Uyku tutmuyorr :(

Annenizi dinleyin diyeceğim tek şey bu.

Genceciksin millet kırkından sonra ikinci bahar diye evleniyor hiç bir şey olmaz ister ikinci ister beşinci olsun. Bu adamla çürüyeceğine yalnız başına kafan rahat yaşarsın vallaha bak.
Ayy ben zaten su evlilikten kurtulursam bidaha zor dusunurum evlilik falan ya. Kimsenin daha da kahrini cekebilecegimi sanmıyorum.

Gelirim her turlu yeter annem zaten bosanayim diye gozumun icine bakiyor. O da yardimci olur bana maddi acidan zaten. Evet ayni kafada. Degismeyecek zaten belli artik.
Edemezsin ki zaten emin ol gözünün bakmadığı yerde yapar yine yapar yapacak olan. Mayasında var adamın karakterini değiştiremeyeceğine göre.
Mantıklı davranmışsın bir kere boşanmışsın zaten nasıl bir süreç olduğunu biliyorsun bence korkacak hiç bir şeyin yok. Hadi cesaretini topla.

Zaten uzun zamandir dusunup duruyorum. Bitmesi gereken bi evliligi surukluyorum resmen. Bana surekli seviyorum seni pismanim dese bile ben ne bileyim ya inanmak istiyorum galiba ama kendime yapıyorum işte

Zaten uzun zamandir dusunup duruyorum. Bitmesi gereken bi evliligi surukluyorum resmen. Bana surekli seviyorum seni pismanim dese bile ben ne bileyim ya inanmak istiyorum galiba ama kendime yapıyorum işte
Hasta olursun sağlığın da gider. Sürekli acaba sinir stresle yaşanmaz. Bu adamla geçirdiğin her gün kendine bir ihanet. Güzel şeyler yaşama mutlu olma ihtimalin varken zamanını boşa harcıyorsun. Geçip giden günler geri gelmiyor. İyi düşün.

Bildiginiz askim melegim napiyosun goruntulu konuşmuşlar ekran goruntuleri gordum ne alakasi varsa bide cekmis onlari. Bildiginiz iki sevgilinin rutin konusmalariydi.

affetmemeniz gerekirdi o halde üzgünüm ama bunların neyini düzelteceğine söz verdi?
ben de oyunla ilgili normal samimi arkadaş laçka konuşma sanmıştım

Gelirim her turlu yeter annem zaten bosanayim diye gozumun icine bakiyor. O da yardimci olur bana maddi acidan zaten. Evet ayni kafada. Degismeyecek zaten belli artik.

hem çalışıyosun hem ailen arkada hem çocuğun yok
şu şartları sağlayamadığı için boşanamayan ne çok kadın var
aldatmış sizi yol verin gitsin bence

İlk evliliğinizi kaç yaşında yaptınız suan da da yaşınız çok küçük.
Üst üste erken yaşta iki evlilik.
Çok duygusal mi yaklastiniz evliliklere?
Bir de adam çalışmıyormus.
Uff tam asalak.

19 yasinda yaptim ama ben sadece 3 ay evli kaldim ikinci evliligimi yaparken 23 yasindaydim.

affetmemeniz gerekirdi o halde üzgünüm ama bunların neyini düzelteceğine söz verdi?
ben de oyunla ilgili normal samimi arkadaş laçka konuşma sanmıştım
hem çalışıyosun hem ailen arkada hem çocuğun yok
şu şartları sağlayamadığı için boşanamayan ne çok kadın var
aldatmış sizi yol verin gitsin bence
Sana hepsini unutturacagim artik hersey cok güzel olacak calisacagim dedi agladi ayaklarima kapandi. Bundan sonra hicbirsey eskisi gibi olmayacak dedigim halde kabul etti. Bende dondum iste.

Cok haklisin zamani geri alabilsek keske. İkinci kere ayni hatayi yapmazdim. Bende o yuzden iyice dusunecegim. Boyle olmadiginin da farkindayim. Zor seyler yasiyorum atlatmak mumkun değil gibi.

Merhaba kızlar. Bugün de uyku tutmuyor. Çok büyük güven sorunu yaşıyorum. Sizce bunun üstesinden gelebilir miyim. Nolur bir fikir verin bana. Güven geri gelebilen bir duygu mudur ??
aynı kisi icin gelmez ama guven duygunuzu biri yıkmişsa baskası duzeltebilir herkese aynı yaklasmayin.Guvenimi sarsar diye düsünmeyin ben asla guvenemem kimseye diyordum ama karsinizdaki insanda önemli herkesi bir tutmayin

aynı kisi icin gelmez ama guven duygunuzu biri yıkmişsa baskası duzeltebilir herkese aynı yaklasmayin.Guvenimi sarsar diye düsünmeyin ben asla guvenemem kimseye diyordum ama karsinizdaki insanda önemli herkesi bir tutmayin
Şuan başkası umurumda değil açıkçası bn düştüğüm durumdan kurtulmaya çalışıyorum. Birdaha birine güvenmek yapacağım son şeylerden birisi olur.

Genceciksin millet kırkından sonra ikinci bahar diye evleniyor hiç bir şey olmaz ister ikinci ister beşinci olsun. Bu adamla çürüyeceğine yalnız başına kafan rahat yaşarsın vallaha bak.
Az önce birisile konuşuyordu oyundan ben yaklaşıp bakınca nedense adam düştü oyundan birden bire. Allahım gözümün içine baka baka yalan söylüyor. Delircem yaa.

aa yüzsüze bakar mısın
oyunu da oynamaya devam etmesine inanamadım.
konu sahibi adam alenen seninle dalga geçiyor artık farkındasın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…