Uyku sorunu

Simdi siz soylediginizde dusundum de cidden oyle. Mesela o gunlerde cok stresliysem daha da artiyordu bu durumlar.
Benim bir de hiç uyuyamadığım bir dönem olmuştu.. Yine sıkıntılı dönemlerden geçmiştim. Uykum gelmiyordu. 2 yıla yakın sürmüştü. Acaba oturduğum için mi uykum gelmiyor diye yatağa girip sabaha kadar tavana baktığım zamanı da bilirim, hiç uyumadan işe gidip uykusuzluk çekmediğim zamanı da...
Aslında bence uyku düzeninde bir anormallik varsa kesinlikle yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir.
Kendiliğinden geçmesini beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum ama bir uzmana görünmek iyi olabilir belki..
Ben görünmedim, çünkü ben ne çok uyuduğum zamanlarda ne de uyumadığım zamanlarda bunu sorun olarak görmüyordum.. Bunun bir sorun olduğunu çok sonra anladım..

Telefonu uzaga koyup cok sesli bi alarm ayarlayin 1 er dk aryla iki alarm daha ayarlayin deneyin bi sure

Kızkardeşimin eşi tam olarak böyle. Stres yaptığında yemek yemesi için bile zorla uyandırıyorlarmış. Düğünden önceki bir hafta yemek yemek dışında hep uyumuş mesela, düğün günü ilaç aldı. Doktor vücudunun kendini bu şekilde koruduğunu söylemiş. Siz söyleyince paylaşmak istedim, gerçekten stresli bi hayat etkileyebilir. Psikiyatrist?

Biri soylemis zaten de bende bi hatirlatayim.cesit cesit alarmlar var.
Mesela bu füze alarm vardı.alarm saati gelince füze fırlıyor odada bir yere uçuyor.
Siz fuzeyi bulup yerine takmadan alarm asla kapanmıyor.bide zıplayan alarm var.onda da alarm çalınca saat sollamaya basliyo odada geziyo yani yataktan kalkmaniz gerekiyor alarmı kapatmak için.ve bu alarmlarin sesi oldukça rahatsız edici kapatmayı uykuya devam edebileceginizi sanmıyorum bence ise yarar internetten bi arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…