Uyku ve telefon

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
35
Kizlar 2 aylik evliyim.esim universite ve is hayati yillarca bekar yasamis.bekar hayatin getirdigi seyleri devam ettiriyor ve bu son derece rahatsiz ediyor beni.

birlikte otururken bile bir sey izliyoruz mesela telefonu eline aliyor.ne zaman bos kalsa gundem takibi yapiyor ,sozluk yorumlarinin inanin hepsini okuyor..birde 101 oyunumuz var ki sormayin.bir gece uyurken gozlerimi actim saklar gibi yapti ne sakliosun dedim e kiziyosun oyun oynuyodum diyo.

2.si surekli uyku hali suanda uyuyor ben tek basima tv izliyorum.ustelik hastayim.gecen pazarda sirf uyudu ben tum pazari tek basima gecirdim diye baya surat astim uzuldum.
Uyudu uyandi film izleyelim mi diyor? Cunku kendisi oyle istiyor.iyi hep istediklerini yapalim dedim.sonra aksam sarap almis,sevdigim seylerden almis gelmis gonlumu almaya calisti.bazen ayni odanin icinde tek basima gibi hissediyorum.onun disinda cok iyi anlasiyoruz.konustugumuzda saatlerce konusuyoruz. baska sorunumuz yok.

Acaba nasil bunlari azaltmasina yardimci olabilirim sizin eslerinizde boyle mi?

Son düzenleme:
Ya abartmayın evlilik canım ciğerim değil sonra adamı dürte dürte kendinizden soğutacaksınız. Aman oynasın baksın haberlere sözlüğe. Ben de yapıyorum eşim de yapıyor. birbirimize de vakit ayırıyoruz kafamıza göre de yaşıyoruz relaks olun biraz. Illa mıy mıy olalım derdi nedir.

Biz birbirimizi uyarıyoruz beraber bir şey yaparken telefona 'bakarsak'.
Hele ben sağlam uyarırım.
Eşim de el alışkanlığı her boşlukta telefonu alırdı eline, tırsıyor artık.
Saygısızlık gibi geliyor bana her an elde telefon olunca.

Koca pazar gununu telefonda evde oturarak henuz 2 aylik evliyken yasiyor olmak hos olmuyor tabii.yoksa derdim surekli micmic iliski zaten degil.oyle biri de degilim.

Aynen bunu anlatmaya calistim.bir ara esim ablamla konusuyor bir yandan telefona bakiyor ablamla dertlesince o bile soyledi ben bir sey anlatiyorum o tele bakiyor diye
Daha uyaraa uyara duzeldi bu hali.yanimda yapinca saygisizlik gibi geliyor bana o da korkuyor ama yapacagindanda geri kalmiyor sabah kahvalti hazirliyorum bakiyorum icerde telefon elinde kahvalti bitiyor bakiyorum salonda telefon elinde

Adamla yni evin icindesiniz siz oturuyorsunuz diye uyumicak siz tv izliyorsunuz diye elinde telefonla ilgilenmicek oylemi ee sizin izlediginiz program ona ilginç gelmiyorum oda oyun tercih etmistim. . Adam evinde kirmis dizini karsinizda ya oyun oynuyor elinde telefon yada icerde odasinda uyuyor. . Ve sizi kirdigini anladigin an jest yapip sarap ve sevdiginiz seylerle geliyor siz hala dert ediniyorsunuz EEE PESSSSSSS. .

Ama bakin suanda sizinde elinizde tel var ?? ☺ esinizin yanina gidin teli elinden alin sizde birakin teli uzanin yanina tv izleyin birakin kumandayi onda olsun onun izledigi seyleri izleyin bakalim nekadar surecek bu durum?

Ama bakin suanda sizinde elinizde tel var ?? ☺ esinizin yanina gidin teli elinden alin sizde birakin teli uzanin yanina tv izleyin birakin kumandayi onda olsun onun izledigi seyleri izleyin bakalim nekadar surecek bu durum?
Bunu cok sık yapiyorum bos kaldiginda ya uyuyor ya telde suanda uyuyor misal :)

1.sayfada anlattim aslinda.tek basima kahvalti hazirliyorum icerde telefon elinde.kalkiyoruz salonda telefon elinde.birlikte oturuyoruz telefon elinde uzaniyorum telefon elinde.2 aydir yanina gidip ilgisini dagitmaya calistim ama olmuyor.demek ki normal geliyor kimisine.

Ozaman alin karsiniza konusun eve geldiginde telefonla masa ustunde kalicak calinca bakicaz diyin 2 aylik evliyiz biz ve sen benden cok telefonla evli gibisin diyin

Bu arada film izliyoruz birlikte mesela ben ona uyuyorum aciyoruz saat gec oluyor uyuyorum sonra o oturuyor.aslima bakarsaniz pazar gunki kiyamette o yuzden koptu.uyudu uyandi film izleyelim mi ? Benim istedigim bir sey var mi acaba ?

Benim eşim de aynı
4 senelik evliyiz

Aslinda hepimiz oyleyiz farkinda olmadan cunku cagimiz bunu gerektiriyor eskiden insanlar aksam yemegini yer yatarlarmis ne elektrik ne tv.. o zamanki sartlar oyleymis simdi de boyle. Bizde sevgililik nisanlilik doneminde cep tel ugrasmak yasakti yani benim yasagim :) sonra evlenince baktim ki ben de telefonla ilgileniyorum eksi sozluk okurum hatta birbirimizle paylasiriz. Bazen o mac izler ben de muzik dinlerim ya da dizi izlerim tlf dan bir sey dinlersek tek kulakligi takariz yine birbirimizle sohbet ederiz bazen youtube dan videolar acar izleriz. Diyecegim o ki aslinda cok normal artik. Ama tavsiyem pazar gunleri size aitse mutlaka bir plan yapin disari cikin biz ctesi gezeriz pazar dinleniriz zamanla rayina otutur merak etmeyin.

Cok guzel ifade etmissin ben biraz eski doneme ait hissediyorum kendimi..onu kadar sık bakmam aksama kadar eksi okur ben okurken bunalirim misal :) benimde biraz plan yapmam lazim hafta sonlari icin erkekler birazda hazir bulunmusluk bekliyor sanirim.bir de boyle deneyeyim ama su yorumlari gordukten sonra bende takmamaya calisacagim

Yanı knustugunuz zamanlar oluyorsa cok grme bence kendı alıskamlıklarına da vakıt ayırsın bunda ktu bısey yok benım herıf gıbı sylenıp durma "bırak su telefnu ,artık benı sevmıyon hep telefna bakıyon, ınsallah mune banlar senı, cık su kadınlar kulubınden" o plesteysın oynarken ben karısmıyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…