İnsallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini, ben seni gayet iyi anladım. Sizi size bıraksalar gayet iyi geçinirsiniz, şimdiye kadar zaten çalışmışsın bundan sonra da bebeğin büyüyene kadar ona bakarsın eşin de evi geçindirir. Zor olur belki ama bin lira değil 600 liralık bir ev tutar yine geçinirsin yeter ki huzur olsun evinizde.
Tazminatını ve doğum paranı kesinlikle verme,tam bilmiyorum ama galiba senin tc numarana yada adına yatar tazminatın ve doğum paran. Esine bile güvenip çektirme o parayı. Normalde eşler arasında ayrı gayrı olmaz ama eşin aşırı aileci, sırf onlarla arası bozulmasın diye bile verir sana sormadan parayı. Kendin iyileşince gidip çek, gerekirse kendi adına başka bir hesaba yatır, eşine de bebeğimin parası o dokunmayalım sen geçindirirsin evi zaten de. sizde kalmayınca para ailesine de veremez. Sen doğum sonrası hemen ayaklanamazsan ben çekeyim parayı falan diyebilir eşin , sakın kabul etme . Erkekler tamam söylemem dese de her şeyi ailelerine söylüyor . Çünkü onlara göre aileleri melek hep nedense.