Uyku uyumayan bebegim ve ben esim ve kedim

Bebeğim 8 buçuk aylık ama uyumuyor resmen bakın saatt tam 6.30 ve ben hala hiç uyumadim kendisi ufak kestirmeler yapıyor tam ben dalacaken uykuya hop kalkiveriyor altan iki üsten iki dış çıkardı ama azılar da kabarmış biri patlamış hatta altanda 3 dis patlamış normal mi daha çok ufak değil mi bu kadar dis için şimdi hatta karşımda alkış yapıyor. Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü ikinci sorum da bu ve kedime geliyorum kendisi çok mutsuz son günlerde önceden hiç yapmazdı şimdi kapı açılınca hoop binaya atlıyor kaçıyor sanırım bebeğim çok ses yaptığı için rahatsız oluyor çünki bebeğime karşı ters ters bakışlarını yakalıyorum hep benim kedim aşırı rahatına düşkün asil biri olduğu için sanırım seslere tahammül edemiyorum birde bebeğim onu kovalıyor arada örümceği ile veterinere sorduğumda bir kez depresyon da olabilir dedi nasıl düzeltebilirim piskolojisini üçüncü sorumda bu? Soruların hepsini cevaplayan yazsın birini cevaplayıp diğerlerini boş bırakan hiç yazmasın.
Tek cevap bence de zayıflayamayacaksın kocan haklı..

Bebeğim 8 buçuk aylık ama uyumuyor resmen bakın saatt tam 6.30 ve ben hala hiç uyumadim kendisi ufak kestirmeler yapıyor tam ben dalacaken uykuya hop kalkiveriyor altan iki üsten iki dış çıkardı ama azılar da kabarmış biri patlamış hatta altanda 3 dis patlamış normal mi daha çok ufak değil mi bu kadar dis için şimdi hatta karşımda alkış yapıyor. Neyse eşimde diyet yapıyorum ama sürekli moral bozucu konuşuyor kilo veremezsin sen işte boşuna diyet yapma diye halbuki 69 dan 66 ya indim ama tabi ara ara dayanamıyorum tatlı yiyorum koşu bandı alacak bana koşu bandı ile zayıflamak mümkün mü ikinci sorum da bu ve kedime geliyorum kendisi çok mutsuz son günlerde önceden hiç yapmazdı şimdi kapı açılınca hoop binaya atlıyor kaçıyor sanırım bebeğim çok ses yaptığı için rahatsız oluyor çünki bebeğime karşı ters ters bakışlarını yakalıyorum hep benim kedim aşırı rahatına düşkün asil biri olduğu için sanırım seslere tahammül edemiyorum birde bebeğim onu kovalıyor arada örümceği ile veterinere sorduğumda bir kez depresyon da olabilir dedi nasıl düzeltebilirim piskolojisini üçüncü sorumda bu? Soruların hepsini cevaplayan yazsın birini cevaplayıp diğerlerini boş bırakan hiç yazmasın.
Bebekle anlattiklarin normal süreçler hayata adapte oluyor senin için 30 yıldır var olan şeyler onun için 8 aydır var ve buna alışması zaman alacak.

Kocan için hadsizlik etmiş senin gibi takıntıları olan ve lohusa sayılan biri icin söylenmeyecek sözler ama senin de çok masum biri olmadigini biliyoruz malesef.

Kedin için de eve yeni gelen bir üye var zamanla birbirlerine alisacaklar ikisini de birbirine sevdirmeye çalış.

Gece lambası kullanıyor musunuz? Evetse evi tamamen karartın, yine de diş dönemi normal oluyor… atak dönemi tablosu vardı ona bakın.

kiloyu boşverin, illa vereceğim diyorsanız diyetisyenle çalışın.

1- bebekler böyledir
2-kocan seni sevmiyor
3-kedinin doğum gününü kutlamadığın için kedin de seni sevmiyor, yeni sahip arıyor kaçıyor senden.

Arkadaslar kadin esprisine yazmis ya kasmayin bu kadar😂

Bence butun sorunlar cozulur de size o kilo veremezsin diye satasan dag ayisi ne olacak onu bilemedim. Gitsin kendisi dogursun da diyet yapsin.
Evet ya bütün moralimi bozuyor beni bu şekilde gaza getirdiğini söylüyor bide.

Bu kadın neden sürekli linçleniyor bilmiyorum başta troll sanmıştım ama çok kafa biri bence. Bu arada sorulardan sadece birine cevabım var kusura bakma :) bebeğin uykusu inan kendi mizacıyla alakalı. Ve ne yapsan da değişmiyor öyle gidiyor. Neden düzelmiyor neden uyuyamıyorum demek yerine kabul edip alışmak en iyiyi. Nerden bildiğimi sorma 🤦🏼‍♀️
Amaan burdakiler ne anlar espiride mizahtan tek dertleri kavga sataşma 😂

Konu sahibi kediye ses yalıtımlı özel oda yapın bence, arada siz de kaçarsınız 🤣 Çok güldüm konunuza, özellikle kedi kötü kötü bakıyor ve binadan dışarı kaçmaya çalışıyor dediğiniz yerde. Allah güzel ailenizi korusun. Bebeğinize de patili yavrunuza da uzun ömürler versin inşallah
Çok güzel ederim güzel yorumunuz için 💕 yani kadının bu güzel msjna dileklerine bile beğenmedim emojisi atan var neyin kafasını yaşıyorsunuz ya gerçekten kalbiniz ne kadar çirkin çoğu kişinin burda

Konu sahibi kediye ses yalıtımlı özel oda yapın bence, arada siz de kaçarsınız 🤣 Çok güldüm konunuza, özellikle kedi kötü kötü bakıyor ve binadan dışarı kaçmaya çalışıyor dediğiniz yerde. Allah güzel ailenizi korusun. Bebeğinize de patili yavrunuza da uzun ömürler versin inşallah
Kediye bilezik bozdurup doğumgünü partisi yaptıracaktı, oda da yaptırabilir yani.

Konu sahibi renkli biri onunla ilgili bence. Sanırım geçen yaz arabada yer olmadığı için küçük yeğenini otobüse bindirip 200 liraya muavine emanet etmek istemişti😅
O konuyu çok merak ediyorum. Bulamadım. Linki var mı?

Öncelikle Allah bagislasin bebeğinizi, geçmiş olsun , dis sancilari da bir an evvel biter umarım... sorulara gelirsek ;

1. Daha bebeğiniz yaşına gelmemiş , o esinizin ne acelesi varmış da kilonuza yorum yapıyor ? ne hakla ? icimizde koskoca 9 ay 1 can buyuyup yeşeriyor. en az 2 sene uykusuz günler yaşıyoruz, emzirmeyle sarkan me..m..ler... bosalan göbekte sarkan deri... bunlar gayet olağan , vücudumuzun doğası bu... dogumdan sonra bekar kiz kivaminda kalamaz. bosuna mommy maker ameliyatlarini yapmıyor bu cerrahlar...

kilo tabii ki sagliginiz icin verirsiniz, ancak esiniz bir zahmet yorum yapmasın daha lohusa sayilan karisina... haddini bildirin lutfen. moralinizi bozmasina müsade etmeyin. zaten bebek yorgunluğu, gece uykusuzlukları ile yeterince psikolojimiz etkileniyor...

havalar güzelleşiyor , bahar geldi. çocuğunuzu kucaginiza bağlayın , gunde en az 30 dk yürüyün temiz havada. her ikinizin psikolojisine de gece uykulariniza da iyi gelecektir...

2. kediniz umarım bir an evvel rahatlar, bir evden bir eve tasininca bile kediler strese giriyor. hassas varlıklar. olmazsa ayrı odada dursun bir müddet. ben ikinci kedimi aldigimda öyle alistirmistim.

mutlu, saglikli günler dilerim bebeğinizle...

Bazı üyeler beni benden alıyor. Sankim çok süper bakıyirmuş gibi dogurdukca doguruyorsunuz. Elde olan çocugu tek başına otobüse koymak isteyen uye bu değil miydi🙄🙄valla acıyorum o çocuklara böyle doy doy akıllı bir kadının çocugu okacağıma öleyim daha iyi🙈🙈 kediye de ayrıca yazık bırakın sokaga bari onun canı kurtulsun

Back
X