- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
yok bana herhalde kayınvaldene ben alt komşumu duyorum oda senı duyar bıraz seslı olKaynanama dimi:))
Aynen öyle derdi anam yanimda olsaydiAnne tabiriyle akşam yatmaz,sabah kalkmaz seni
yok bana herhalde kayınvaldene ben alt komşumu duyorum oda senı duyar bıraz seslı ol)) kudursunlar ama sen onuda yapmazsın...
arsızlıkla alakası yok ben ztn bu altı üstlü aynı evde yasıyanları anlamıyorum hımı gıkınız cıkmıyor yapılcak bırsey yok taşın ordanBen o kadar arsiz biri degilim malesef yapamam!
Bu aralar bende yarasa gibiyim. Geceleri oturup sabahlari uyuyorum
Sende tavuk gibiymissin anacim nasil uyuyodun o kadarBen hamileyken 10 da yatar 9 dakalkardim ah ahh cok ozledim o gunlerimi..
eee sen uyanık kocan nerde??Ben hamileyken 10 da yatar 9 dakalkardim ah ahh cok ozledim o gunlerimi..
ben o yuzden altı üstlü aynı evde oturanların
arsızlıkla alakası yok ben ztn bu altı üstlü aynı evde yasıyanları anlamıyorum hımı gıkınız cıkmıyor yapılcak bırsey yok taşın ordan
Acını asla tazelemek istemem, beni sakın yanlış anlama ama doğru mu hatırlıyorum diye soruyorum.1 kere gittim psikologa acini yasa ve toparlanmaya bak dedi ilacta vermedi,mutlu oldugun seyleri yap dedi gonderdi,bir dahada gitmedim cnm.
asla aptal mıyım kocam bıle ıstemıyor. özel hayat gıbısı yok . bız maddı kımseye baglı degılız. cougu beles orturma derdıne oturuyorlar altı üstlü sonrada aynı dertler hep. hayatta cekemem. işim yoktu...Allahtan dilegim sende k.validenin altina ustune biyerine tasinman insaAllah sselin-88:))
Acını asla tazelemek istemem, beni sakın yanlış anlama ama doğru mu hatırlıyorum diye soruyorum.
İkiz bebeklerini erken doğumla kaybetmiş tin, kv lerlede problemin vardı sanki dimi?
3 uz hamileydim cnmm,birakta uyuyum ayakta zor durup, nefesi zor aliyodum zaten.Sende tavuk gibiymissin anacim nasil uyuyodun o kadar
Ayyy 3üz müü maşallah yaa3 uz hamileydim cnmm,birakta uyuyum ayakta zor durup, nefesi zor aliyodum zaten.
Aynen ama ne yapalım dua ve sabır bizi kurtaracak olan.Aynen oyle cnm dogru hatirliyorsun:)
Aslinda Uyuyamamam ne kadar dogal dimi?
Hepsini kaybettim...Ayyy 3üz müü maşallah yaasimdi kaç yasindalar?
Amin hepimizin canimm.Aynen ama ne yapalım dua ve sabır bizi kurtaracak olan.
Bu da bir süreç geçicek emin ol.
Geçiyo inan ki benim üç kayıbım var ama senin acın bambaşka, kıyaslayamam bile.
Uyuyamayan gayet normal ama geçicek emin ol
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Doğadan pasiflorali çayKizlar iyi geceler..
Yaklasik 3 haftadir uyku sikintisi yasiyorum 1 de yataga giriyorum 4 5 oluyor uyuyamiyorum bir turlu artik uykusuzluktan gozum surekli seyiriyor buda cok rahatsizlik veriyor,onerebileceginiz bisiyler varmi?
Sut iciyorum,ilik banyo yapiyorum,dua okuyorum yok uyuyamiyorum
Yaa suan çok fena pişman oldum sorup derdini deştiğim içinHepsini kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?