Uykucular , uykuyu sevenler buyrun buraya, konuşalım kaynaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Mathilda hoşgeldin teşekkür ederim , sende mi bizdensin ohh tam yerine geldin o zaman
iyiyim canım sen nasılsın?

İyi olmaya çalışıyorum iki haftadır klimamız bozuk anlayacağın burası soğuk soğuk odalar donuyoruz üşüyoruz klimacı deli etti bizi

hoşbulduuk :)
burası tam benim yerim, keşke rumuzumu uykucu yapsaydım, diğer adım olurdu

eşim iş yerime getirene kadar uyuyorum ya ilk yarım saat çok zorlanıyorum. sonra bir sigara içiyorum

ve kadınlar kulubünü açıyorum.. uykudan eser kalmıyo valla

bazen diyorum kimse olmazsa kafamı masaya koyup biraz daha uyuyacağım. ama bu siteyi açınca vazgeçiyorum

kaç saat uyuyorsun ortalama??

İyi olmaya çalışıyorum iki haftadır klimamız bozuk anlayacağın burası soğuk soğuk odalar donuyoruz üşüyoruz klimacı deli etti bizi

aaaaa havada çok soğuk annemm napıcaksınız kalın giyinin şal falan varsa sarın vala üşütme :26::26::26:

hehehehe harikaymış senin taktik bende uyanır uyanmaz pc nin tuşuna basıyorum açılsın diye hemende kk ya geliyorum senin gibi , belki bunu sabah 9 da yapsam o zaman da işe yarayacak , ne ortak noktamız varmış
ben 10 saat uyuyorum günde bazen 11 :26::26::26::26:

ay özelikle kışın eve gider gitmes yemek ye battaniye altına gir film izle ve uyu oohh:)))))))))))))))))) Allahm nasıl bi güzelliktir bu:)

pc uyku kaçırıyor ama kesinlikle.

sen çalışmıyorsun sanırım. ne güzel, ben sadece pazar günleri 10 satten fazla uyuyabiliyorum.

pc uyku kaçırıyor ama kesinlikle.

sen çalışmıyorsun sanırım. ne güzel, ben sadece pazar günleri 10 satten fazla uyuyabiliyorum.

yok çalışmıyorum evliyim ama yüksek lisans yapıyorum burda , haftada 2 güncük erken kalkıyorum dersler için onun haricinde hep benim o yatak

bende iyiyim
hoşgeldin tekrar o zaman
sen ne kadar uyuyorsun günde???

hoşbulduk ben daha önce 8 gibi uyur sabah 8 gibi kalkardım uykucuydum şimdi biraz daha iyi gece geç yatarım sabah da ellemeseler 10 a kadar uyurum

hoşbulduk ben daha önce 8 gibi uyur sabah 8 gibi kalkardım uykucuydum şimdi biraz daha iyi gece geç yatarım sabah da ellemeseler 10 a kadar uyurum

oo sende baya uykucuymuşun he
evet biraz düzene sokmak gerekiyor işte ama napıcaksın kimse dayanamıyor büyüsüne uykunun:116::116::116::116::116::116:

haha bu topik tam bana göree sabah eşimi 7 de gönderdim sonra bi yattım 12 ye kadar gecede 11 de uyumuştukk eşime söylemiyorum o gttikten sonra uyuduğumu

oo sende baya uykucuymuşun he
evet biraz düzene sokmak gerekiyor işte ama napıcaksın kimse dayanamıyor büyüsüne uykunun:116::116::116::116::116::116:

aynen uykum geldi mi dayanamıyorum hiç bazen 8 de falan zıplarım yataktan bazen de 9 ve 10 gibi gece de geç yatıyorum düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…