Uykudan korkarak uyanma

lostpassenger

Ahmet Ayaz'ın Annesi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
37
1
Selam hanımlar , 45 günlük bir oğlum var , uyurken kucAğımda dahi olsa sıçrayarak uyanıyor ve ağlamaya başlıyor , gece uykusu da çok sıkıntılı bu yüzden önerenileceğiniz biriey bir dua bir çare var mıdır ? Ayetel Kürsi okuyorum sürekli yasin suresini dinletiyorum ama bi sonuç alamıyorum .Teşekkürler şimdiden..

Muska yaptırın derim
Yaşla ilgili değil bu babamda o şekilde uyanıyor hatta uyandırmaya korkuyoruz
Ama Muska yaptırdık rahatlatıyor sanirim

Benimde 5bucuk aylik bebegim var nezaman disari cikarsam etraftakiler cocuga ilgi gosteriyor. Ayni gece aglayarak uyaniyor ve susmasi okadar zor oluyorki suratima baktikca agliyor. Bizimkiler en guzeli ayetel kursi diyor ama ben nas felak okuyarak yatistirmaya calisiyorum. Galiba nazara duadan baska yapilacak pek birsey yok malesef :KK43:

Benim bebeğimde aynıydı doktor gece terörü dedi. bu aylarda normalmiş. benmki 5 aylıktı. ne yapsam sakinleşmiyordu. gözleri kapalı sadece ağlıyordu. sünnet olunca 7.5 aylıkken telkrarladı. zamanla geçti. 3 gündür yine var. tetikleyen şey nedir tam oalrak anlayamıyorum ama korku sanırım. neyden korkuyorsa

Selam hanımlar , 45 günlük bir oğlum var , uyurken kucAğımda dahi olsa sıçrayarak uyanıyor ve ağlamaya başlıyor , gece uykusu da çok sıkıntılı bu yüzden önerenileceğiniz biriey bir dua bir çare var mıdır ? Ayetel Kürsi okuyorum sürekli yasin suresini dinletiyorum ama bi sonuç alamıyorum .Teşekkürler şimdiden..

• geceleri ağlayan,uyumayan bir çocuğun üzerine gümüş bir levha üzerine yazılıp yatağına asılırsa ve üzerine (88) defa okunursa ,çocuk huysuzluk yapmadan uyur,güzel ahlaklı,halim ve selim iyi huylu bir çocuk olur. (alıntı)

bebeğin daha çok küçük. uyanırken kollarının hareketi bile onu korkutur. büyük oğluma kayınvalidem sıkmadan yarım kundak yapardı. uyandığında kolları hareket etmediği için korkmadan uyanırdı

Canim bu cok olan bir durum. Genelde bebekler anne karnina alisik oldugu icin ve yatakta boslukta veya dusuyormus gibi hissedebilir kendini bu yuzden kundak yapmani oneririm. Cok gergin olmamak sartiyla temiz bir bezle veya penye bir battaniye ile bebegini sarabilirsin. Kendini daha rahat guvende hissedecektir. ayrica senin kendi atletinin icine bir temiz agiz mendili koy biraz kokun sinsin sonra bebeginin yatagina koy. Kendini daha rahat hissedecektir.

X