- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
Gündüzlerim 2.5 aylık bebeğimi saatlerce uyutmaya çalışmakla geçiyor. Özellikle gündüzleri asla uyumak istemiyor kazara memede uyuyakalırsa kıpırdamıyorum en azından bi on dk uyusun da uykusunu alsın diye. Geceleri nispeten daha iyi. Karanlıktan mı bilmem..
Saatlerce ayağımda sallıyorum durursam hemen açıyor gözlerini dalmıyor uykuya.
Uyumayınca da hırçınlaşıyor gözünü ovuyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor işte. Ne yapmam lazım çok yorgunum yemek bile yiyemiyorum dinlenmeye ihtiyacım var
Doktora soruyorum geceleri uyuyorsa şükret diyor.. Çözümü bu yani..
15 saat uyuması gerekirmiş benimki max 9 saat o da gece.. Gündüz uyumayan bebek olur mu ya
Not:düzenleme: Arkadaşlar başka fikri olan var mı uyutamıyorum bebeğimi
Gözleri kapanıyor ağlıyor uykusu olduğu çok belli.. Emerken uyuyakalıyor sonrası sadece beş on dk.. Yanından kalkmıyorum uyanmasın diye bişe değişmedi. Akşama kadar uyku mücadelesi lütfen yardımcı olun
Saatlerce ayağımda sallıyorum durursam hemen açıyor gözlerini dalmıyor uykuya.
Uyumayınca da hırçınlaşıyor gözünü ovuyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor işte. Ne yapmam lazım çok yorgunum yemek bile yiyemiyorum dinlenmeye ihtiyacım var
Doktora soruyorum geceleri uyuyorsa şükret diyor.. Çözümü bu yani..
15 saat uyuması gerekirmiş benimki max 9 saat o da gece.. Gündüz uyumayan bebek olur mu ya
Not:düzenleme: Arkadaşlar başka fikri olan var mı uyutamıyorum bebeğimi

Gözleri kapanıyor ağlıyor uykusu olduğu çok belli.. Emerken uyuyakalıyor sonrası sadece beş on dk.. Yanından kalkmıyorum uyanmasın diye bişe değişmedi. Akşama kadar uyku mücadelesi lütfen yardımcı olun

Son düzenleme: