- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Sürekli horlamaz aslında eşim ama rahmetli babam tek kişilik orkestra gibiydi. Bizim odamıza gelirdi gümbürtüsü. O zamanlardan gelen bir tahammül azlığı var bende horlamaya karşı.Horlama daha çok fiziksel bişey olduğu için taşla çözülmez diye tahmin ediyorum
Yan yatıyorsa şu visko yastıkları deneyebilirsiniz. Ben kullanıyorum nispeten daha iyi sanırım. Benimki burundaki deviasyondan kaynaklanıyor ama. Kaynağı bulursanız çözümü bulunur horlamanın.
Yorgun olunca herkes horluyor bence. Benimki üstüne bi de gıcırdıyor. Gıcırdarken horluyor düşün gürültüyüSürekli horlamaz aslında eşim ama rahmetli babam tek kişilik orkestra gibiydi. Bizim odamıza gelirdi gümbürtüsü. O zamanlardan gelen bir tahammül azlığı var bende horlamaya karşı.sanırım eşimde yorgun olunca horluyor
Eşiniz kendi hiç horlamıyor galibaMerhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
Sinirim bozulduğu için gülmeye başlıyorum ben eşim horlayınca. Gülünce uyanıyor sonra üste çıkıp beni suçluyorYorgun olunca herkes horluyor bence. Benimki üstüne bi de gıcırdıyor. Gıcırdarken horluyor düşün gürültüyü
Aynı bnmkiYorgun olunca herkes horluyor bence. Benimki üstüne bi de gıcırdıyor. Gıcırdarken horluyor düşün gürültüyü
Allah sabır versin kardeş, acın acımdırAynı bnmkidürtüyorum sürekli
SaolasınAllah sabır versin kardeş, acın acımdır
Geçmiş olsun. Muhtemelen stresli bir dönemden geçtiğiniz için böyle oluyor. Zihniniz yıpranmış..Merhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
Benim bey takınca kusuyorSaolasın
Gıcırdatma için dişçiye gitti plak verdi ama takan kim
Bazen korktuğum da bazen ise ne gördüğümü dahi bilmeden kendi sesime uyanıyorum, ağız kapali bir sekilde tam bağırmadan inleme arasi bir ses bendeki de. Bende stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ne zaman kafama bir şeyi çok taksam düşünsem bunu yaşadığımı fark ettim. Sağlıklı uyku alamıyoruz sanirim. Eşinizin de sizinle konuşup sizi rahatlatması gerekirken bu tavrı hoş degil bence. Bunun için kendinizi suçlamayın öncelikle stresin neden olduğu kaynağı bulup kendinizi rahatlatin ,dönemsel olabiliyor iste. Yatarken de okuyun kendinize isterseniz.Merhabalar yaklaşık 5 ay önce ise başladım ve ara vermiştim öncesinde. Stresten yeni bir ortamdan olduğunu tahmin ediyorum ki uykumda sürekli inliyorum inliyormusum daha doğrusu. Esim benimle yatmak istemiyor sürekli ıh ih diye ses çıkartıyormuşum ben farkında değilim acayip rüyalarım yok yorgun yatıyorum zaten. Var mı acaba başına gelen
YaaBenim bey takınca kusuyor
Ben kulaklıkla çözdüm uyku sorununu da dişleri dökülecek diye korkuyorumYaabnmki 2 gün taktı attı kenara
Unutuyormuşişine gelse takarda sesi duyup uykusu kaçan o olsa taktırmak için 40 takla atardı
Benimde ciddi kabus sorunlarım oluyor ara ara. Hangi taşı kullandı eşin?Paşama bak sen
Benim eşimde doğal taşlar işe yaradı. Bi deneyin isterseniz. Onun sorunu kabuslardı ama belki sizde de işe yarar.
Obsidyen, ametist, hematit, varisit, kaplan gözü, selenit bi de aytaşı vardı yanılmıyorsam.Benimde ciddi kabus sorunlarım oluyor ara ara. Hangi taşı kullandı eşin?
Evet, bileklik yaptırdık kolunda hep.Hepsini mi kullandı
Aa cok iyi sakıncaaı yoksa nereye yaptırdın söyler misin? İnternette satış yapan çok site var ama orjinal mi değil mi güvenemedim.Evet, bileklik yaptırdık kolunda hep.
Biz gidip dükkanda yaptırdık. O yüzden yardımcı olamam bu konuda maalesef.Aa cok iyi sakıncaaı yoksa nereye yaptırdın söyler misin? İnternette satış yapan çok site var ama orjinal mi değil mi güvenemedim.
Teşekkür ederimBiz gidip dükkanda yaptırdık. O yüzden yardımcı olamam bu konuda maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?