UYKU

Yaa suan çok fena pişman oldum sorup derdini deştiğim için Rabbim cennette buluştursun meleklerinle inşallah,hayırlı evlatlar nasip etsin...
Aminnnn..
Onemli degil canim,bir an bir saniye bile hic cikmiyorki aklimdan..

Bir doktora gidin uyku problemi oldugunu soyleyin ilac yazsin. bende de vardi bu problem cedrina diye bir ilacin 100 mg ligini kullaniyorum benim gece cok kez uyanma sorunum vardi artik hic uyanmiyorum

Abdest alip namaza durunca bi uykum gelir ki yada iki sayfa kuran okuyayim desem.
Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin canim.yaşadiklarinin etkisi bu uykusuzluk.

Abdest alip namaza durunca bi uykum gelir ki yada iki sayfa kuran okuyayim desem.
Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin canim.yaşadiklarinin etkisi bu uykusuzluk.

Az once abdest aldim namazimi kildim canim,bugunde bir cenazemiz vardi,ondanda cok etkilendim gozumu kapattigimda o geliyor aklima

Bence de aynen öyle.Mesela benimde psikolojim bozuk.Resmen depresyondayım.Yatıyorum dön Allah dön Allah dön kafamda sorular bir o yana bir bu yana...

Eger uyuyamadiginizda tv, telefon ca ilgileniyorsaniz birakin. Uyuyamadiginizda elinize hicbisi almayin gozunuz kapali olsun ve mumkunse birseyde dusunmemeye calisin. Pes edip baska seylerle ilgilenmeyin ama uykuyu bekleyin. Elbet uyuyakalirsiniz. Gun icindede biraz efor harcamissaniz hele hic kacari yok uyuyakalirsiniz.

Eğer ki kafan dolu ise ne yaparsan yap olmuyo uyuyamıyorsun ki senin durumun çok farklı mevlam sabırlar versin Allah'ım yar ve yardımcın olsun sabret bu da senin sınavın inşallah sana şefaat edecek 3 evladın oldu bu dünya da acısını yaşıyorsun ki bu acıyı tahmin etmek mümkün değil mevlam ahiretini güzel kılsın

Sabah 9 dan beri ayaktayim,gece 4 gibi uyumusum,tum gun cenazemiz vardi istanbul avrupa yakasinda oraya gittik,aksam geldik,hmn uumam gerekirdi,yorgunumda,ama uyuyamiyorum

Sabah 9 dan beri ayaktayim,gece 4 gibi uyumusum,tum gun cenazemiz vardi istanbul avrupa yakasinda oraya gittik,aksam geldik,hmn uumam gerekirdi,yorgunumda,ama uyuyamiyorum
Basiniz sagolsun oncelikle. Kafanizi kurcalayan bisilerdende olabilir bazi sikintilar varsa hayatinizda su aralar onlarda etkiler. Ne gicik bisiy iste bide cozumu olsaa

aynı dertten muzdaribim bende uyku düzeni diye bişi kalmadı

yalnız değilmişim ya yaşasın
aynı durumdayım canım bende senelerdır var bu durum
bi ara kitap okuyarak çözmüştüm sorunumu
ama şu sıra ilgimi çeken kitap yok o yuzden etkılı degıl
geçici yöntem buldum 1 haftadır fılan 25 mg lık uyku hapı ıcıyorum
yatmadan 1 1.5 saat once esnemeye baslayınca yataga gırıyorum 10 dk ya dalıyorum

Canım mutlaka kitap oku net çözümdür canını sıkmaz sana eşlik eder, kafanı dağıtır.

Bende dün mesela gece 3te uyudum bendede çocuk yok bence uykularımızın kaçması uyuyamamak hep bundan düşünce oluyor sürekli seninle kaderimiz aynı çocuk yok aile apartmanında oturuyoruz allah kolaylık versin bize

Amin cnm yaa,off ne bilim cok zor yasadiklarimiz bir rahat olamiyuorum,gelenler bile rahat edemiyo oturamiyor.nerden de evt dedim geldim,kafami vuruyorum duvarlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…