Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama benim 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri uyku sorunumuz var prakten diye bir şurup varmış kullanan var mı biraz tedirginim ben bu konuda
Humananin iyi geceler cayi cok iyi bide papatya cayi sakinlestiriyi uyumasina yakin 15 dk onceden ver cok rahat uyuyolar ben kizima veriyorum doktorumuz demisti aldim bide aktardanda alabiliyorsun kaynatip veriyon ama bizim doktor simdi verme agir gelir dedi diye onu kullaniyorum.
Merhaba kızlar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama benim 1.5 yaşında kızım var doğduğundan beri uyku sorunumuz var prakten diye bir şurup varmış kullanan var mı biraz tedirginim ben bu konuda
[Merhaba.Benim çocuğum da 1 yaşında ve uykusuzluk çekiyor,ama tedirgin oluyorum şurup verirken.Acaba zarar verir mi diye
Hiçbir ilaç kullanmayın. Kızım 1 yaşında ve sabah 7 de kalkar gece 12 de uyurdu bazen 1 i bulurdu gündüz uykusu 1 kezdi oda en fazla 45 dk. 9.5 aylıktan itibaren öglen 4 den sonra uyutmadım. 4 e kadar istediği şeklde uyuyabilir 1,2, 3 kez farketmez. Her bebeğin uyku düzeni farklıdır kızım hafif sallanmadan, benim annem güzel annem şarkısı olmadannaska uyuyamaz. Bebeğinizi keşfedin ona göre düzen belirlrsiniz