Uykuda elde oluşan kınaya benzer bişey.

Bir ayda 600.000 tl alınca bilmiyorum deyip geçemiyor, fantastik sallamalar yapıyor tabii. Basit bir mantar enfeksiyonunun geldiği hâl, ibretlik.
Ya bu olay benim kvde de olmuş genç kızken hatta çok korkmuş bu korku yüzünden doktora götürmüşler.. ama elindekine bi anlam verememişler size biri şaka yaptı galiba siz de bu derece korkup uatak ıslatmaya kadar varınca sonu söylemeye çekindiler büyük ihtimal falan demişler.. he mantar he.. her şeyi siz biliyonuz.. hem adamın maaş bordrosüne mi baktınız yoksa hesap nosunu mu biliyonuz.. ayrıca bu işten yemek yiyosa alıcak tabi.. saçma sapan sapık diziler milyonları götürüyo.. esra erol bu adamdan daha fazla kazanıyo.. bence siz başkalarına dikin gözünüzü.. tv önünde olup az para kazanan 3e 5 e çalışan kim var Allahaşkına ya

Bende de cikmisti. Bir sabah uyandim iki elim birden. Sanki kina yakmisim ama cok tutmamis gibi dusun.. yurtta kaliyordum o zamanlar. Yurt muduresi ne gosterdim. Ben size odada yemek yemeyin dedim dinlemiyorsunuz falan filan dedi... ne alakaysa arttik.. fazla da ustelemedim bir kac gunde gecti. Ayrica ruyamda da bisi gormedim. Her zaman yattigim gibi yattim. Daha cok bir cesit mantar olabilecegini dusunuyorum

ruh mu gezinirmiş ?
ehli sünnet hocalarda fink atıyor artık..

Basit bi olay demek ki geçmezse doktora gidecek artik

Mantar enfeksiyonu, tıp fakültesine gidiyorum, elbette sizden ve nihat hatipoglundan daha iyi bilecegim.

Ayrıca bu tarz uyduruk safsatalarla 600.000 kazanması çok komik. Suç bunun gibileri bir şey sanıp para kazandıran akıl yoksunlarında.

Evet evet sizsiniz.. özellikle tıp fakültesine gidip en doğrusunu bildiğini söyleyen hanım.. eğer mantar değilse böyle bi durum olabilir.. neden bu kadar at gözlüğüyle bakıyosunuz..
Şunu da eklemek istiyorum Bodrumdaki doktorlar demek ki tıp mezunu değil mantar olduğunu anlayamamışlar ya..

1.Ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
2.Eğer bu kişiler varsa gece gece milletin bir tarafına kına yakmakla uğraşacak vizyonda olduklarını hiç sanmıyorum. Absürd şakalar yapan liseli ruhları mı bunlar?
3. Tüm doktorlar tek tip değildir, herkes her şeyi aynı ölçüde bilemez.

Terbiyesizliğin dibine vuralım diyosun.. git şeytanından bul senin seviyene inemiycem

Şu konuyu okuyunca malum partinin başımızdam bir elli sene daha gitmeyeceğini anladım

Sadece insanı geriyosunuz.. ne meraklısınız biri bi şey dese de saldırsak demeye.. asıl cahil size denir..

Sadece insanı geriyosunuz.. ne meraklısınız biri bi şey dese de saldırsak demeye.. asıl cahil size denir..
Insanlara ilk basta cahil deyip hakaret edip olaylari buraya tasiyan sizsiniz.
Batil inancla insanlarin inancini sorgulayan da sizsiniz.
Fazlasiyla haddinizi asiyorsunuz bence
Mune @Margarikotin Kazen kabak tadi verdi

Mal mısın sen ya islamla ak partiyi bağdaştırdığına göre evet evet MALSIN..

Sizin siniriniz ne böyle ? Eşinizle mi sorunlarınız var ? Yoksa kendi problemleriniz mi ? Kimse kimseye inanmak zorunda değil, herkesin doğruları farklıdır çıkıp da sizin gibi düşünmeyenlere saldıramazsınız. Ama pardon çok pardon sizin gibi zihniyetten her şey beklenir çünkü kapasiteniz hakarete müsait. KİB Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…