- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Aminnnn..Yaa suan çok fena pişman oldum sorup derdini deştiğim içinRabbim cennette buluştursun meleklerinle inşallah,hayırlı evlatlar nasip etsin...
Demedin mi o kadarını bende biliyorum zaten,senin ne farkın kaldı diye1 kere gittim psikologa acini yasa ve toparlanmaya bak dedi ilacta vermedi,mutlu oldugun seyleri yap dedi gonderdi,bir dahada gitmedim cnm.
Demedin mi o kadarını bende biliyorum zaten,senin ne farkın kaldı diye[
Sanirim terapi almam gerek benim,3 5 seans belki duzelme o zmn olur.
Abdest alip namaza durunca bi uykum gelir ki yada iki sayfa kuran okuyayim desem.
Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin canim.yaşadiklarinin etkisi bu uykusuzluk.
Aynennn..Bence de aynen öyle.Mesela benimde psikolojim bozuk.Resmen depresyondayım.Yatıyorum dön Allah dön Allah dön kafamda sorular bir o yana bir bu yana...
Eger uyuyamadiginizda tv, telefon ca ilgileniyorsaniz birakin. Uyuyamadiginizda elinize hicbisi almayin gozunuz kapali olsun ve mumkunse birseyde dusunmemeye calisin. Pes edip baska seylerle ilgilenmeyin ama uykuyu bekleyin. Elbet uyuyakalirsiniz. Gun icindede biraz efor harcamissaniz hele hic kacari yok uyuyakalirsiniz.
Basiniz sagolsun oncelikle. Kafanizi kurcalayan bisilerdende olabilir bazi sikintilar varsa hayatinizda su aralar onlarda etkiler. Ne gicik bisiy iste bide cozumu olsaaSabah 9 dan beri ayaktayim,gece 4 gibi uyumusum,tum gun cenazemiz vardi istanbul avrupa yakasinda oraya gittik,aksam geldik,hmn uumam gerekirdi,yorgunumda,ama uyuyamiyorum
Kizlar iyi geceler..
Yaklasik 3 haftadir uyku sikintisi yasiyorum 1 de yataga giriyorum 4 5 oluyor uyuyamiyorum bir turlu artik uykusuzluktan gozum surekli seyiriyor buda cok rahatsizlik veriyor,onerebileceginiz bisiyler varmi?
Sut iciyorum,ilik banyo yapiyorum,dua okuyorum yok uyuyamiyorum
yalnız değilmişim ya yaşasınKizlar iyi geceler..
Yaklasik 3 haftadir uyku sikintisi yasiyorum 1 de yataga giriyorum 4 5 oluyor uyuyamiyorum bir turlu artik uykusuzluktan gozum surekli seyiriyor buda cok rahatsizlik veriyor,onerebileceginiz bisiyler varmi?
Bende dün mesela gece 3te uyudum bendede çocuk yok bence uykularımızın kaçması uyuyamamak hep bundan düşünce oluyor sürekli seninle kaderimiz aynı çocuk yok aile apartmanında oturuyoruz allah kolaylık versin bizeKizlar iyi geceler..
Bende dün mesela gece 3te uyudum bendede çocuk yok bence uykularımızın kaçması uyuyamamak hep bundan düşünce oluyor sürekli seninle kaderimiz aynı çocuk yok aile apartmanında oturuyoruz allah kolaylık versin bize
Bir kan tahlil yaptır kan değerlerine baktir. Kansızlık. B12 vitamin. Şeker. Tiroit.O zaman Allah senin kocana sabir versin sselin-88:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?