Kızınla ılıskı kurmayı neden unutacakmıssın?Kizim babasiyla uyumak istedi , uyududa , bende uyumustum sonra Babasi yatagina götürmemi istedi, gözlerini Acti Beni Görünce aglamaya basladi kapiyi suratima kapatti .. Cok üzüldüm sonra yine babasiyla tartistikk .. Kizinla iliski kurmayi Unut diyor
2 yasinda, babasini neden kiskansin ? Babasiylla aramiz Cok kötü, kafamda bosanmak var sürekli, kizimin önünde medeni gecinmeye calisiyorumBabasını kıskanıyor olabilir mi kaç yaşında? Eğer anlayacak yaştaysa 4-5 gibi falan, psikoloğa götürün.
Benimde aynı böyle. Benimle çok iyi. Babası gelince ona koşar hep.Durup dururken adam niye kizinla ilişki kurmayı unut desin anlamadım ama benim kızımda babasına düşkün akşama kadar peşimden ayrılmıyor babası gelince tam tersi benden kaçıyor istemiyor 2 yaş sendromu galiba ön ergenlik
Bunu hissediyor. Eşinize bakışınızı bile anlıyordur. Kızım 26 aylık. Bazen bunalıp öfff diyorum. Bana “anne öfff deme yaaa” diyor. Ne diyeyim diyorum, “şeker de” diyor. Çok komikler2 yasinda, babasini neden kiskansin ? Babasiylla aramiz Cok kötü, kafamda bosanmak var sürekli, kizimin önünde medeni gecinmeye calisiyorum
Yani hiç duymadınız mı babacı olur bazı çocuk, onu sizinle paylaşmak istemiyor olabilir. Onunla uyumak ister onunla oynamak ister, onun gözünde belki de bağ oluşturmuyor olabilirsiniz, duygusu azalmış olabilir. Anlıyorlar küçük çocuklar bazı şeyleri belki de sizi babasını üzen biri olarak canlandırmış olabilir zihninde.2 yasinda, babasini neden kiskansin ? Babasiylla aramiz Cok kötü, kafamda bosanmak var sürekli, kizimin önünde medeni gecinmeye calisiyorum
Aranız kötüyse bu yaşadıklarınız daha fragman. İlerde iyice nefret edecek üzgünüm. Biz ailecek babamla annemin kavgaları yüzünden babamdan nefret ettik. Annem de boşanmıyor diye ona da hep kızdık. Babamla görüşmüyoruz artık hiçbirimiz2 yasinda, babasini neden kiskansin ? Babasiylla aramiz Cok kötü, kafamda bosanmak var sürekli, kizimin önünde medeni gecinmeye calisiyorum
Çocuktur akli ermez yaparda babasinin ilişki kurmayı unut demesi ayip yaniKizim babasiyla uyumak istedi , uyududa , bende uyumustum sonra Babasi yatagina götürmemi istedi, gözlerini Acti Beni Görünce aglamaya basladi kapiyi suratima kapatti .. Cok üzüldüm sonra yine babasiyla tartistikk .. Kizinla iliski kurmayi Unut diyor
Böyle degil uykuda yapti Ama Cok büYük tepki verdi gercekten, sürekli babami istiyorum diyor, bosanma yi düsümdügümden Cok zoruma gidiyorNormalde de size karşı öylme mi davranıyor? Yoksa uykudan mı yaptı? Çocuklar bebekler nasıl uyuduysa öyle devam ederler. Yoksa ağlama sinir yaparlar. Mesela sallanarak uyuyan bebek geceyarısı uyansa sallanmaya bekler. Babası uyutmuş keşke babası buraksaydı yerine ama tepkisi de fazla olmuş
Kimden benden mi nefret edecek?Aranız kötüyse bu yaşadıklarınız daha fragman. İlerde iyice nefret edecek üzgünüm. Biz ailecek babamla annemin kavgaları yüzünden babamdan nefret ettik. Annem de boşanmıyor diye ona da hep kızdık. Babamla görüşmüyoruz artık hiçbirimiz
o aylarda normal benim kizimda yapiyordu2 yasinda, babasini neden kiskansin ? Babasiylla aramiz Cok kötü, kafamda bosanmak var sürekli, kizimin önünde medeni gecinmeye calisiyorum
Nasil demek istediniz yangina körükle gidiyor derken? Esim Beni Cok kirdi yasadiklarim bana agir geliyor , affedemiyorum, bosanmak var kafamda , güclenmeyi bekliyorum , hem madi hem manevi, böyle durumlar olunca, aklim karisiyor, bende bir hata olsa Baba yokken de tepki koyar Ama ailemin yaninda cocuk bana düsüyor babasiyla abartili tepkiler veriyor , anlayamiyorum Bunda Esiminde yaptigi yanlis birsey oldugunu düsünüyorum, Ama yaptiklarinin sorumlulugunu almadigi gibi Varolon sorunlarinda sorumlugunu bana atiyorhatta olayi bir tik abartti bu surecte eve biri gelince mesela 2 dk sohbet edecek olsak gelip o kisiyle tam ortamizdan kucagima oturup yanaklarimi tutup kafami kendine cevirip annem diyip opup gidik gidik falan yapiyo kimseyi bir biriyle paylasmiyo.
aksam babasiyla bile nasil gecti gunun veya nasilsiniz diye soramiyoruz dogru duzgun.
her ortamda ilgi sadece kendisinde olacak hanim efendinin cani oyle istiyor cunku.
birde esinizin kizinla iletisimi unut demesi kafami karistirdi yangina korukle gidiyor olabilirmi esiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?