Uyku uyumayan bebegim ve ben esim ve kedim

Ay çok güldüm ya son kısma Allah iyiliğinizi versin Bırakın insanlar istediği gibi cevaplasın buldunuz da bunuyorsunuz siz de

Bu kadın neden sürekli linçleniyor bilmiyorum başta troll sanmıştım ama çok kafa biri bence. Bu arada sorulardan sadece birine cevabım var kusura bakma :) bebeğin uykusu inan kendi mizacıyla alakalı. Ve ne yapsan da değişmiyor öyle gidiyor. Neden düzelmiyor neden uyuyamıyorum demek yerine kabul edip alışmak en iyiyi. Nerden bildiğimi sorma

Bebek gayet normal. Kilo veremeyeceksin, koşu bandı da zayıflatmaz seni. Veterinere kedini anlattıktan sonra ne yapacağını sormayı da akıl edemedin mi? Git veterinerine sor. Al 3 sorunu da cevapladım.
Babasının uşağı var sanki, sorumu yanıtlayın diye emir veriyor, dünyayı kurtaracak sanki

İstediğim sorudan başlayabileceksem cevaplayacağım, benimde şartım bu.

Emzirirken kilo vermek çok zor hele benim gibi tatlı seviyorsanız.ama isterseniz neden olmasın.
Kediyle ilgili bilgim yok.
Bebeğiniz sekizinci ay uyku gerilemesi yaşıyor olabilir.normalde gecede bir defa uyanan kızım sekizinci ayda iki hafta boyunca uyku uyutturmadi.sebebi dişte olabilir sabırlı olun elbet geçecek bugunler

Çocuğunuza kedinizi oyuncak gibi algılamamasını öğretin, yapamayacaksaniz da daha iyi bakilacagi birine sahiplendirin, çocuk olunca ev hayvanlarının bu hâle gelmelerinden nefret ediyorum.

Evet sadece bu konuda cevap vermek istedim.

Çocuk yaparken ne bekliyordun ki tabii uykusuz kalacaksın canım sadece bunu yazmak istedi. Kiloyu da koşu bandını altında komşu varsa alt komşuya yazık yahu

Benim de 8 aylik bebegim var diş dönemindeyiz sadece bir tane uctan gözüküyor baska yok masallah bebeginiz sıra sira cikartmis dislerini. Biz de gece 4 te uyuduk yarim saatte bir uyandik sabah 9 a kadar.Esimle nöbetlese kalkiyorduk bir ben bi o kalkardı normalde de cok sık uyanan bir bebek ama artik her uyandiginda emmek istiyor memede uyuyor bu da ekstra zorluyor boynum omzum hep ağrıyor.Dis jeli bir de eczanede satilan dis kasiyicilardan alip buzluga koyuyorum soguk soguk veriyorum agzina cok hosuna gidiyor.Bir deneyin derim.
Eskiden kedilerim vardi kediler ilginin sadece kendi üzerinde olmasini severler kedilerim varken kuzenlerim bebekti bize gelirlerdi onlari sevdik diye kedim 2 3 gün asla kendini sevdirmez bildigin trip atardı kıskanıyor olabilir cok normal.

istediğimiz sorudan başlayalım bari acı bize

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz diyecektim ki hepsini cevaplayamayacağımı anladım. Kedi sorusunda elendim

Arkadaslar kadin esprisine yazmis ya kasmayin bu kadar

Bence butun sorunlar cozulur de size o kilo veremezsin diye satasan dag ayisi ne olacak onu bilemedim. Gitsin kendisi dogursun da diyet yapsin.

Bana da ilginç geldi. Konu sahibinin linçlenecek neyi var diye 5 dk düşündüm ben de

kedini biraz özgür birakabilirsin gidip gelirse daha mutlu olur hem bebeği kıskanıyor hem de ondan rahatsız oluyor sanırım anladığım kadarıyla çünkü onun belli bir düzeni var ve bu düzen evde bozuldu o yüzden biraz kediler özgürlüğüne düşkündür kendi haline bırak gitmek istiyorsa gitsin o zaten mutlaka eve geri gelir. Bebeğinle ilgili bir şey diyemeyeceğim geçici bunlar düzelicek az sabret

Konu sahibi kediye ses yalıtımlı özel oda yapın bence, arada siz de kaçarsınız Çok güldüm konunuza, özellikle kedi kötü kötü bakıyor ve binadan dışarı kaçmaya çalışıyor dediğiniz yerde. Allah güzel ailenizi korusun. Bebeğinize de patili yavrunuza da uzun ömürler versin inşallah

Ev kedisi kesinlikle dışarı bırakılmamalı bence, çok tehlikeli. Kaç arkadaşım varsa bu hatayı yapan eninde sonunda kedilerinin başına bir iş geldi sokakta. Zamanla alışır yavrucak. Benim de 2 kedim var her yeğenim geldiğinde kaçıp saklanıyorlar, kediler çocuklardan genellikle kaçar, normal bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…