Uyku sorunu artık beni bunaltmaya başladı

Evet o doktor bayılıyorum denk gelirse izliyorum

Bencede canım sevdim ben bu yöntemi . öğlen de ayakta sallıyorum baya bi itiraz ediyo ama uyuyo

benimde 11 aylik bi oglum var ve dogdugundan bu yana uyku sorununuz cunku oglumda laktoz alerjisi vsrdi teshis efikene kadar dort ayimiz gecti bu arada cocugum 24 saat durmaksizin aglardi kucaga alisti sallamaya alisti tabi bnde o da peridan olduk duan jendi kendine oynayan bi cocuk degil ve asla yalniz basina uyumuyor benim onubuyutmam 30 dk.suruyor zaten en uzun uykusu 40 dk.o da arada bir uzun oluyo ve bn artik perisan oluyorum bi turlu olmuyo

Benim kızımda da doğduğunda hastaneden enfeksiyon almış troid bezleri iltihap aldı biz fark edene kadar suratı falan şişti o da onun sancısına durmazda dediğiniz gibi o arada herşeye alıştı ondan sonra da düzene girmedi. Valla yeni yeni düzeliyor diyebilirim hala geceleri ağlayarak uyanır benim kızım gerçi bu ara felaket bir sıcak var ondan uyuyamıyo. Allah yardımcımız olsun böyle böyle büyüyorlar işte. Kendi annemi daha iyi anlıyorum gerçi ben bu kadar huysuz değilmişim :))

aynen ki o zamanlar sartlar cok daha zormus bizim daha dis cikmadigi huysuzlugu ayni ama rabbim hic bir annenin kucagini bos birakmasin allah acilarini gostermesin.

Bulancak28 benim oglumda öýle uyurken hic temizlik yapamiyorum cünkü uyaniyo uyanikkende yapamiyorum cünkü kucak istiyo oglum 10aylik.
Annem sallamaya alistirdi ama ben 4 aydir yanima yatiriyorum mamasini veriyorum bineron kullaniyo daha
bu tür müzik aciyorum kendime dogru ceviriyorum biraz sacimla oynuyo biraz yüzümle kulagimla ama ben gözümü kapatiyorum ve hic konusmuyorum. O oynarken oynarken uyuyo.
Tavsiye ederim bu tür müzik sakinlik veriyo ogluma

Benim kızım da 13 aylık geceleri birden ağlayarak uyanıyor uyumasisaatler alıyor napacam bilmiyorum biyerimi ağrıyor sorusu geliyor akla ama

süper dadı diye bir program var. netten bulabilirsin bütün bölümlerini. çok faydalı bir program.. 1-2 bölüm izlersen olayı çözüyorsun zaten.

Merhaba, blogumda bebek ve çocukların uyku sorunlarında neler yapabileceğiniz ile ilgili bir yazım var.
Belki işinize yarar.

Adrese izin verilmediği için yazamıyorum ama sitemin adı

Ayrıca piyasaya yeni çıkan "Çocuğum Neden Uyumuyor" kitabını da tavsiye ederim.
Çocuğu harap etmeden nasıl uyku kalitesini arttıracağınızı anlatıyor.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…