Valla bu benimde aklıma gelmişti canım tmm bugün deneyecem bunuBi de gece lambalari kapat ve sen hic konusma. Bazen ervanin uykusu olmuyo los isikta kosup duruyo ben hic ses cikarmiyorum uyuyo numarasi yapiyorum. E yapma etme diyen olmadigi icin bi sure sonra gelip yatip uyuyo. Bu taktik benim isime cok yariyo sende dene ama kendini tut hic konusma boyle alistirabilirsin bak surekli yapma etme deynce onu yapmak isterler. Hic konusma uyiyo numarasi yap onunda uykusu gelicek oyle dene bak
Dene cnm cok ise yario cunku yapma etme diyen yok:)) sikilip uyuyacak gorValla bu benimde aklıma gelmişti canım tmm bugün deneyecem bunu
Bir saatı bulsa da uyuması deneyecem canımDene cnm cok ise yario cunku yapma etme diyen yok:)) sikilip uyuyacak gor
Sadece ayakta sallanmak da istemiyor benimkisi . bence zamanınız varken şimdiden alıştırın pedagog gözde erdoğanın uyku eğitimi güzel ama ben sabırsızlık yapıyorum başaramıyorum siz deneyin isterseniz ben de nedeyecemmerhaba benim kızım da 9 aylık,maalesef ben de ayakta sallamaya alıştırdım
önceden emerken uyuyordu sese çok duyarlı tıkırtıya uyanıyor hemen
uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
Emin ol ise yarayacak 1 saatte coktan uyumus olabilir hatta zamanla zamanla duzene girer.Bir saatı bulsa da uyuması deneyecem canım
Sadece ayakta sallanmak da istemiyor benimkisi . bence zamanınız varken şimdiden alıştırınmerhaba benim kızım da 9 aylık,maalesef ben de ayakta sallamaya alıştırdım
önceden emerken uyuyordu sese çok duyarlı tıkırtıya uyanıyor hemen
uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
İnşallah canım valla bunaldım artık hamak almıştık küçükken onda sallıyordum ama artık ona da sığmıyor büyüdü gece uyanıp ağlayınca onda sallıyordum uyuyunca ondan alıp yatağına getiriyordum ama artık yoruldum valla kolay uyusun istiyorum biraz da inatçı dur bakalım başaracaz mı. Gözde erdoğan da yanında bekleyenın asla konuşmamasını istiyo yataktan çıkmadığı sürece elle müdahale asla yapmayın diyo yataktan çıkıyorsa her defasında alıp geri yerine koyun diyo ne kadar ağlasada kucağa asla almayın hiçbir şekildd konuşmayın diyo. Küçük bebeklerde de kucağınızda sakinleştirin yatağına yatırın sırtını okşayarak uyutun diyoPardon 1 ay dicektim. Gozde erdogan ne anlatiyor cnm benim dedigimimi?
Aa ayni benim yaptigimi anlatmis. Bende kendi kendime buldum bu yontemi gercekten ise yariyor cnm. Cunku yapma etme yat uyu dedikce tam tersine yapiolar dene bu aksam yarin yaz bakalimİnşallah canım valla bunaldım artık hamak almıştık küçükken onda sallıyordum ama artık ona da sığmıyor büyüdü gece uyanıp ağlayınca onda sallıyordum uyuyunca ondan alıp yatağına getiriyordum ama artık yoruldum valla kolay uyusun istiyorum biraz da inatçı dur bakalım başaracaz mı. Gözde erdoğan da yanında bekleyenın asla konuşmamasını istiyo yataktan çıkmadığı sürece elle müdahale asla yapmayın diyo yataktan çıkıyorsa her defasında alıp geri yerine koyun diyo ne kadar ağlasada kucağa asla almayın hiçbir şekildd konuşmayın diyo. Küçük bebeklerde de kucağınızda sakinleştirin yatağına yatırın sırtını okşayarak uyutun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?