Uykuda sürekli konuşuyorum, bağırıyorum :(

stresli zamanlar yaşıyor olabilirsin bende yapıyorum bunları ve senin gibi de korkmuştum en çokta kalkıp evden gidersem diye. çünkü bir gece uyanıp eşyalarımı bavula doldurmaya başlamışım ve eşim napıyorsun demiş işletme iflas etti kaçıyorum demişim.yat hadi demiş yatıp uyumuşum. sabah bir kalktım eşyalarım bavulda iğrenç bir durumdu. eşim baya dalga geçti benle işletmen iflas etse beni terkedip gidiceksin demekki diye. korkma bana henüz birşey olmadı stresten uzak durmaya çalış zamanla geçer.

Off benim de eşim böyle. Uyurgezer.
2 aylik bebegim var zaten gece yari yariya ayaktayim, bir de esimi avutuyorum.:anne:
Gecen gece bebegi emziriyorum, oturdu yatağa eliyle bir şeyler yapiyor.
Napiyorsun dedim, haliyi topluyorum dedi.:deli:
E ne olacak dedim, iste su tarafa koyacagim falan dedi.
Ver ben koyarim dedim artik:KK53:
Uzattı haliyi oturduğu yerden,ben de bir elimle oğlumu tutuyorum, digeriyle haliyi aldim hadi sen yat dedim o da yatip uyudu:confused:
Olaya bak resmen evcilik oynuyoruz:-)
Ahaha ay ne güldüm ya :halay: siz gece yanına süpürge , vileda falan koyun onunla oyalansin hem bahaneyle temizlik yaptirirsiniz.:halay:

Eşim böyle benimde ama benimki askerliğini hakkaride yapmış şehit falan varmış arkadaşlarından çatışmalardan falan ordan kalmış yani ilk nisanlandigimizda bizde kalmıştı camları yumruklamış sonra evlendik bir gece bağırmasıyla uyandım bi baktım yatak odası canını açmaya çalışıyor atlayıp gidecek hemen tuttum kolundan yatırdım sonra sonra biraz azaldı ama hala konuşmaya devam ediyor gündüz ne yaşadıysa gece dinliyorum şuan sadece konuşması ve arada kalkıp oturması var yatakta onuda kolundan tutup asılıyorum geriye yatıyor sabah ta hiç birşey hatirlamiyo
Yazık ya . Üzüldüm eşinize. Benim de kuzenim Yüksekova'da komando idi. Psikolojisi bozuldu ,arkadaşları şehit olmuş falan. Hala sinir hastası gibi bir şey.

Benim eşim de sürekli aynı durumda ilk başta çok korkuyordum sonra alıştım ama şimdi hamileyim en son korktum sıçradım bağırdım ismini uyan diye ne bağırıyorsun diye bana bağırdı ve hakaret etti. Ne aynı odada ne de aynı evde kalmak istiyorum ama şuan odamı bile değiştiremem. Önce kendi sağlığınız için sonra çevrenizdekileri kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapın.

Off benim de eşim böyle. Uyurgezer.
2 aylik bebegim var zaten gece yari yariya ayaktayim, bir de esimi avutuyorum.:anne:
Gecen gece bebegi emziriyorum, oturdu yatağa eliyle bir şeyler yapiyor.
Napiyorsun dedim, haliyi topluyorum dedi.:deli:
E ne olacak dedim, iste su tarafa koyacagim falan dedi.
Ver ben koyarim dedim artik:KK53:
Uzattı haliyi oturduğu yerden,ben de bir elimle oğlumu tutuyorum, digeriyle haliyi aldim hadi sen yat dedim o da yatip uyudu:confused:
Olaya bak resmen evcilik oynuyoruz:-)
ahahahahahah ok güldüm ya ilerde evlenirsem bende böyle.olcam galiba :D

Eşim böyle benimde ama benimki askerliğini hakkaride yapmış şehit falan varmış arkadaşlarından çatışmalardan falan ordan kalmış yani ilk nisanlandigimizda bizde kalmıştı camları yumruklamış sonra evlendik bir gece bağırmasıyla uyandım bi baktım yatak odası canını açmaya çalışıyor atlayıp gidecek hemen tuttum kolundan yatırdım sonra sonra biraz azaldı ama hala konuşmaya devam ediyor gündüz ne yaşadıysa gece dinliyorum şuan sadece konuşması ve arada kalkıp oturması var yatakta onuda kolundan tutup asılıyorum geriye yatıyor sabah ta hiç birşey hatirlamiyo
Allah yardimcisi olsun insallah gecer

Benim eşim de sürekli aynı durumda ilk başta çok korkuyordum sonra alıştım ama şimdi hamileyim en son korktum sıçradım bağırdım ismini uyan diye ne bağırıyorsun diye bana bağırdı ve hakaret etti. Ne aynı odada ne de aynı evde kalmak istiyorum ama şuan odamı bile değiştiremem. Önce kendi sağlığınız için sonra çevrenizdekileri kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapın.
Benim esim de cok ciddi seyler yapti, uyurken bogazima sarilmisligi bile vsr malesef.
Doktora gittik bir sey cikmadi, keza psikiyatrist vs sonuç vermedi. Adam uyurgezer iste.
Ben artik taktik yapiyorum,yukards da yazdim hatta. Bu durumdaki bir insani kesinlikle uyandirmayacaksiniz. Uyanirsa sacmaladigini analyip küçük dusuyor ve hircinlasiyor.
Suyuna gidin. Esim abuk sabuk şeyler yapiyor ben de ona uyuyorum. Falancayi cagiracagim diyor, gel sen şuraya yat ben cagiririm diyorum. Bilmem nereye gidiyorum diyor,yol o taraf degil bu taraf diyorum. Bir sekilde yataga sokup uykuya devam etmesini sagliyorum.
Cok sey denedik olmuyor. Yapilmamasi gereken tek sey uyandirmak.

Eşimle evliliğimizin ilk senesinde çok stresli bir işi vardı ve uykusunda konuşurdu..
Bir gün koltukta otururken uyumuş,odaya girdim
-aşkım napıyorsun burda?
_Otobüs bekliyorum
-saçmalama ne otobüsü?
_halk otobüsü

Kahkahalarima uyandı ve hiçbirşey hatırlamıyordu:KK70:

Ben uyurgezerim, çoçukken çok fazlaymış o zaman farkedilmiş. Küçükken gece kalkıp kapıya yönelirmişim tavuk alacağım dermişim ne alakaysa:oops: Şimdilerde çok nadir olsa da "yatağına git diyorlar" gidiyorum, tabi bunlar olurken ben hatırlamıyorum hiçbirini maalesef:KK23: Sizinki strese uykusuzluğa bağlı olmuş sanırım.

Benim esim de cok ciddi seyler yapti, uyurken bogazima sarilmisligi bile vsr malesef.
Doktora gittik bir sey cikmadi, keza psikiyatrist vs sonuç vermedi. Adam uyurgezer iste.
Ben artik taktik yapiyorum,yukards da yazdim hatta. Bu durumdaki bir insani kesinlikle uyandirmayacaksiniz. Uyanirsa sacmaladigini analyip küçük dusuyor ve hircinlasiyor.
Suyuna gidin. Esim abuk sabuk şeyler yapiyor ben de ona uyuyorum. Falancayi cagiracagim diyor, gel sen şuraya yat ben cagiririm diyorum. Bilmem nereye gidiyorum diyor,yol o taraf degil bu taraf diyorum. Bir sekilde yataga sokup uykuya devam etmesini sagliyorum.
Cok sey denedik olmuyor. Yapilmamasi gereken tek sey uyandirmak.
aynrn öyle ayakta uyandirmak felce kadar götrebilir aman diyim

Eşimle evliliğimizin ilk senesinde çok stresli bir işi vardı ve uykusunda konuşurdu..
Bir gün koltukta otururken uyumuş,odaya girdim
-aşkım napıyorsun burda?
_Otobüs bekliyorum
-saçmalama ne otobüsü?
_halk otobüsü

Kahkahalarima uyandı ve hiçbirşey hatırlamıyordu:KK70:
ahahahahahahah :D :D cok iyyidi bu

Back
X