Uykuda karabasan yaşıyormusun?

Bu topiği takip etmeye başlayana kadar böyle şeyler başıma gelmemişti. 2 defadır buna benzer şeyler yaşar oldum. Topikte anlatılanlardan gerçekten kokrmuştum. Farkettimki korktukca daha çok üstümüze geliyorlar. Dün gece ne oldu anlayamadım bile. Normal bi rüya görüyodum rüyamda kız kardeşime sesleniyodum uyanmak istedim uyanamadım bikaç saniyelik bişeydi ama beynim yerinden çıkıcakmış gibi baskı hissettim üstümde. Salavat getiriyodum rüyamda uyandığımda hala salavat çekiyodum. Gözümü açmıcam gözümü açmıcam diye geçirip durdum aklımdan. Sonra herşey normale döndü. Sanırım çok fazla bu konu hakkında meşgul ettim kafamı bilinçaltıma yerleşti. Kalktım abdest aldım dualarımı okudum rahat rahat uyudum.

Son düzenleme:
Bende bugun gordum annanem kılıgındaydı gogsume baskı yapıyordu ama ruya gıbıydı nefes alamadım sankı gogus kafesımı kırıcak gıbı hıssetım anneme seslendım o da yanımda oldu ama yardım edemedım sızce bu karabasan mıdır?

sırt üstümü yatıyosun sırt üstü yatma yan yat bakalım olacakmı ben öyle birşey duymuştum

Back
X