Uykuda inleme

Sürekli horlamaz aslında eşim ama rahmetli babam tek kişilik orkestra gibiydi. Bizim odamıza gelirdi gümbürtüsü. O zamanlardan gelen bir tahammül azlığı var bende horlamaya karşı. sanırım eşimde yorgun olunca horluyor

Yorgun olunca herkes horluyor bence. Benimki üstüne bi de gıcırdıyor. Gıcırdarken horluyor düşün gürültüyü

Eşiniz kendi hiç horlamıyor galiba
Pek kibar bi hastalık olsa demek bırakır gider

Geçmiş olsun. Muhtemelen stresli bir dönemden geçtiğiniz için böyle oluyor. Zihniniz yıpranmış..

Mutlaka destek alın. Psikiyatriye gidin. Onlar size en doğru şekilde yardımcı olurlar

Evet böyle zamanlarda anlayışlı olunmalı ama, süreklilik arz ediyorsa, ve çözüm için uğraşılmıyorsa, eşiniz için de rahatsız edici olması bir yerde normal. Yani evet isteyerek yapmıyorsunuz ama eşiniz de her gece uykusundan uyanmak durumunda kalıyorsa, onu da anlamak lazım.

Söyleme şekli çok önemli burada.

Siz kendinize eziyet etmeyin. Güzel ve kaliteli bir uyku sağlığımız için çok önemli. Mutlaka destek alın. Geçmiş olsun

Bazen korktuğum da bazen ise ne gördüğümü dahi bilmeden kendi sesime uyanıyorum, ağız kapali bir sekilde tam bağırmadan inleme arasi bir ses bendeki de. Bende stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ne zaman kafama bir şeyi çok taksam düşünsem bunu yaşadığımı fark ettim. Sağlıklı uyku alamıyoruz sanirim. Eşinizin de sizinle konuşup sizi rahatlatması gerekirken bu tavrı hoş degil bence. Bunun için kendinizi suçlamayın öncelikle stresin neden olduğu kaynağı bulup kendinizi rahatlatin ,dönemsel olabiliyor iste. Yatarken de okuyun kendinize isterseniz.

Herkese çok teşekkürler yalnız olmadığımı gormek rahatlattı hiç böyle birşeyle karşılaşan olmadığını düşünmüştüm inanılmaz stresli bi ise başladım iş değilse de isyeri böyle. Eşimi çok takmiyorum aslında hem de onun acısından da bakmaya çalışyorum o da stresli ve uyuması lazım uyuyamıyor bir gecede birden fazla kez inliyormuşum bikac kere kendim de duydum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle taşları araştıracağım teşekkürler destekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…