Benimde 19 aylık bebeğim var bu zamana kadar ayakta sallanarak uyuyordu gece çok sık uyanıyor ve neredeyse 1saat sallanmadan uyumuyordu,tükenmeye başlamıştım,uykusuzluk ve düzensizlik gerçekten yorucu.kendi yorgunluğunuz bir tarafa miniğinizin verimli uyuyamamasına da ayrı üzülüyorsunuz. Ben uyku yöntemlerini okudum ve ağlatmayı doğru bulmuyorum ancak Tracy Hogg yöntemine benzeyen bir metotla uyutmaya başladım,ilk 3gün çok zordu ancak böylesi gerçekten daha iyiymiş. Onunla yatağına giriyorum, yatakta sağa sola koşturuyor tabi,kendimce masallar uyduruyorum dinlemese bile, sonra yoruluyor yatırıyorum kalkıyor ağlıyor ve ayakta sallanmak istiyor,sakinleştiriyorum tekrar yatırıyorum ortalama 1buçuk 2 saat sürüyordu önceleri,3günden sonra süre azaldı çünkü kabullenmek zorunda kaldı,ağladığında içim parçalandı ancak sabrettim,çok yormadan çığlık çığlığa bırakmadan alıştırmaya çalıştım.düzene girmeye başladı çok şükür,öğlende akşamda asla sallamak yok elbet kabulleniyor.çalışan bir insan için çok daha gerekli bu uyku eğitimi.Bana dua edersiniz,deneyin derim. Bebekler düzeni sever. Sabır ve istikrar.. Onu uyuturken saçını okşayın,pışpışlayın ten teması rahatlatacaktır.