cok buyutuyorsun bnce nisanlin karakteri boyle demek ki bagiran cagiran bir adam degil ayrica orda smdi durduk yere kizin tarafindan suclu cikarilmak da var o zaman sana kendisini nasil ispatlicak al basina belayi yani boylelerine hic bulasmicaksin yeri gelirse usulunce soylersin rahatsizligini ama fazlasina gerek yok bence siz de nisanlinizdan abarti tepkiler beklemeyin derim.
tabikide huzurunuzu böyleri yüzünden kaçırmayın..ama erkeklere bazen ciddi tavırlak koymak gerkebiliyor.piyasa neler var sizde biliyosunuz,bazen onların anladığı dilden cvp vermek gerekebiliyor canım.
kesinlikle haklısınız.ben ce bazı kadınlar ne tür erkeklerden iş çıkar iyi biliyolar.yani yanlış anlama kim ne tepki verir iyi biliyolar demek istedim.bazıları sert çıkabiliyor.bazılarıda sizinki ve benmki gibi aman nezaketin dışına çıkmayayım derdinde..benm eşimde çok sakin bir tip bende benzeri olaylara şahit oluyorum zaman zaman.erkeklerin tepkileri kesinlikle çok önemli..onun tepki göstermediği yerde ben eşime çok sert tepkiler verdim..abartmayın ama ben ce tepki gösterin..bide nedemek biri öpmek istemiş demekki o fırsatı o cesareti vermiş o kıza sizin nişanlınız??tepkisi ikna etmemiş o şahsı demekki..kesinlikle üstünde durman gerken bir konu
Gereksiz takmışsın kafana.... ne yani adam yolda durup kıza ne çarpıyosun yavaş olmu deseydi... Üstelik yanındada sevgilisi var yani sen varsın.. Kızda dönüp ters bişey deseydi ki derdide. Sonuçta birbirini tanımayan iki insan çarpıştılar ve o anda gözden kayboluyorlar....Bir erkek dönüp bu kabalığa karşı bir kabalık daha yapmaz.. Sevgilin en doğrusunu yapmış.. Kızma valla yazık şu erkeklere ne çekiyolar elimizden.... :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?