uykuda atılan mesaj

dün gece tam uykuya yeni daldığım sırada bir arkadaşım aradı. aramasını reddedip, '' kanka şuan sayıkarım uyyomm aramasana sorenra '' aynen bunu yazıp yollamışım kıza. :27: sabah farkettim hiç hatırlamıyorum yani. :27: korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum, ben hep yapıyorum.

yazdığında bişey yok zaten normal bi cümle kurmuşsun ama uyku hali bu çok saçma cümleler kurmaktan korkuyorum :D

siz anlatınca aklıma geldi..bende birgün gece 11 sıralarında acilen lazım olan bir numarayı arkadaşıma telefon açıp sordum...
o da bana tamam mesaj olarak atayım dedi.. attı da...sabah okulda görüştük, bende o muhabbetten anlatıyorum bişeyler, işte aradım şöyle oldu böyle oldu, sağolasın seni de rahatsız ettim o saatte diye, saf saf baktı yüzüme :1:
neyi anlatıyorsun anlamıyorum diyor....ee işte numara aldım ya senden gece, onu diyorum dedim,..ne numarası yaa iyimisin sen diyor :1:
asıl sen iyimisin kızım kendin mesaj attın bana diyorum...senin kafana saksı mı düştü falan dedi..:1: ay delirecektim...
sonra mesajlara girdi baktı aaaaaa doğru valla, nasıl olur yahu ben hiçbişey hatırlamıyorum diyor...
hala hatırladıkça güleriz bu mevzuyu....
olabilir yani, olmayacak şey değil..uyku sersemliği...

hepimizin başına gelmiş yaa :)

Ben de yapmistim bir kere. Sabah sabah uyandim tesadufen gonderilen kisminda mesaji gordum. Hic baglanti kurmadigim bi cocuga annemden falan bahsetmisim bi seyler anlatmışım ama o kadar normal yazmışım ki. Sabah gorunce kendime sasmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimkide bu tarz bi olay işte :)

Back
X