Uyku sorunu

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
26
iki hafta sonra önemli bir sınavım var. Çok fazla biriken konum var. Ama ben asla ve asla uykumu alamıyorum. Gece 1de yatıp sabah 11de kalkıyorum ama yetmiyor. Akşama kadar uykun açılmıyor. Yorgunluktan çalıştığımı da anlamıyorum. Uykumu tam almam için 12 saat anca yetiyor. Kan testi yaptırdım b12 demir vs hepsi normal. Sadece tsh 5.2 gibi bir şey. Normalin biraz üzerinde. Bir de antidepresan kullanıyorum. Bunlar mı yapıyodur ki. Çocukluktan beri uykuya düşkünümdür ama yataktan kalkınca geçerdi önceden. Şimdi başımda hep bi ağırlık ve uyuma isteği. Önerileriniz benim için çok önemli bi an önce kendime gelip çalışmam lazım.

iki hafta sonra önemli bir sınavım var. Çok fazla biriken konum var. Ama ben asla ve asla uykumu alamıyorum. Gece 1de yatıp sabah 11de kalkıyorum ama yetmiyor. Akşama kadar uykun açılmıyor. Yorgunluktan çalıştığımı da anlamıyorum. Uykumu tam almam için 12 saat anca yetiyor. Kan testi yaptırdım b12 demir vs hepsi normal. Sadece tsh 5.2 gibi bir şey. Normalin biraz üzerinde. Bir de antidepresan kullanıyorum. Bunlar mı yapıyodur ki. Çocukluktan beri uykuya düşkünümdür ama yataktan kalkınca geçerdi önceden. Şimdi başımda hep bi ağırlık ve uyuma isteği. Önerileriniz benim için çok önemli bi an önce kendime gelip çalışmam lazım.
Bu hemen geçecek bir sorun değil ben uykuda yarı ölen bir insan olduğum için sana önerim kola artı kahve ben hep bunu yapardım vize final öncesi ama tehlikelidir uyarayım

10 saat uyku cok
Uyku uykuyu getirir
8 saat uyu kalkinca yatakta kalma bir kahve ic
birde bunu dene bak uyanacaksin

Spor da yapabilirsin ondan sonra daha aktif oldugunu göreceksin

Ay ben de bu aralar oyleyim ama ben uyuyamiyorum gerci. Bebegim var gece 1de uyuyo anca. Sabah 8de kalkiyo. Ama o sure icinde 6 7 kere uyaniyoruz dusun. Benim uyku lackalasiyo tam alamiyorum. Ki ben de cocuklgumdan beri uykuya duskundum.. :(
Mevsimsel gecislerden olabilir belki bu bayginlik hissi?

Back
X