Ben de aliyorum evet ama karsimda ,yanimda bir insan varken yapmiyorum mesela.sirf anlasin diye bende oyunu indirdim oynadim umrunda degil :)Tlf cagimizin hastaligi malesef kimse elinden dusurmuyor buna kendimide katiyorum
Yani takilmayayim diyorum ama sinirlerim bozuluyor gordukce.2 yıla kalmaz o karşında 101 oynarken sen de boom beach oynuyor olursun. Evliliğin altın kuralı :)
Koca pazar gununu telefonda evde oturarak henuz 2 aylik evliyken yasiyor olmak hos olmuyor tabii.yoksa derdim surekli micmic iliski zaten degil.oyle biri de degilim.Ya abartmayın evlilik canım ciğerim değil sonra adamı dürte dürte kendinizden soğutacaksınız. Aman oynasın baksın haberlere sözlüğe. Ben de yapıyorum eşim de yapıyor. birbirimize de vakit ayırıyoruz kafamıza göre de yaşıyoruz relaks olun biraz. Illa mıy mıy olalım derdi nedir.
Aynen bunu anlatmaya calistim.bir ara esim ablamla konusuyor bir yandan telefona bakiyor ablamla dertlesince o bile soyledi ben bir sey anlatiyorum o tele bakiyor diyeBiz birbirimizi uyarıyoruz beraber bir şey yaparken telefona 'bakarsak'.
Hele ben sağlam uyarırım.
Eşim de el alışkanlığı her boşlukta telefonu alırdı eline, tırsıyor artık.
Saygısızlık gibi geliyor bana her an elde telefon olunca.
Ama bakin suanda sizinde elinizde tel var ?? ☺ esinizin yanina gidin teli elinden alin sizde birakin teli uzanin yanina tv izleyin birakin kumandayi onda olsun onun izledigi seyleri izleyin bakalim nekadar surecek bu durum?Aynen bunu anlatmaya calistim.bir ara esim ablamla konusuyor bir yandan telefona bakiyor ablamla dertlesince o bile soyledi ben bir sey anlatiyorum o tele bakiyor diye
Daha uyaraa uyara duzeldi bu hali.yanimda yapinca saygisizlik gibi geliyor bana o da korkuyor ama yapacagindanda geri kalmiyor sabah kahvalti hazirliyorum bakiyorum icerde telefon elinde kahvalti bitiyor bakiyorum salonda telefon elinde
Bunu cok sık yapiyorum bos kaldiginda ya uyuyor ya telde suanda uyuyor misal :)Ama bakin suanda sizinde elinizde tel var ?? ☺ esinizin yanina gidin teli elinden alin sizde birakin teli uzanin yanina tv izleyin birakin kumandayi onda olsun onun izledigi seyleri izleyin bakalim nekadar surecek bu durum?
1.sayfada anlattim aslinda.tek basima kahvalti hazirliyorum icerde telefon elinde.kalkiyoruz salonda telefon elinde.birlikte oturuyoruz telefon elinde uzaniyorum telefon elinde.2 aydir yanina gidip ilgisini dagitmaya calistim ama olmuyor.demek ki normal geliyor kimisine.Adamla yni evin icindesiniz siz oturuyorsunuz diye uyumicak siz tv izliyorsunuz diye elinde telefonla ilgilenmicek oylemi ee sizin izlediginiz program ona ilginç gelmiyorum oda oyun tercih etmistim. . Adam evinde kirmis dizini karsinizda ya oyun oynuyor elinde telefon yada icerde odasinda uyuyor. . Ve sizi kirdigini anladigin an jest yapip sarap ve sevdiginiz seylerle geliyor siz hala dert ediniyorsunuz EEE PESSSSSSS. .
Bu arada film izliyoruz birlikte mesela ben ona uyuyorum aciyoruz saat gec oluyor uyuyorum sonra o oturuyor.aslima bakarsaniz pazar gunki kiyamette o yuzden koptu.uyudu uyandi film izleyelim mi ? Benim istedigim bir sey var mi acaba ?Ama bakin suanda sizinde elinizde tel var ?? ☺ esinizin yanina gidin teli elinden alin sizde birakin teli uzanin yanina tv izleyin birakin kumandayi onda olsun onun izledigi seyleri izleyin bakalim nekadar surecek bu durum?
Benim eşim de aynı1.sayfada anlattim aslinda.tek basima kahvalti hazirliyorum icerde telefon elinde.kalkiyoruz salonda telefon elinde.birlikte oturuyoruz telefon elinde uzaniyorum telefon elinde.2 aydir yanina gidip ilgisini dagitmaya calistim ama olmuyor.demek ki normal geliyor kimisine.
Cok guzel ifade etmissin ben biraz eski doneme ait hissediyorum kendimi..onu kadar sık bakmam aksama kadar eksi okur ben okurken bunalirim misal :) benimde biraz plan yapmam lazim hafta sonlari icin erkekler birazda hazir bulunmusluk bekliyor sanirim.bir de boyle deneyeyim ama su yorumlari gordukten sonra bende takmamaya calisacagimAslinda hepimiz oyleyiz farkinda olmadan cunku cagimiz bunu gerektiriyor eskiden insanlar aksam yemegini yer yatarlarmis ne elektrik ne tv.. o zamanki sartlar oyleymis simdi de boyle. Bizde sevgililik nisanlilik doneminde cep tel ugrasmak yasakti yani benim yasagim :) sonra evlenince baktim ki ben de telefonla ilgileniyorum eksi sozluk okurum hatta birbirimizle paylasiriz. Bazen o mac izler ben de muzik dinlerim ya da dizi izlerim tlf dan bir sey dinlersek tek kulakligi takariz yine birbirimizle sohbet ederiz bazen youtube dan videolar acar izleriz. Diyecegim o ki aslinda cok normal artik. Ama tavsiyem pazar gunleri size aitse mutlaka bir plan yapin disari cikin biz ctesi gezeriz pazar dinleniriz zamanla rayina otutur merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?