Uykuda üşür mü???

kızım 9 yaşında halaa üstünü örtmek için kalkıyorum , düşün:eek:
bende tulum giydirirdim ve üzerini örtmezdim , birde park yatagın üstünden örterdim örtüyü hiç kendinin üstene degmezdi kendi altında rahat hareket ederdi ,
benimki 8 yasinda gece kendini yatakdana sagi salliyor bas asagida kollar sallaniyor yarasalar gibi :))))))
bunun bi çozumu yok herhalde
bide bana kizar onu duzeltmedim ustunu ortmedim diye e habrrim olunca duzeltiyorum da uyyorsam napabilirimki :)))))

Arkadaşlar bahsettiğiniz tulumlar altı çuval gibi olan mı yoksa ayaklı patiklilerden mi? Benimki de üstünü örttürmüyor da , 5-6 aya kadar çuval gibi olandan kullandık. Şimdi normal patikli olanlar var. İçi polar . Ondan alıcam, onunla üşümez inşallah o_O

kızım 9 yaşında halaa üstünü örtmek için kalkıyorum , düşün:eek:
bende tulum giydirirdim ve üzerini örtmezdim , birde park yatagın üstünden örterdim örtüyü hiç kendinin üstene degmezdi kendi altında rahat hareket ederdi ,
Canım bizimki bizle yatıo :( gece uyanıp vicdan azabı cekıorm acaba çocuk uşüdüde BN mı uyanmadm DİE sanki yanımda cıplak yatıomuş gbi gelıyo sizlerinde fikirlerini almak ıstedm

Arkadaşlar bahsettiğiniz tulumlar altı çuval gibi olan mı yoksa ayaklı patiklilerden mi? Benimki de üstünü örttürmüyor da , 5-6 aya kadar çuval gibi olandan kullandık. Şimdi normal patikli olanlar var. İçi polar . Ondan alıcam, onunla üşümez inşallah o_O
benimki ayakli
yurt disiandayim burda abulamadigim için Tr den getirdim ben her yaz gittgimde aliyordum
elimde 6 yasa kdr mevcut sua n :))) daha buyukleride vardirda ben baska izine gitmeedigim için alamadim :)

Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) elyaf olanlar varya canım ondan aldm ben

Benim ki de ortturmez hic. 2 bucuk yasinda. Patiksiz olan uyku tulumlarindan giydiriyorum. Suan sadece zibinla. Havalar daha da soguyunca icine bi kat daha giydiriyorum. Hic corap giydirmem uykuda

benimki ayakli
yurt disiandayim burda abulamadigim için Tr den getirdim ben her yaz gittgimde aliyordum
elimde 6 yasa kdr mevcut sua n :))) daha buyukleride vardirda ben baska izine gitmeedigim için alamadim :)
Ben de Türkiye'deyim yurtdışından getirtiyorum:) terletmez kumaşmış , memnun kalırım inşallah

Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) el
Benim ki de ortturmez hic. 2 bucuk yasinda. Patiksiz olan uyku tulumlarindan giydiriyorum. Suan sadece zibinla. Havalar daha da soguyunca icine bi kat daha giydiriyorum. Hic corap giydirmem uykuda
Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişler ;)

Çorap konusunda kararsız kalıyorum yan, çorapla ben rahat edemem mesela çıkarıyorum onunkini de, ama üstü açılıyo üşür giydireyim diyorum. Bu seferde sıkılıyor mu acaba diyorum , kafamda deli sorular :KK70: önce bi patikliden deneyim olmadı patiksiz alırım artk.

Altı patıklı olanlar canım hareketlenınce o tulumlarda zor olup kapalı olup Ya ayakları sınırlenıodu bizimki baslıodu hareket edemeyince ağlamaya :) el

Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişler :KK66:
Yok canım yalnız değilsin:KK5:çok önce bebeği üstünü örtttürmeyenler diye arama yapmıştım hatta. Görmedim ilgili bi konu:-)

Çorap konusunda kararsız kalıyorum yan, çorapla ben rahat edemem mesela çıkarıyorum onunkini de, ama üstü açılıyo üşür giydireyim diyorum. Bu seferde sıkılıyor mu acaba diyorum , kafamda deli sorular :KK70: önce bi patikliden deneyim olmadı patiksiz alırım artk.
Aynen canım :) bi görsen kaç gecedir düşünüp duruorm matematik problemine dönüştü napalım ya korkuoruz hasta olucaklar diye ;)

Doktorlar sagliksiz diyolar corapla yatmaya. Ayaklarin hava almasi lazimmis. Basta bende tereddut etmistim. Bizde corapsiz yatiyoruz bisey mi oluyo falan diye bi gaza geldim deneyeyim dedim. :KK53:
Baktim bisey olmuyo gecen kistan beri corapsiz yatiriyorum hep :)

IMG_0638.webp

:))) nasil biseymiski :))
adini resmini fln atarmisin marka
Carter's marka. Resimdeki gibi. Hatta laciverti:)

Bende bitek benimki bukadar inatlasıo dıye dusunuodum baya varmış üstünü ortturmeyen bebişler :KK66:
Hic yalniz degilsin merak etme :)
Kayinvalidem kundak yapmiyosunuz kucukken. Alisiyolar rahatliga deli deli yatiyolar der hep :)

Doktorlar sagliksiz diyolar corapla yatmaya. Ayaklarin hava almasi lazimmis. Basta bende tereddut etmistim. Bizde corapsiz yatiyoruz bisey mi oluyo falan diye bi gaza geldim deneyeyim dedim. :KK53:
Baktim bisey olmuyo gecen kistan beri corapsiz yatiriyorum hep :)
İyi iyi maşallah. Ayakları da hava alıyor negüzel:)

Back
X