UYKU

Allahtan dilegim sende k.validenin altina ustune biyerine tasinman insaAllah sselin-88:))

1 kere gittim psikologa acini yasa ve toparlanmaya bak dedi ilacta vermedi,mutlu oldugun seyleri yap dedi gonderdi,bir dahada gitmedim cnm.
Acını asla tazelemek istemem, beni sakın yanlış anlama ama doğru mu hatırlıyorum diye soruyorum.
İkiz bebeklerini erken doğumla kaybetmiş tin, kv lerlede problemin vardı sanki dimi?

Allahtan dilegim sende k.validenin altina ustune biyerine tasinman insaAllah sselin-88:))
asla aptal mıyım kocam bıle ıstemıyor. özel hayat gıbısı yok . bız maddı kımseye baglı degılız. cougu beles orturma derdıne oturuyorlar altı üstlü sonrada aynı dertler hep. hayatta cekemem. işim yoktu...

Acını asla tazelemek istemem, beni sakın yanlış anlama ama doğru mu hatırlıyorum diye soruyorum.
İkiz bebeklerini erken doğumla kaybetmiş tin, kv lerlede problemin vardı sanki dimi?

Aynen oyle cnm dogru hatirliyorsun:)
Aslinda Uyuyamamam ne kadar dogal dimi?

Aynen oyle cnm dogru hatirliyorsun:)
Aslinda Uyuyamamam ne kadar dogal dimi?
Aynen ama ne yapalım dua ve sabır bizi kurtaracak olan.
Bu da bir süreç geçicek emin ol.
Geçiyo inan ki benim üç kayıbım var ama senin acın bambaşka, kıyaslayamam bile.
Uyuyamayan gayet normal ama geçicek emin ol
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Amin hepimizin canimm.

Doğadan pasiflorali çay
2 bardak civarı için yatmadan 1 saat önce
İnanın hiç inanmazdim bitki çaylarına otlara filan
Ama beni uyuttu
Yatmadan önce bir de telefonunuzun ekran parlakligini açın
Bir şeylere bakın
İlginç şeyler okuyun göz yoruluyor ve hop uyku
Evet biraz sağlıksız bir yöntem ama ben o şekilde uyuyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…