Uyku tutmuyor düşünmekten helak oluyorum

Sen ne diyorsun konuyu bi anla ondan sonra böyle konuş boş yapma terbiyesizliğin lüzumu yok asgari ücret bize yetıyor merak etme boş konuşma konuşmak için konuşma beni sinirlendirme terbiyesiz ya biz ikimizde çalışıyoruz zaten illa böyle konuşarak kendinizi gösterceksiniz bedduanda seni bulur fazla kendine güvenme agzımı açtırma asıl dünya senin gibi pis kalpli insanı tasıdıgı için bize yazık basına gelmeden anlamassın hamileyim ahımı aldın boşuna bu kadar terbiyesizliğe gerek yoktu

"1 asgari ücretle nasıl geçineciğimizi düşünüyoruz" yazan sizsiniz.
Düşünün durun.
Ben başıma gelmeden önce düşünürüm merak etmeyin
Çok şükür aklım var
Size de diliyorum

Düşünün durun.
Çok şükür aklım var
Size de diliyorum
Çocuk doğduktan sonra eşimin ailesine 1000 tl verince diyorum bunu da yeni çıkardılar tam doğumuma denk geldi kimseden dilenmem elim Ayağım tutuyor çok şükür senin kalbin kararmış akıl olsun ne yazar bi yaştan sonra akıl durur karakterin konuşulur çok akıllıydı demezler çok iyi insandı derler biraz iyi olmayı düşünün sizde Aklımda var sizin gibi çalışacağına hiç çalışmasın akıl...

Düşünün durun.
Çok şükür aklım var
Size de diliyorum
Parası olmayanlar çocuk yapamasın mı yani fakir olanlar ki fakir kör şeytan der annem çocuk sahibi olamasınlar mı anneliği haketmiyolar mı sizin aklınızda böyle çalışıyor sizin aklınız size kalsın

Parası olmayanlar çocuk yapamasın mı yani fakir olanlar ki fakir kör şeytan der annem çocuk sahibi olamasınlar mı anneliği haketmiyolar mı sizin aklınızda böyle çalışıyor sizin aklınız size kalsın
Evet yapmasın
Herkes anne olmak zorunda değil
Şartlar el vermiyorsa çocuğa iyi bi hayat sunamıcaksa yapmasın yani
Ben şahsen yapmam.. herkes böyle düşünse daha kaliteli bi ülke haline geliriz belki

Evet yapmasın
Herkes anne olmak zorunda değil
Şartlar el vermiyorsa çocuğa iyi bi hayat sunamıcaksa yapmasın yani
Ben şahsen yapmam.. herkes böyle düşünse daha kaliteli bi ülke haline geliriz belki
Yapmasın diyorsun anne olmak isteyenin psikolojisi baba olmak isteyenin psikolojisini anlayabiliyon mu anlamassın başına gelmemiş belli ki yada su hayatta çok zengin olmak gerekir öylese çünkü tüp bebek kolay bişey değil yani fakirler ölsün yani 😀sen kaliteyi zenginlikte tatmışsın fakir bi ailenin içine gir bakalım kalite nasıl mış o sıcaklığı alabilirmisin.. belki 100 200 tl harçlık veremiyosun yavruna 10 20 veriyorsun ailesinden pişman mı sor bakalım öyle insanlar şükürü bilir çünkü.. Yazık diyorsunuz yavruya size yazık valla bikere daha anladım kaliteymiş kaliteniz batsın ne diyim

Yapmasın diyorsun anne olmak isteyenin psikolojisi baba olmak isteyenin psikolojisini anlayabiliyon mu anlamassın başına gelmemiş belli ki yada su hayatta çok zengin olmak gerekir öylese çünkü tüp bebek kolay bişey değil yani fakirler ölsün yani 😀sen kaliteyi zenginlikte tatmışsın fakir bi ailenin içine gir bakalım kalite nasıl mış o sıcaklığı alabilirmisin.. belki 100 200 tl harçlık veremiyosun yavruna 10 20 veriyorsun ailesinden pişman mı sor bakalım öyle insanlar şükürü bilir çünkü.. Yazık diyorsunuz yavruya size yazık valla bikere daha anladım kaliteymiş kaliteniz batsın ne diyim

Hı hı sizsiniz evet
10 tane doğurun
Fırtlatın gelsin

Kırmak istemiyorum ama kırıcam sanırım bebeğiniz güzelce doğar umarım...

şimdi amma velakin kimse kimseye yardımcı olmak durumunda değil...
Tabiki zarar da vermemeliler....
Destek olmak zorunda da değil...
Ayrıca her türlü bir eve kira verecektiniz başka eve geçin madem aynı şeye denk gelecek ya da dizinizi kırıp oturacaksınız?

evlenmeyi bilen insanlar geçinmeyi de bilsinler dimi ama...
Eşinizde kendi ailesinin yani siz ve çocuğunuzla olan ailesinin değerini bilsin ezdirmesin...
Kaybedecek bir şeyi yok zaten neden tırsıyor anlamış değilim....

şimdi bebekle nasıl geçineceksiniz?
Ciddi soruyorum büyüdükçe istekleri artacak ihtiyaçları artacak bebek isterken bunları düşündünüz mü?
Uyuyamamanızın nedeni bence bebegımı böyle bir ortamda nasım yetiştiricem olmalıydı...

Valla yüzsüzler yaparlar..... Kiraya çıkmamıza da izin vermiyolar sırf bizden para almak için insan kendi kiraya çıkar mı
İzin vermiyorlar nedir yaa kim zorla evinde oturtabilir insanı sessizce gidip küçük bir ev tutun alın eviniz sizin olsun diyin. bu kadar sessiz kalırsanız tabii her şeyi yaparlar kendinize gelin. çocuk doğunca da git çalış eve destek ol sadece bir maaşla hem kira ödeyip hem geçinilmiyor maalesef part time iş bulsan yine destek olursun eve en azından çocuğun masrafları çıkar 😒

şey yazmışsınız anne baba olmak psikolojisi onu net anlıyorum....
Ama şu çok garibime gidiyor....
Ülke standartlarının üstünde kazanan insanlar çocuk çok zor diyerek 4 5 yapmazken(tabi ki hepsi değil)
Geliri de düşük olan insanlar(tabiki hepsi değil)
Hemen çocuk çocuk diye koşturuyor...

bu işte terslik var
Benim çocuğum olmuyor diyeceksınız belki
Benim çevremde pco olup hala bekleyen var uygun zaman için .....

Kırmak istemiyorum ama kırıcam sanırım bebeğiniz güzelce doğar umarım...

şimdi amma velakin kimse kimseye yardımcı olmak durumunda değil...
Tabiki zarar da vermemeliler....
Destek olmak zorunda da değil...
Ayrıca her türlü bir eve kira verecektiniz başka eve geçin madem aynı şeye denk gelecek ya da dizinizi kırıp oturacaksınız?

evlenmeyi bilen insanlar geçinmeyi de bilsinler dimi ama...
Eşinizde kendi ailesinin yani siz ve çocuğunuzla olan ailesinin değerini bilsin ezdirmesin...
Kaybedecek bir şeyi yok zaten neden tırsıyor anlamış değilim....

şimdi bebekle nasıl geçineceksiniz?
Ciddi soruyorum büyüdükçe istekleri artacak ihtiyaçları artacak bebek isterken bunları düşündünüz mü?
Uyuyamamanızın nedeni bence bebegımı böyle bir ortamda nasım yetiştiricem olmalıydı...
her zaman böyle kalacak değiliz sadece eşimin ailesinden çocuğum büyüsün 1 yaşına gelsin sonra işe devam ederim biraz anlayış bekliyorum onlardan sadece yada bıraksınlar 1000 tl kira vereceğime 5. Katta oturacagıma girişte otururum 500 600 veririm daha iyi geçinirim insan evladına kendi ihtiyacı yokken yüklenir mi ben yüklenmem şahsen.. Zorla tutuyorlar.. bizi kaybedersin gidersen diyolar eşimde silip gecemiyo

her zaman böyle kalacak değiliz sadece eşimin ailesinden çocuğum büyüsün 1 yaşına gelsin sonra işe devam ederim biraz anlayış bekliyorum onlardan sadece yada bıraksınlar 1000 tl kira vereceğime 5. Katta oturacagıma girişte otururum 500 600 veririm daha iyi geçinirim insan evladına kendi ihtiyacı yokken yüklenir mi ben yüklenmem şahsen.. Zorla tutuyorlar.. bizi kaybedersin gidersen diyolar eşimde silip gecemiyo
Kusura bakmayın kimse anlayışlı olmak zorunds değil....
Kendi ailemden örnek vericem ben hala maddi olarak onlara bağımlıyım ama her ay belli kotam var
Asla başka para isteyemem mesela annemin tepkisi sert olur...
Ayagımı yorganıma göre uzatıyorum...
istersem de diğer ay alacagım para eksilir....

başımın çaresine de bakıyorum
Hiç bir zaman da aa bana anlayışlı ol aa işte sen nasıl annesin babasın demedim....

anne babalık kölelik değil ki ben reşitsem ve kendi kararlarımı alıyorsam başımın çaresine bakmalıyım...

şey yazmışsınız anne baba olmak psikolojisi onu net anlıyorum....
Ama şu çok garibime gidiyor....
Ülke standartlarının üstünde kazanan insanlar çocuk çok zor diyerek 4 5 yapmazken(tabi ki hepsi değil)
Geliri de düşük olan insanlar(tabiki hepsi değil)
Hemen çocuk çocuk diye koşturuyor...

bu işte terslik var
Benim çocuğum olmuyor diyeceksınız belki
Benim çevremde pco olup hala bekleyen var uygun zaman için .....
Onlar kaliteli insanlarmış ya anne olmak zorunda değillermiş ya arkadaş öyle diyor cevabını vermiş onlar için öncelikli olan şeyler var geliri düşük olup evlat sahibi olamayanların da odak noktası bu evlat isteyen anne baba olmak isteyen herşeyin ortaya koyuyor arabamızı sattık ilk tüp bebekte 15 bin tuttu ikinci dondurulmuşla oldu daha uyguna 5 bine yaptırdık... Geliri düşük olan zorlukları göze alıyor anne olmak için malesef kendine güvenmeyen insan zaten tüp bebeğe bulaşmaz en azından bir süre yada devlet hastaneleri yapıyor allah razı olsun çalışmak gerek kimse kimseyi küçük görmesin annelik zaten herkese nasip olmaz kiminin imtihanı kiminin mükafatı olır bunu allah bilir

Onlar kaliteli insanlarmış ya anne olmak zorunda değillermiş ya arkadaş öyle diyor cevabını vermiş onlar için öncelikli olan şeyler var geliri düşük olup evlat sahibi olamayanların da odak noktası bu evlat isteyen anne baba olmak isteyen herşeyin ortaya koyuyor arabamızı sattık ilk tüp bebekte 15 bin tuttu ikinci dondurulmuşla oldu daha uyguna 5 bine yaptırdık... Geliri düşük olan zorlukları göze alıyor anne olmak için malesef kendine güvenmeyen insan zaten tüp bebeğe bulaşmaz en azından bir süre yada devlet hastaneleri yapıyor allah razı olsun çalışmak gerek kimse kimseyi küçük görmesin annelik zaten herkese nasip olmaz kiminin imtihanı kiminin mükafatı olır bunu allah bilir
Anlamıyorsunuz ki ben kaliteden bahsetmedim zaten
Ben de ileride maddi zorluk çekebilirim fazla alıngansınız hamile olmanıza veriyorum...
Ben de pcosum ve çocuğumda olmayabilir ha üzülürmüyüm kesınlıkle
Bunun kaliteyle alakası yok bugunu ve yarını düşünmekle alakası var

kalite daha farklı bir şey
Hem de çooookkk
Kaliteli olmak ne paraya ne okumaya bakıyor insan olmaya bakıyor....

Ablacım başına gelebilecek en kötü şey gelmiş zaten.
Neyden çekiniyorsun ki?
SIZI ISTEMIYORUM, BANA YAPTIKLARINIZI UNUTAMIYORUM, ILK BEBEGIMI SIZIN YUZUNUZDEN KAYBETTIM, IKINCISINI DE KAYBETMEYE NIYETIM YOK.
Bunu söylemene engel olan şey ne?

İzin vermiyorlar nedir yaa kim zorla evinde oturtabilir insanı sessizce gidip küçük bir ev tutun alın eviniz sizin olsun diyin. bu kadar sessiz kalırsanız tabii her şeyi yaparlar kendinize gelin. çocuk doğunca da git çalış eve destek ol sadece bir maaşla hem kira ödeyip hem geçinilmiyor maalesef part time iş bulsan yine destek olursun eve en azından çocuğun masrafları çıkar 😒
İşim var zaten cnm gerekirse calışırım tabi çocuğumu 5 yıl bekledikten sonra biraz vakit geçirmek istiyorum kızımla hemen nasıl çalışayım en azından bir sene daha almasalar yada bıraksalar cıksak yine iyi

Ablacım başına gelebilecek en kötü şey gelmiş zaten.
Neyden çekiniyorsun ki?
SIZI ISTEMIYORUM, BANA YAPTIKLARINIZI UNUTAMIYORUM, ILK BEBEGIMI SIZIN YUZUNUZDEN KAYBETTIM, IKINCISINI DE KAYBETMEYE NIYETIM YOK.
Bunu söylemene engel olan şey ne?
Söylüyorum bunları çok söyledim ama birlikte bit ev daha almamız laxım mecbur vericex ama zamanı değil suan ya almıcak oğlundan kira yada daha ucuz biyere gecicez biz kiraya çıkıp bin vermessek onlara uymamış oluyoruz ve bizi herşeyden sıkıyolar ben silsinler diyorum ama eşim yediremiyor kendine

İşim var zaten cnm gerekirse calışırım tabi çocuğumu 5 yıl bekledikten sonra biraz vakit geçirmek istiyorum kızımla hemen nasıl çalışayım en azından bir sene daha almasalar yada bıraksalar cıksak yine iyi
Böyle insanlar vicdan yapmazlar maalesef bence işin varsa çalış kimseden vicdan bekleme keşke borcunuz bitince kredi çekip ev alabilseniz en azından evinizin borcunu ödüyor olurdunuz 🙁 kısmet belki kızınız kısmetiyle gelir

Anlamıyorsunuz ki ben kaliteden bahsetmedim zaten
Ben de ileride maddi zorluk çekebilirim fazla alıngansınız hamile olmanıza veriyorum...
Ben de pcosum ve çocuğumda olmayabilir ha üzülürmüyüm kesınlıkle
Bunun kaliteyle alakası yok bugunu ve yarını düşünmekle alakası var

kalite daha farklı bir şey
Hem de çooookkk
Kaliteli olmak ne paraya ne okumaya bakıyor insan olmaya bakıyor....
Canım bende bunu söylüyorum işte kaliteli değil mesele şimdi se pco lusun hak etmiyor mu anneliği hiç paran olmadığını düşün nasıl bi durum beni anlamışsındır biraz belki biz bu anlayışı elin adamından istemiyoruz ki doğacak çocugun dedesinden babaanesinden bekliyoruZ bizi kendi halimize bıraksalar mis gibi yetiştiririm yavrumu evimi de alırım araba mi da alırım ben çalıştıgımı eşimin babasına verdikten sonra ne anladım bu işten

Back
X