Uyku tutmuyorr :(

Cocugun falan var mi ? Sende zor seyler yasamissin belliki. Bu nasil bir illettir ya yuva yikiyor. Kullanim amacina gore

Cocugun falan var mi ? Sende zor seyler yasamissin belliki. Bu nasil bir illettir ya yuva yikiyor. Kullanim amacina gore
Çocuğum yok çok kısa sürdü zaten evliliğim de ama son zamana kadar direndim. Neye yaradı daha çok üzüldüm, yıprandım. Eş de kendini vazgeçilmez sandı daha çok totosu kalktı. İlk konumu okursan neler yaşadığımı az çok anlarsın.
Yuva yıkan oyun değil, yuvanızı yıkan eşin ve davranışları. Çünkü evliliğiniz için hiç bir şey yapmıyor. Pardon kızlarla konuşup kötüye gitmesini sağlamak dışında hiç bir şey. Üzgünüm ama dost acı söyler. Sihirli bir değnek değip eşinin davranışlarını değiştirmediği sürece bu böyle devam eder. Yarın öbür gün yatakta basıp daha kötü şeyler yaşama ihtimalin de var. Ya da benim gibi yaşadıklarını kaldıramadığını söyleyip isyan ettiğin için öldürülmeye çalışılma ihtimalin de var.

Haklısınız yasadiklarim esimin yuzunden dogru. Nasil yani sizi bide oldurmeye mi calisti. Ne pislik insanlar bunlar ya. Hem pastam dursun hem karnim doysun. Nefret ettim artik bunlardan ben.

Haklısınız yasadiklarim esimin yuzunden dogru. Nasil yani sizi bide oldurmeye mi calisti. Ne pislik insanlar bunlar ya. Hem pastam dursun hem karnim doysun. Nefret ettim artik bunlardan ben.
Diyorum ya eve polis gelirken bile oyun oynuyordu tek aşkı tabletiyle. Ben de çarptım kapıyı çıktım pişman değilim yine olsa yine aynısını yaparım. 25'ini geçip büyüyememiş adamı ben büyütemem. Kimse kusura bakmasın.

Cok haklisin. En iyisini yapmissin. Yakinda benimde yapacagim o. Artik sabrim tukendi benimde. Birde suratima bakiyor elinde hala oyun ne oldu der gibi bakiyor somurtmamin sebebini bildigi halde. Ama umurunda degil. Dile getirdigimde de kavga ediyoruz. Olaysiz bi gunumuz yok artik. En iyisi senin yaptigini yapmak. En azindan surekli dusunup durmazsin gozumun onundeyken daha cok uyuz kapiyorum inanki.

Hayırlısı olsun
Sen de yapman gerekeni biliyorsun sadece cesaret edemiyorsun. Ama o bardak da bir gün taşıyor. Ufak bir ihtimal de olsa çift terapisi deneyin aklında acaba kalmasın. Sana tavsiyem.

Hayırlısı olsun
Sen de yapman gerekeni biliyorsun sadece cesaret edemiyorsun. Ama o bardak da bir gün taşıyor. Ufak bir ihtimal de olsa çift terapisi deneyin aklında acaba kalmasın. Sana tavsiyem.
Ben teklif sundum ama kendisi kabul etmiyor. Birsey istedigimde de tamam deyip geçiştiriyor. Gitmek istedigimde ise baska zaman falan diyor.

Ben teklif sundum ama kendisi kabul etmiyor. Birsey istedigimde de tamam deyip geçiştiriyor. Gitmek istedigimde ise baska zaman falan diyor.
O zaman adam sana başka seçenek bırakmıyor maalesef gitmekten başka. Düzelteceğim lafına da inanılmaz bu adamın.

Yok hayır. Ben bi tane ölü dogum yaptım. Sonrada sorunlar geldi pesinden zaten bu stres altinda cocuk mu olur. Zaten babalik yapamazdi bu adam.
Bildiginiz askim melegim napiyosun goruntulu konuşmuşlar ekran goruntuleri gordum ne alakasi varsa bide cekmis onlari. Bildiginiz iki sevgilinin rutin konusmalariydi.
Yok yok ne babası bu adamdan bir yol olmaz bacım. Sen yine mantığını dinle boşan. Yoksa nasılsa kabullendi diye çok çekersin. Zaten adamdaki rahatlığa bak. Görüşmüş bile olabilirler diyorum. Güven 0.

Genceciksin millet kırkından sonra ikinci bahar diye evleniyor hiç bir şey olmaz ister ikinci ister beşinci olsun. Bu adamla çürüyeceğine yalnız başına kafan rahat yaşarsın vallaha bak.

Adam çalışmıyordu değil mi? Neden çekiyorsunuz hala anlamadım. Geliriniz kendinizi geçindirmeye yetiyorsa boşanın gitsin. Hala aynı kafada değişmemiş işte.

Adam çalışmıyordu değil mi? Neden çekiyorsunuz hala anlamadım. Geliriniz kendinizi geçindirmeye yetiyorsa boşanın gitsin. Hala aynı kafada değişmemiş işte.
Gelirim her turlu yeter annem zaten bosanayim diye gozumun icine bakiyor. O da yardimci olur bana maddi acidan zaten. Evet ayni kafada. Degismeyecek zaten belli artik.

Gelirim her turlu yeter annem zaten bosanayim diye gozumun icine bakiyor. O da yardimci olur bana maddi acidan zaten. Evet ayni kafada. Degismeyecek zaten belli artik.
Bakın ne güzel anneniz de destekliyormuş. Milletin ne dediğini umursamayın inanın hayat çok kısa… Aldatma delilleri yoksa elinizde oyun bağımlılığı da boşanmak için delil sayılıyor. Sizi maddi manevi tatmin etmeyen birini kendinize (hayatın hiçbir alanında) yaşamınıza da dahil etmeyin. Evlilik güzel gidiyordur adam işsiz kalır, hastalık olur vs bunlar evlilikte olup sırt sırta verip aşılacak şeyler ama sizi mutsuzluğa sürükleyen ilgisiz ve sadakatsiz biriyle olmayın. Yarın öbür gün hamile kalırsanız çok daha zor olur sizin için de yavrunuz için de.

Evet bende gorusmedim diye yeminler etsede inanmiyorum gorusmustur mutlaka. Surekli yalan konuşuyor artik agzina sakiz gibi olmus yalan soylemek. Cok rahat söylüyor. Surekli al kulakligi dinle bak sende gel oyna falan diyor ama ben sirf ajanlik yapcam diye oyle seylere giremem ki. Surekli 30 yasindaki adami mi takip etcem ben.

Şöyle ben gördüğümde o kadar sinirlendim ki ne var ne yok gordugum herseyi bi usbye attim. Hepsi benim elimde var onun haberi yok tabi. Ben zaten cok fedakarlik yaptim kac zamandir calismiyor zaten ben tek calisip evi gecindiriyorum. Ona is begendiremedik bir türlü. Yok cok yoruluyorum yok cok az maas. Bana dedi senin yanina aldir beni dedimki ben seni istemiyorum. Bide is hayatimin icine edecek. Ne gerek var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…