• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku sorunu

zeynep2012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
280
48
123
Bayanlar kaç gündür yazacağım yazacağım giremiyorum. Geceleri sürekli bilgisayara bakmak telefonla uğraşmak kitap okumak istiyorum. Direniyorum haliyle uyumak istediğim için bu sefer tuvaletim varmış gibi oluyor gidiyorum yok. Bu sürekli tekrarlanıyor. Sabah ezanına kadar. Vesvese boş kafada olur. Gecede örgü örecek yazı yazacak halim yok :/
Doktora git demeyin lütfen bu konuda sadece kendimi dinlememem ve odaklanmam gerektiğini söyledi işe yaramıyor. Lütfen yardımcı olun çok çaresiz kaldım artık :43::43:

yalnız değilmişim demek bende aynı dertten muzdaribim canım ezana kadar illa duruyorum bazen sabah erken kalkarak yada tüm gün uykusuz kalarak çare bulmaya çalışıyorum ama ertesi gün yine aynı oluyor iş okul falan olsa böyle olmaz sanırım kendim için öyle düşünüyorum ha bide takıntı haline getirdik ya hiç mümkün değil vay halimize :(

yalnız değilmişim demek bende aynı dertten muzdaribim canım ezana kadar illa duruyorum bazen sabah erken kalkarak yada tüm gün uykusuz kalarak çare bulmaya çalışıyorum ama ertesi gün yine aynı oluyor iş okul falan olsa böyle olmaz sanırım kendim için öyle düşünüyorum ha bide takıntı haline getirdik ya hiç mümkün değil vay halimize :(

Kızlar melisa çayı bu konuda iyimiş insana sakinlik verip uyumasını sağlıyomuş geceleri bi fincan için :)

yalnız mısınız sanıyorsunuz bende yıllardır var bu durum şekil a hala burdayım :126::92:

Son düzenleme:
Bende bazen geceleri korktuğum için oturuyorum :)

işte cnm aynı sorunsal.uyku akıyo gözümden ama ben uyumamak için gittim nescafe yaptım
bende o uykuyla uyanıklık arasından korkuyorum kitap okucam pcden kalkmıyorum

işte cnm aynı sorunsal.uyku akıyo gözümden ama ben uyumamak için gittim nescafe yaptım
bende o uykuyla uyanıklık arasından korkuyorum kitap okucam pcden kalkmıyorum

Aslında iyi değil de tabi benim en erken yattığım saat 3 buçuktur bazen hava aydınlanmasını buluyo biraz dizi falan izliyorum

Kızlar havadan mı nedir benimde 1 haftadır uyku düzenim yok sizin ki kadar olmasa da gece döne döne 1 de 2 de zor uyuyorum şimdide sabah 4 buçuk da uyandım tövbe uyuyamıyorum.Tek tesellim oruçun gelmesi oruçta zaten uyumam sabah 5 e kadar yoksa çıldırırdım bir gün daha sabrediyim :)

Kızlar havadan mı nedir benimde 1 haftadır uyku düzenim yok sizin ki kadar olmasa da gece döne döne 1 de 2 de zor uyuyorum şimdide sabah 4 buçuk da uyandım tövbe uyuyamıyorum.Tek tesellim oruçun gelmesi oruçta zaten uyumam sabah 5 e kadar yoksa çıldırırdım bir gün daha sabrediyim :)

Canım dediğim gibi yatmayı düşündüğün zaman yatmadan önce melisa çayı yap o uyumana yardımcı olur

aynen anason çayı da uyutuo hatta bebeklere uyusunlar die verilio bazen :) denedim iyi oluo ama bitince almadım tekrar : D günde en fazla 2 bardak

Back
X