Selam Mathilda hoşgeldinteşekkür ederim , sende mi bizdensin ohh tam yerine geldin o zaman
iyiyim canım sen nasılsın?
Hoşgeldin aramıza sende tamtatam
Peki işte nasıl başa çıkıyorsun bununla zor olmuyormu ?
Bende ankarada çalışırken sabah 6 da uyanırdım 6.45 de servis vardı 8 de ancak işte oluyorduk baya uzak mesafe gidiyordum ilk zamanlar kitap okumaya çalıştım ama baktım seriste herkes uyuyor ben de başlamıştım uyumaya gerçekten çok tatlı oluyor bilirim
İyi olmaya çalışıyorum iki haftadır klimamız bozuk anlayacağın burası soğuk soğuk odalar donuyoruz üşüyoruz klimacı deli etti bizi
hoşbulduuk :)
burası tam benim yerim, keşke rumuzumu uykucu yapsaydım, diğer adım olurdu
eşim iş yerime getirene kadar uyuyorum ya ilk yarım saat çok zorlanıyorum. sonra bir sigara içiyorum
ve kadınlar kulubünü açıyorum.. uykudan eser kalmıyo valla
bazen diyorum kimse olmazsa kafamı masaya koyup biraz daha uyuyacağım. ama bu siteyi açınca vazgeçiyorum
kaç saat uyuyorsun ortalama??
ay özelikle kışın eve gider gitmes yemek ye battaniye altına gir film izle ve uyu oohh:)))))))))))))))))) Allahm nasıl bi güzelliktir bu:)
hehehehe harikaymış senin taktik bende uyanır uyanmaz pc nin tuşuna basıyorum açılsın diye hemende kk ya geliyorum senin gibi , belki bunu sabah 9 da yapsam o zaman da işe yarayacak , ne ortak noktamız varmış
ben 10 saat uyuyorum günde bazen 11 :26::26::26::26:
pc uyku kaçırıyor ama kesinlikle.
sen çalışmıyorsun sanırım. ne güzel, ben sadece pazar günleri 10 satten fazla uyuyabiliyorum.
hayırlı olsun topiğin ben de gelebilir miyim:79:
teşekkürler arthea tabiki gelebilirsin hoşgeldin
hoşbulduk teşekkür ederim
o hep battaniyenin suçu
aynen aynenßakalım evlenncede böle yatabilcekmiyimm
nasılsın bakalım ? sende mi uykucusun bizler gibi
iyiyim teşekkürler sen nasılsın uykucuyum evet
bende iyiyim
hoşgeldin tekrar o zaman
sen ne kadar uyuyorsun günde???
hoşbulduk ben daha önce 8 gibi uyur sabah 8 gibi kalkardım uykucuydum şimdi biraz daha iyi gece geç yatarım sabah da ellemeseler 10 a kadar uyurum
oo sende baya uykucuymuşun he
evet biraz düzene sokmak gerekiyor işte ama napıcaksın kimse dayanamıyor büyüsüne uykunun:116::116::116::116::116::116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?