- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Ay eşiniz niye sizle yatmak istemiyor ya basit bisey bu kafaniz rahatlayınca geçecektir. Stresten kurtulmaya çalışınMerhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
Ben çok yorgun olduğum bir dönemde yaşamıştım hem de yeni evliydimMerhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
Dar ve dertli gunumde yanimda olmayini(uykuda inlemek gibi) bol ve rahat gunlerimde yanimda barindirmam deyin.Merhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
Doğal taş derken nasıl yani? Horlamaya da iyi geliyor mu?Paşama bak sen
Benim eşimde doğal taşlar işe yaradı. Bi deneyin isterseniz. Onun sorunu kabuslardı ama belki sizde de işe yarar.
Yok horlamayı bilmiyorum. Doğal taşların pek çok faydası var, bunlardan biri de sakinleştirmek uykuyu düzene sokmak işte. Biz denedik iyi geldi, kabuslar, sıçrayarak uyanmalar bitti.Doğal taş derken nasıl yani? Horlamaya da iyi geliyor mu?
Sanırım horlama sorununa iyi gelecek taş kocaman bir kayaYok horlamayı bilmiyorum. Doğal taşların pek çok faydası var, bunlardan biri de sakinleştirmek uykuyu düzene sokmak işte. Biz denedik iyi geldi, kabuslar, sıçrayarak uyanmalar bitti.
Horlama daha çok fiziksel bişey olduğu için taşla çözülmez diye tahmin ediyorumSanırım horlama sorununa iyi gelecek taş kocaman bir kaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?