bana pskiyatristim verdi hiç prospektüsünü okumadınız mı? internetten araştırın isterseniz

bana pskiyatristim verdi hiç prospektüsünü okumadınız mı? internetten araştırın isterseniz

Okum tabiki.Belki sakinleştirici olarak vermiş olabilir ya da panik atak anksiyete sorunu için de veriliyor.Aynı zamanda alerji ilacı.Haklısınız yani iki amaç için de kullanılıyor ben sadece alerji zannediyordum :) Öyleyse içmeyin sayın konu sahibi @cleo35 Rezene çayları da çok iyi geliyor uyku bozukluğuna.

evet alerji için de vriliyormuş çok şaşırdım. çünkü ben depresyon tedavisi arkadaşım da panik atak tedavisi için kullanmıştı.

yanlışınız var. alerji ilacı değil. kaşıntıya iyi geliyor sadece. gerçek alerji ilacı da önermem. evet uyku yapıyor. ama yanında depresyon, depresif davranışlar. konsantrasyon bozuklukları, çarpıntı gibi şeyler de yapıyor. ilaç önermekten kaçınmalısınız...

ATARAX;

- erişkinlerde anksiyete bozukluklarının semptomatik tedavisinde,
- kaşıntının semptomatik tedavisinde,

Saniyorum ki cozum icin rezene cayi veya rahatlatici bitki caylari kullanmam gerekecek. Cok tesekkurler hepinize.

Dogru alerji tedavisinde de kullaniliyormus. Ilginc!

Kan degerlerinize baktirin, Yegenimin de sikayetleri sizinkine benziyordu kansizlik ve demir eksikligi varmis, tedavi goruyor su an

uyku apnesı problemınız olabılır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…