Uykucu kocası olan var mı?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
merhaba.. konu başlığından anlayacağınız üzere eşim uykucu... mesela; ramazanda iftardan önce ve iftardan sonra sahura kadar uyuyor.. sahurdan sonrada uyuyor... son bir kaç haftadır iftardan önceki uykuyu bıraktı. normal zamanda da çok farklı değildi. bazı hafta sonları öğlen kalkar, yemek yer tekrar yatar.... bu aralar astımım arttı.. dün akşam rahatsızlandım ilaç yaparken eşim yattı. öksürük artınca tekrar kaltı gene yattı... uff ya... çok uykucu bu adam... çay vs işe yaramıyor... doktora gidelim uyku apnesi vardır belki diyorum. tamam diyor gitmiyor. benim akşamları canım sıkılıyor yaaa.....

çocuk yok sanırım..
derdin bu olsun :31: bir hastalığa falan da bağlı olabilir, sürekli uyuyorsa.. yada işte yoruluyordur.. eşim de çok sever uykuyu ama uyuma konuşalım muhabbet edelim desem uyumaz :38:

çocuk yok sanırım..
derdin bu olsun :31: bir hastalığa falan da bağlı olabilir, sürekli uyuyorsa.. yada işte yoruluyordur.. eşim de çok sever uykuyu ama uyuma konuşalım muhabbet edelim desem uyumaz :38:

çocuk yok evet... çalışan sadece o değil ki. benim işimde çok yoğun. uyuma konuşalım desem eşime fark etmez. yatar uyur... seninki yine iyiymiş.. bende severim uykuyu da eşim kadar değil... yaşamayı uyumaya tercih ediyor desem yeridir. ayrıca eşim iş kolik... ya iş ya uyku o derecede... ilaç kullanıyorum da bu aralar.. depresyona soktu galiba beni.. canım sıkkın... eşim yanımda değil.. öle....

çocuk yok evet... çalışan sadece o değil ki. benim işimde çok yoğun. uyuma konuşalım desem eşime fark etmez. yatar uyur... seninki yine iyiymiş.. bende severim uykuyu da eşim kadar değil... yaşamayı uyumaya tercih ediyor desem yeridir. ayrıca eşim iş kolik... ya iş ya uyku o derecede... ilaç kullanıyorum da bu aralar.. depresyona soktu galiba beni.. canım sıkkın... eşim yanımda değil.. öle....

ahh canım o derecede bunaldın yani.. benim eşim de bıraksan uyur, hatta çocuklar olmadan önce ilk evlendiğimiz zamanlarda işi yoğun we stresli idi işten geldi hep tv karşısında uyudu.. çok sıkılmıştım anlıyorum seni.. sana zaman ayırmıyor we ilgi istiyorsun bu da çok normal.. peki konuştun mu bu durumdan rahatsızım diye?
profiline baktım da hemşehriyiz bu arada galiba :)

Son düzenleme:
ahh canım o derecede bunaldın yani.. benim eşim de bıraksan uyur, hatta çocuklar olmadan önce ilk evlendiğimiz zamanlarda işi yoğun we stresli idi işten geldi hep tv karşısında uyudu.. çok sıkılmıştım anlıyorum seni.. sana zaman ayırmıyor we ilgi istiyorsun bu da çok normal.. peki konuştun mu bu durumdan rahatsızım diye?
profiline baktım da hemşehriyiz bu arada galiba :)

evet ilgi istiyorumda onda bu aralar yok... işi stresli de benim kadar değil :).. iş nedeniyle raporluyum bir haftadır. ve rahatsızım... az öncede atak geçirdim. kendi başımın çaresine bakarım dedim... küstü sanırım gene yattı... küsmese de yatacaktı nasılsa... rahatsız olduğumu biliyor. belki rahatsızım ondan diyor.. sadece diyor doktora gittiği yok... 4 yıldır evliyiz çokta yeni değil aslında. bir eve iş getirmesiye uğraşıyorum. iş getirmesede uyuyor... düşünsenize hafta sonları bile uyuyor adam ya... hatta ailem de biliyor. evleri yakın sıkılırsın sen gel oturalım diyorlar. gidersem neden evlendim ben ozmn.

evet ilgi istiyorumda onda bu aralar yok... işi stresli de benim kadar değil :).. iş nedeniyle raporluyum bir haftadır. ve rahatsızım... az öncede atak geçirdim. kendi başımın çaresine bakarım dedim... küstü sanırım gene yattı... küsmese de yatacaktı nasılsa... rahatsız olduğumu biliyor. belki rahatsızım ondan diyor.. sadece diyor doktora gittiği yok... 4 yıldır evliyiz çokta yeni değil aslında. bir eve iş getirmesiye uğraşıyorum. iş getirmesede uyuyor... düşünsenize hafta sonları bile uyuyor adam ya... hatta ailem de biliyor. evleri yakın sıkılırsın sen gel oturalım diyorlar. gidersem neden evlendim ben ozmn.

çok haklısın.. aynı durumda olsam o halinde olurdum sanıyorum.. konuşuyorsun we hala düzelmeye çalışmıyorsa bu durumdan rahatsız değil demektir.. senin yerine koyabilse kendini kesinlikle seni yalnız bırakmaz anlamaya çalışır ama demek ki düşünemiyor diyecez

çok haklısın.. aynı durumda olsam o halinde olurdum sanıyorum.. konuşuyorsun we hala düzelmeye çalışmıyorsa bu durumdan rahatsız değil demektir.. senin yerine koyabilse kendini kesinlikle seni yalnız bırakmaz anlamaya çalışır ama demek ki düşünemiyor diyecez
nasıl düşünür acaba. ramazan geçsin su tabancasıyla uyandıracağım artık.... başka yol var mı ki...

sağlığım yerinde olsa belki bu kadar takmam... bazen ataklarım geldimi ilaçlarımı kendim hazırlayamıyorum. bazende acillik oluyorum. ama şimdi tek başımayım... raporluyum ya, işe gitmediğm için yanında biri var dimi diye arıyor. da akşam kendisi yok... gidip başından aşağıya su dökesim var. sinirliyim... anca geçer... de yapmam... yarın haber manşetlerine çıkmak istemiyorum:27:

sağlığım yerinde olsa belki bu kadar takmam... bazen ataklarım geldimi ilaçlarımı kendim hazırlayamıyorum. bazende acillik oluyorum. ama şimdi tek başımayım... raporluyum ya, işe gitmediğm için yanında biri var dimi diye arıyor. da akşam kendisi yok... gidip başından aşağıya su dökesim var. sinirliyim... anca geçer... de yapmam... yarın haber manşetlerine çıkmak istemiyorum:27:

tam olarak ne adı rahatszılığın?depresyon mu? çocuk düşünmüyor musunuz bu arada.. bu uyanık kalmaya sebep tek şey olabilir :27:

Canım fazla kolestrolda uyku yapar Eşimden bili,yorum Kolestrolunü dengeledik uyku problemide ortadan kalktı Ama adam bu seferde gece geç saatllere kadar dışarlara taştı:41:Yani uyusunda büyüsün de bence... en azından yanında uyuyo Benimki uyanıkta ne oluyo Arkadaşlarının yanında :50:

Sıkıcı bir durum,sıkılman çok doğal
Akşamları iftardan sonra seni de alsa bi tur atsanız en azından hem yediklerinizi eritirsiniz
Hem de birlikte vakit geçirmiş olursunuz
Sonuçta rahatsızlığında varmış,bu dönemde sana yardımcı olması lazımdı
Bu şekilde yalnızlığa terketmesi hiç hoş değil
Acaba eşinde de depresyon olabilir mi canım ya,sonuçta o da çok uyku yapar bazı bünyelerde :26:

çok şükür eşim uykucu değil

ama kayınpederim senin eşinden de beter bir uykucu

biraz da işi ile ilgili ama sanırım her ikinci hafta gececi oluyor...

kayınvalide ile bu konu yüzünden sürekli atışıyorlar...

uyumasın diye kv akşamları misafir çağırıyor veya koltukta

uyuyup kalınca üzerine ufak şeyler atıyor

ve onun yanında gelen gidene ne kadar uykucu olduğundan bahsediyor...

keşke uyumasa da dışarı çıksa evde uyuyunca süpürgeyi bile açamıyom temizlik yapamıyom

diye yakınıyor yazık...

bir sürü vitamin içeren zinde tutan haplar oluyor

belki yardım eder

yoğun çalışan ve yorgun bitkin olan arkadaşımın eşinde işe yaramış...

tam olarak ne adı rahatszılığın?depresyon mu? çocuk düşünmüyor musunuz bu arada.. bu uyanık kalmaya sebep tek şey olabilir :27:
astım hastasıyım. astım atağı geçiriyorum... ayrıca çocuk istiyoruz. ondada pek umursamadı açıkçası...1 yılı aşkındır düşündüğümüz için tedaviye başlıyacağım. kendisine defalarca söyledim. 1 yılı geçince tedavi olacağız diye de tembeliz o konuda da...

Canım fazla kolestrolda uyku yapar Eşimden bili,yorum Kolestrolunü dengeledik uyku problemide ortadan kalktı Ama adam bu seferde gece geç saatllere kadar dışarlara taştı:41:Yani uyusunda büyüsün de bence... en azından yanında uyuyo Benimki uyanıkta ne oluyo Arkadaşlarının yanında :50:
kan tahlili yaptırmayı da teklif ettim ama sonuç hüsran, memnun sanırım halinden.... arkadaşlarıyla çıkmasıda problem olurdu tabi...

Sıkıcı bir durum,sıkılman çok doğal
Akşamları iftardan sonra seni de alsa bi tur atsanız en azından hem yediklerinizi eritirsiniz
Hem de birlikte vakit geçirmiş olursunuz
Sonuçta rahatsızlığında varmış,bu dönemde sana yardımcı olması lazımdı
Bu şekilde yalnızlığa terketmesi hiç hoş değil
Acaba eşinde de depresyon olabilir mi canım ya,sonuçta o da çok uyku yapar bazı bünyelerde :26:
depresyonuda düşünmedim değil... sorununun olmadığını söylüyor... derdi yokmuş...
çok şükür eşim uykucu değil

ama kayınpederim senin eşinden de beter bir uykucu

biraz da işi ile ilgili ama sanırım her ikinci hafta gececi oluyor...

kayınvalide ile bu konu yüzünden sürekli atışıyorlar...

uyumasın diye kv akşamları misafir çağırıyor veya koltukta

uyuyup kalınca üzerine ufak şeyler atıyor

ve onun yanında gelen gidene ne kadar uykucu olduğundan bahsediyor...

keşke uyumasa da dışarı çıksa evde uyuyunca süpürgeyi bile açamıyom temizlik yapamıyom

diye yakınıyor yazık...

bir sürü vitamin içeren zinde tutan haplar oluyor

belki yardım eder

yoğun çalışan ve yorgun bitkin olan arkadaşımın eşinde işe yaramış...
vitamini denedik aslında ama sonra kestik. doktora gitse sorunu belki çözeceğiz ama gitmiyor.... zaten çaba göstermemesi beni üzüyor... hasta olabilir ama çaresini araması lazım... 39 yaşındaki koca adamında elinden tutup doktora gideceğiz diyemem ki... yaşlarımız ilerliyor...

astım ilaçları beni depresyona sokuyor sanırım. iyice bunaldım....

Son düzenleme:
valla haklısın sıkılmakta insan kendini yalnız hissediyo..
benim eşimde uyku delisidir...

vitamini denedik aslında ama sonra kestik. doktora gitse sorunu belki çözeceğiz ama gitmiyor.... zaten çaba göstermemesi beni üzüyor... hasta olabilir ama çaresini araması lazım... 39 yaşındaki koca adamında elinden tutup doktora gideceğiz diyemem ki... yaşlarımız ilerliyor...

astım ilaçları beni depresyona sokuyor sanırım. iyice bunaldım....

keşke kesmeseydiniz en az 3 ay kullanması lazım etkisini görmek için...

bu konuda bitkisel çözümlerde var çok etkili olan...

eşinizin huyunu biliyorsunuz ondan birşey beklemeyin madem

kendiniz inisiyatifi başlatın...

evet yorucu oluyor bizimkilerde görüyorum :50:

ama yapcak birşey yok bundan sonra da çok değişeceğini sanmıyorum...

çocuk konusuna gelince; eşim normalde duyarlı ve atak biri olmasına rağmen çocuk konusunda tedavi aşamalarını benim başlatmamı,

benim randevu almamı vs ister onu da sadece lazım olduğu gün alıp götürmemi ister... :53:

Canım erkekler zaten hiç bir zaman depresyonda olduklarını kabul etmezler :34:
Onlara göre sorunlu hep biz bayanlar
Hatta doktor lafını bile duymak istemiyorlar
Bi ara bende doğum sonrası depresyona girmiştim,çok şükür atlattım
Eşim hep,biraz agresif olsam,ilacını kullan diye bana çıkışır hala
Doktor ilacı kesmiş,ömrüm boyunca ilaç mı kullanayım ben senin için
Madem öyle bi zahmet sen git de doktor bi de seni görsün diyorum susuyor :1:

Back
X