Uykuda inleme

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Merhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen

Kisa bir süre yasadim. Uykudan kendi sesime uyandigim oluyordu. Galiba gecti. Esim birsey demiyor kendimde uyanmadigim icin oyle dusunuyorum.
Is stresi ve yogunluguna baglamistim ben kendim icin.

Dönem Dönem her insanın başına gelebilir yorgunluktan stresten olabilir ılık duş reklam çaylar biraz da oda sıcaklığı artarsa daha kaliteli uyku olabilir aynı saatte yatıp kalkma büyük etken sessiz bir ortamda uyanmalı

Ay eşiniz niye sizle yatmak istemiyor ya basit bisey bu kafaniz rahatlayınca geçecektir. Stresten kurtulmaya çalışın

Paşama bak sen

Benim eşimde doğal taşlar işe yaradı. Bi deneyin isterseniz. Onun sorunu kabuslardı ama belki sizde de işe yarar.

Ben çok yorgun olduğum bir dönemde yaşamıştım hem de yeni evliydim eşim demişti uykunda inliyorsun hasta mısın falan , hayatımı düzenleyince geçmişti çok şükür, biraz yüklerinizden arının ve rahatlayın, egzersiz , yürüyüş, dinlenme ne varsa yapın , rahatlayın..

Dar ve dertli gunumde yanimda olmayini(uykuda inlemek gibi) bol ve rahat gunlerimde yanimda barindirmam deyin.
Anlamaz ise acik bir bicimde : "Bu inlemeler gectiginde seks icin yanima sokulma sakın" diyerek ekleyin.
Anlayacaktir :)

Benim çok önceden ayrı uyumam gerekirdi. Eşim o kadar çok horluyor ki salonda uykuya dalsa evin öbür tarafından duyuyorum. Bazen uykumdan uyandırıyor ne yapsın elinde değil. Biraz anlayışlı olması gerek size karşı.

Benim oğlum da geçen gece Maşa diye sayıkladı, güldük geçtik. Eşiniz rahatsız oluyorsa salona geçsin madem, nazlı biraz herhalde.

Yorgunluktan olabilir. Bazen ben çok yorulunca uyanıyorum kendim duyup. Ama eşinizin bunu sorun etmesi de hoş değil yani

Benim gibi ses hassasiyeti varsa, uykuya bile dalamaz saatlerce ve defalarca uyanip uykusunuda alamaz olur.
Bu yüzden hemen önyargili olmayin bence.
Belki de sizin rahat uyumaniz gerekiyor ki, esinizde zorluk cekmesin

Sanırım horlama sorununa iyi gelecek taş kocaman bir kaya
Horlama daha çok fiziksel bişey olduğu için taşla çözülmez diye tahmin ediyorum

Yan yatıyorsa şu visko yastıkları deneyebilirsiniz. Ben kullanıyorum nispeten daha iyi sanırım. Benimki burundaki deviasyondan kaynaklanıyor ama. Kaynağı bulursanız çözümü bulunur horlamanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…